alexm

Potos - izbor smeštaja

2238 poruka u ovoj temi

Pre 38 minuta, veliki turista je rekao/la:

Preporucujem vilu Rene Lena u Potosu,ima parking kao i plaza je blizu

Nazalost je ne radi nijedna agencija vise :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako vidim Rena lena je u ponudi Bg Lucky travela

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Dukas u Potosu i ako moze neki komentar vezano za ovu vilu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisali Amversu za drugu polovinu juna :D javljam utiske nadam se da ce biti ok 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

RenaLena se renovira i vise nece biti povoljna kao do sada ... Prosle godine u septembru 10 nocenja preko Nikane bilo 120e za 4 krevetni apartman. Mi bili ... RenaLena je pored Amverse ... na oko 50m od plaze(ali stvarno) i nema prelazenja ulice(sto je olaksavajuce, ako imas manju decu), ima i parking, koji nije bog zna sta, ali je ok. Od centralne ulice udaljeno oko 100tinak metara.

Jedina zamerka RenaLeni su uske terase. I nema komarnika na prozorima(ali one zezancije sto idu u struju rade posao). Sve ostalo za preporuku.

Ako nekoga interesuje nesto vise, tu sam negde. :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo prosle godine bili u Reni Leni

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatila sam vilu Venetia,jel bio neko ,kakvi su utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potos - "Papaikonomu", kompleks na morskoj obali sa sopsrvenom plazom...!

4.jpg

1.jpg

3.jpg

2.jpg

6.jpg

5.jpg

8.jpg

Potos, "Papaikonomu" je kompleks koji se sastoji od 4  objekta  1,2,3,4 na samoj morskoj obali, odmah posle keja u Potosu. Odlicno opremljen, higijena na zavidnom nivou ( napomena - cebad se pere za svaku smenu ), veliko dvoriste sa pogledom na more. Ima sopstvenu plazu sa lezaljkama i suncobranima, pesak-sljunak. Jezeve nisam videla,dubina postepena, ima kamenja u vodi, ali jedan deo je ociscen tako se ulazi u vodu bez problema. Plaza je zasticena, bez vetra.

Gazdarica uvek na usluzi, stalno se cisti, pere, sredjuje.

Sve preporuke za ovaj smestaj....!

Izmenjeno (Klea)
ispravka
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/15/2017 at 13:52, Slaksi je rekao/la:

Da li je neko bio u vili Dukas u Potosu i ako moze neki komentar vezano za ovu vilu

Bili mi 2011. Starija vila, dalje je od plaze ali nama odgovara zbog cene. :) Ima u dvoristu hlada za auto, svaka soba ima svoju terasu tako da ne vidite komsije. Imali smo pogleda na more. Sa velike daljine doduse, ali moje je more! :D

Unutra je bio stariji namestaj. Ono sto nam se bas nije svidelo je sto suvlasnici imali 101 macku i one su jele iz tiganja svuda po dvoristu. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima! Interesuje me da li je neko bio u Vili Dora u Potosu? uplatili smo preko Nikane ali nema nešto puno komentara za vilu.. Hvala unapred 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo! Da li znate kakvi su Sotiria apartmani u Potosu? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko možda bio u Potosu u Vili Potos Sun ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 12/2/2016 at 17:18, odmorr je rekao/la:

10 dana izlazi 735€ dvoje odraslih i dete apartman sa pogledom na more.

Takvu cenu smo mi imali porslo leto u avgustu u Limenasu ,  sve sa pogledom na more :) 

Potos je super kao baza,ali ga ja ne mirisem bas nesto,smor mi je za uvece, dve ulice i to je to...

Htedoh reci,jaka cena za Potos...kad smo bili pre tri god bilo nekako povoljnije! Ali svakako dobar porvod zelim :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U Monday, March 06, 2017 at 15:53, biljagenije je rekao/la:

Takvu cenu smo mi imali porslo leto u avgustu u Limenasu ,  sve sa pogledom na more :) 

Potos je super kao baza,ali ga ja ne mirisem bas nesto,smor mi je za uvece, dve ulice i to je to...

Htedoh reci,jaka cena za Potos...kad smo bili pre tri god bilo nekako povoljnije! Ali svakako dobar porvod zelim :D

Hvala....mi smo bili dve godine u Potosu u Balkan House sad malo da promenimo...nama je Potos ok super lokacija za obilazenje ostrva a kad se ostane u Potosu tu je Tropical beach bar za dobar provod ...i ja vama takodje zelim lep provod gde god da odete

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, odmorr je rekao/la:

Hvala....mi smo bili dve godine u Potosu u Balkan House sad malo da promenimo...nama je Potos ok super lokacija za obilazenje ostrva a kad se ostane u Potosu tu je Tropical beach bar za dobar provod ...i ja vama takodje zelim lep provod gde god da odete

Mi smo bili smesteni u kuci koja gleda na plazu,tacno iznad onih taverni na samoj obali, do 1h  nocu nismo culi svoje misli od glasne muzike :) kao sednemo mi na terasu i gledamo na more,ali nema sanse progovoriti,a oni se polomise o ce glasnije da pusti muziku,a da je zlo jos vece sva tri lokala skoro prazna :D valjda rasterase ljude, super lokacija, sidjemo i na setalnistu smo,ali buka nam je bila uzasna...svasta nesto smisljam za ovu godinu,a  do kraja cemo opet u Limenas ,nekako mi lezi na srcu! pozz

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka