alexm

Potos - izbor smeštaja

2243 poruke u ovoj temi

U 15.7.2016. at 20:43, kradovan je rekao/la:

Vila Venetia dali je neko cuo, video kako je i gde se nalazi u Potosu?

Vila Venetia je oko 400m od plaže. Ima 3 apartmana na 1. spratu i jedan veliki na drugom. Gazde su ljubani stariji ljudi, ne znaju reč engleskog. Sobe su uredne i prijatne, peškiri i posteljina se menjaju 5. dan, đubre sami iznosite. Kupatilo je veliko, sa kadom. Suđa ima taman koliko treba. Internet je dobar i nije blizu magistrale, te ćete moći da spavate u tišini. Terasa na prvom spratu je iz jednog dela, pa podeljena na tri, tako da nema na njoj preterano privatnosti, ali se upoznate sa malobrojnim komšijama i eventualno se zajedno organizujete. Srećno, nama je ostala u lepom sećanju:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 12 sati, kradovan je rekao/la:

Zna li neko nesto o vili irini, potos.

odluči li se više za nešto

Fraola

da li ćete i ove godine ići tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 12.7.2016. at 1:02, Sanja* je rekao/la:

Mi smo danas stigli u Amversu

I ja malo shizim

Vila je ok, i soba i sve komplet, ali...

Naglasila sam Nikani (i to dva puta), da hocu smestaj bez buke, i rekli su mi da nema buke.  A Amversa je kuca na samoj magistrali, tutnji buka od automobila non stop, evo i sad sam u krevetu i cuje se :(  mi smo na poslednjem spratu gore, dole je sigurno jos gore. da su mi rekli da je odmah na magistrali, ne bih je ni uzela u razmatranje.

Ovako je smestaj ok, imamo lep pogled na more, i plaza je na pljuckometar, kao i setaliste i ovaj Potoski vasar sa cudima, suveniri i drangulije, i klopa i taverne, za vecernje setnje :) 

Ako dolazite kolima, mesta za parkiranje u dvoristu trenutno nema, odvesce vas decko, mislim da se zove Dimitris, ili ko vas vec primi, prekoputa kod vile Maria ima veci parking.

Sanja, juče sam dobrovljno pod prinudom, trebao da uđem u apartman na poslednjem spratu, kod tebe u komšiluku.

Ali, ''junački'' sam se opirao. Nisam želeo da uđem u apartman koji nisam rezervisao i uzeo sam depozit. Pokušali su da me prebace iz Amverse 2 u Amversu 1, a u ''naš'' apartman ubacili Grke (verovatno za veću lovu). 

U vaučeru je pisalo ono što sam izričito tražio, da apartman bude što dalje od magistrale, ali očigledno da je Nikos lopuža, koja je alava na pare i koji nema obraz nego đon. 

Već su se na forumu iznosili slični problemi, ali se meni ovo prvi put desilo (nadam se i poslednji), pa ne mogu i neću, da sve Grke trpam u lopvski koš u koji spada alavi Nikos.

Kako se ti boriš sa bukom i kakav si odgovor dobila od Nikane?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nas u sobi, malo odmaramo. Na kraju nisam ni otisla da se zalim, posto smo po ceo dan na plazama, ovde samo prespavamo, zatvorimo uvece vrata od terase, upalimo klimu..Kasnije opet otvorimo.. Nisam htela da kvarim sebi odmor od starta, nije mu bilo do svadjanja.. Al itekako uvece merkam lepe vile koje su mirne, sve cu da ih popisem (a nema ih puno, mnogo je malo mesto, i vecina vila je na samoj magistrali), ako budemo dolazili sledeci put.

Ono sto se nama u Potosu svidja od smestaja to je Alexandra beach, bas lepo i picnuto, samo za uzivanje <3

A sta se vama u stvari desilo, nisam razumela? Gde ste sad? Mozes i u inbox..

ova soba sto je pored nas, app br 2, gleda skroz na plazu, sigurno ima manje buke..Mi smo u toj sa ogromnom terasom na poslednjem spratu, u pravu si. a mi Nikosa jos videli nismo, samo dva mlada momka koji sede dole na terasi..Njih ne krivim nista, preko Nikane smo sve nasli i uplatili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ccc bezobrazluk.

buka u Amversi 1 (do ulice) je katastrofa, moze da gleda na mesec ako hoce, kad je skroz do ulice sve se cuje. Jos ovde ima neki kreten koji od sabajle oko 6-7 se vozika motorom pun gas, cujemo ga svako jutro kako ide tamo amo :D za Amversu 2 ne znam, ovaj deo koji je okrenut ka magistrali (gleda u Amversu 1) je buka sigurno, jer je razmak izmedju kuca malecki, e samo Amverasa 2 sa pogledom skroz na more mozda nema buku (to je sto ste vi uplatili)

i gde ste se smestili na kraju?

meni se cini da ove godine agencija Barcino ima dobre apartmane, prekoputa Amverse je "Sunset studio", kad se udje u dvoriste tog Sunseta pise Barcino turs, mirno je i imaju siroke lepe terase, pored je neka vila sa malim bazenom.

Izmenjeno (Sanja*)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Barcino ima skoro najbolje ALI ... 

Sada će g-din Badža da kaže: Pa zar i ti sine Srećko nasede na Nikanu? 

Sve u svemu dobro si postupio.

Izmenjeno (Boba i Sloba)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@kradovan Vila je extra, čista, skockana, s terasom, peškiri, klima, wi-fi.  U dvorištu vile je bazen hotela Potos koji možete da koristite ako uzmete neko piće ( a i ne mora ). Mi smo bili na drugom spratu, soba nam je gledala na ulicu, ali nije nam puno smetala buka. Sve u svemu, topla preporuka :rolleyes:

DSCN1225.JPG

DSCN1206.JPG

DSCN1205.JPG

DSCN1224.JPG

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/12/2016 at 11:43, del piero je rekao/la:

mozete ocekivati sve sto se vidi na slikama. Vila je starijeg datuma, skromnije opremljena, sa odlicnom lokacijom i dobrim parkingom zavucneim iza kuce u koji mogu da stanu 7,8 vozila.

Ako planirate da dobar deo dana, zbog male dece, provodite u vili nisam siguran da je dobar izbor jer ko sto rekoh namestaj je star i dotrajao

Nadam se da cemo uglavnom biti van vile ... :-) ... Ali ni ne ocekujemo nista spec ... Samo da je normalno ... 

Ima li iko neku sliku vile RenaLena?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D

pa imas na sajtovima agencija koje je nude...mada najveci broj ima kod Nikane

I da...pisao sam vec. Ne branim je niti imam sta od toga... ali moje iskustvo od zimus je da Nikana ne uzima proviziju od para koje mi uplatimo. Ona samo ima dogovor sa vlasnicima da ce joj za svakog gosta kog dovede platiti npr.5e. Bez obzira da li on uzeo najskuplji ili najjeftiniji apartman i ostao 3 nedelje ili 3 dana.

Vlasnici saradjuju sa njom jer mnogo ljudi ide preko nje, ima ogromnu stranicu na facebook-u i velika je sansa da se neko odluci za smestaj bas ga nasavsi na njenom sajtu...

Meni su licno rekli: "ako ides preko Nikane cena je xxx evra, ako uplatis direktno meni cena je yyy naravno niza. Ja njoj moram da dam proviziju na kraju a ako sklopis dogovor sa mnom imaces nizu cenu."

Zato mozda i treba cak i kad nadjete smestaj preko Nikane da pronadjete sajtt ili kontakt smestaja i kontaktirate direktno vlasnike a Nikanu koristiti iskljucivo zbog necenzurisanih komentara i realnih opisa kakvih u nasim agencija nema (npr.soba moze biti bucna, vila je stara i skromno opremljena, vila nema parking...) 

Izmenjeno (del piero)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nama je Nikana poslala ponudu za smestaj u nasoj vili 45 e po danu, a na vauceru za deset noci je 470 e.

pretpostavljam da je tih 20 e razlike za nju ?

mislim nebitno za 20 e necemo propasti, samo eto to nismo znali..

e da, ona lepa vila pored Sunset studia, preko Barcina je "vila Maria", ima pogled na komsijsko dvoriste sa bazenom i crkvu, i pored je parking (tu i mi iz Amverse ostavljamo kola).

ne znam da li im smeta parking, ali ona je uvucena od magistrale i ima lepe plave terase.

jos da vidim vilu Venetiu, cini mi se da je ona najbolja u Potosu.

Izmenjeno (Sanja*)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ако вам је послала понуду, онда треба да буде 45 евра. Вероватно је грешка. Тражи да ти исправе. Имаш сачувану преписку сигурно. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potpuno se slažem sa @ackol. Ako su tako bezobrazni ne treba im pokloniti ni 1 evro.:djavolko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Enigma,

Jeste li se kupali u tom bazenu i kakav je?Da li može tokom celog dana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 6 sati, Sanja* je rekao/la:

Nama je Nikana poslala ponudu za smestaj u nasoj vili 45 e po danu, a na vauceru za deset noci je 470 e.

pretpostavljam da je tih 20 e razlike za nju ?

mislim nebitno za 20 e necemo propasti, samo eto to nismo znali..

e da, ona lepa vila pored Sunset studia, preko Barcina je "vila Maria", ima pogled na komsijsko dvoriste sa bazenom i crkvu, i pored je parking (tu i mi iz Amverse ostavljamo kola).

ne znam da li im smeta parking, ali ona je uvucena od magistrale i ima lepe plave terase.

jos da vidim vilu Venetiu, cini mi se da je ona najbolja u Potosu.

Proveri u cenovniku od kog do kog datuma je koja cena. I popuni kao onaj upit za rezervaciju i tu ćeš videti tačnu cenu. Tako sam i ja pomislila da me deru pa sam videla da sam ušla 2 dana u skuplje termine...

Inače, prošle godine smo išli preko nje, sve je bilo ispoštovano, verovatno ćemo i ove godine jer smo se kasno setili tako da po agencijama nije ostalo bog zna šta... a i za kuću koja nas zanima ispade jeftinije preko nje nego preko naših agencija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka