alexm

Potos - izbor smeštaja

2238 poruka u ovoj temi

IMG_1338.thumb.jpg.c087b49dd835c6f43373aZalazak suncaIMG_1372.thumb.jpg.c8a6cd180c9f904833231Gradska plaza

IMG_0734.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Зорана, у колико сати си сликала улицу са ваше терасе (ноћна слика)?

Иначе, лепе слике и пристојан, сажет опис. Хвала!

Izmenjeno (Баџа)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 20:40 po Grckom vremenu je bio zalazak sunca... Hvala! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Молим лепо. Мало је то људи за то доба дана... :(

Некада је било овако у ово доба године у то доба дана (мислим, ко воли гужве):

Tasos_2009-1_224.thumb.jpg.66765b2c1820d

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aha, nisam vas razumela, a cini mi se da je to slikano kasno u noc, inace te dve slike je moj momak fotografisao... A guzve je bilo, sudaras se s ljudima :D

Izmenjeno (zoranakn)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čekaj to je vila MARIJA - VASO jel ???

postavi ako imaš sliku spolja vile ... 

hvala za slike 

jel za dekicu misliš onaj sedi, malen što sedi uveče dole ispred radnje, jel ??? a žena i ćerka su mu u butiku unutra... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isli smo u Panagiju, u kojoj ima muzej masina, na kojima se pravi maslinovo ulje, ta fabrika je premestena u glavni grad Limenas.

šta, šta šta ima li slike svega toga ... kad je i šta tačno premešteno ??? i gde sada kupovati ulje .. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste. Nazalost nisam fotografisala sliku vile...Jeste, to je taj dekica Nikolas :) i da, tu su mu zena, cerka i zena...fini ljudi... :)

Ne znam kada je premestena,tako su mi tamo rekli, sada je muzej sa par masina, nalazi se u centru, u hotelu Hermes. Ulje je tu jeftinije, 5 litara je 23 eura. A imate i u radnjama ulje,a cena je 25 eura, 5 litara..

j.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Panagiji se takodje nalazi i Izvor ljubavi (Spring of love), 150 km od centra.

IMG_0956.jpg

IMG_0935.jpg

IMG_0938.jpg

IMG_0955.jpg

IMG_0946.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

šteta za muzej .. ;(((

Nikolas je inače vlasnik vile Stela ... ako te bude zanimalo to neke naredne godine da znaš ... isto lepa vila u Potosu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

ima li neko iskustva opu vili Alexandra u Potosu? Dvokrevetni studio.

unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao!

Mi smo se u cetvrtak vratili iz vile Alexandra u Potosu. Bilo je sve ok, Smestaj je ok,konforne sobe,nasa je bila trokrevetna,cistili su je jednom za 10 dana,uvek je bilo tople vode,posudja je bilo u dovoljnoj meri,... Vila je okruzena raznoraznim rastinjem tako da ima dosta hlada. U delu dvorista koji je u blizini crkve cuju se ujutru zvona,ali nista sreasno. Takodje,u ovom delu dvorista je i kokosinjac gazdine majke tako da g-din petao vec oko 5h pokazuje svoje jako razvijene glasovne mogucnosti,ali i na to se covek navikne. To su sobe 6,7 i 8. Nasa je bila 8.,ove dve su ispred nase tako da smatram da su to ti brojevi soba. Postoji deo dvorista u koji se mogu parkirati automobili. Do plaze se moze kroz dvoriste crkve ili ulicom,ima nekih 250-300m.

Ako treba jos neki info tu smo.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja bih da vidim slike te vile ako može i koja je to lokacija --- hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Balkan House apartman br 4 za 5 osoba.

1436803262560.jpg

20140707_124135.jpg

20140707_124140.jpg

20140707_124145.jpg

20140707_123942.jpg

20140716_173323.jpg

20140707_123951.jpg

20140707_124035.jpg

20140707_124015.jpg

20140707_124130.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako se odlučiš za Sarti, preporučujem vilu Stavrula Garden (apartmani 1 ili 4). Vila je nova (izgrađena 2013.), prostrani studiji i terase, kuća je odmah pored magistrale pa nije potrebno zavlačiti se u centar mesta i mučiti se s parkiranjem, fino dvorištance s ljuljaškama, ispred kuće je hladovina za parkiranje i česma s crevom za pranje kola... :) Verujem da je ovaj moj post trebalo da stoji u nekoj drugoj temi :)

Da li mozete da pogledate u inbox, poslala sam vam par pitanja u vezi sa ovom vilom posto uskoro putujemo u Sarti i vilu Stavrula Garden :) . Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27007
    Ukupno tema
    905795
    Ukupno poruka