Zoki

Prevoz autobusom iz Srbije u Tursku

139 poruka u ovoj temi

Htela bih da vas pitam sta obicno nosite za hranu i da li kupujete nesto kad stanete na pauzu? ;D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Već je koldar odgovorio, ali evo i ja ću. Niko ne radi prevoz autobusom do Antalije. Jedino sama da odeš, ovako kao što koldar kaže, ili neku drugu kombinaciju već da nadješ.

Eto mene! :) Ma nisam ja ni trazila agenciju, znam da to ne rade. Mi smo isli kao grupa, imali smo svoj bus. Ali su me interesovala iskustva. :) Sto se mene licno tice, ni blizu onako strasno nije kako su mi predvidjali. U odlasku nekih 37 sati sa dve duze pauze, i nekoliko kracih. U povratku 33 sata. Ja prespavala bar 12 sati od toga, doduse ne od jednom. Granice prosli bez zadrzavanja, trajekt smo cekali 5 minuta, nikakvih problema...... Ko ima avanturistickog duha, preporucujem. :) Ima to svojih cari......Turska je prelepa, steta je ne videti sve te predele.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li postoje redovne autobuske linije do turskih letovališta u sezoni?

Da li se više isplati koristiti uslugu autobuskog prevoza koju pružaju agencije

ili putovati autobusom u sopstvenoj režiji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Мислиш на наше превознике и директне бусеве ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da... Da li mi se više isplati da idem preko agencije što se tiče prevoza ili redovnom linijom, ako postoji, naravno?

Pitam zbog termina polaska da bih imao više opcija na raspolaganju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Колико ја знам не постоји директна. Своди се све на преседање у Истанбулу. Једино упоредтити однос цена са преседањем и агенције са обзиром на дужину боравка.

Од Истанбула до летовалишта је јефтин аутобус и одлична је повезаност, једино што не знам колико кошта до Истанбула.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Alanya84, jel iz Istanbula ima prevoz do svih letovalista?

Konkretno Marmaris. Nesto gledam za decu i nasla sam im vrlo povoljan smestaj za sve hotele koje imaju agencije. Razlika je i do 200 E. Sada je problem taj prevoz. Znam da voze putnike od Beograda do Tr, za 90 e povratna karta. To nije sigurno, jer ako ostane mesta pored njihovih aranzmana, onda ukrcavaju ovako vanredne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Има сигурно. Сада, на брзака гледајући сам пронашла ову страницу. Схватам да је на турском, али даје листу превозника који крећу из Мармариса ка, између осталог, и Истанбулу. Тако ми је било лакше да се оријентишем јер тражити који превозници возе из Истанбула је подуже.

http://www.e-yasamrehberi.com/otobus_firmalari/marmaris_otobus_firmalari.htm

KAMİL KOÇ, PAMUKKALE су проверено најбољи што се тиче удобности, услуге. Памукале има интернет у бусу.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pretpostavljam da agencije praktikuju da ukoliko u autobusu ostane slobodnih mesta

pred sam polazak prihvataju putnike koji koriste samo prevoz...

Ima li agencija kod kojih već sad može da se uplati samo prevoz s' obzirom da je tek počela

prodaja aranžmana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Alanya84, jel iz Istanbula ima prevoz do svih letovalista?

Konkretno Marmaris. Nesto gledam za decu i nasla sam im vrlo povoljan smestaj za sve hotele koje imaju agencije. Razlika je i do 200 E. Sada je problem taj prevoz. Znam da voze putnike od Beograda do Tr, za 90 e povratna karta. To nije sigurno, jer ako ostane mesta pored njihovih aranzmana, onda ukrcavaju ovako vanredne.

Uplatio sam preko neta (alpharooms) Alanju. Prevoz - samostalan. Planiram do Istanbula vozom, pa dalje busom. ne očekujem ništa povoljnije od ovoga. Ali nikada se ne zna, daj bože i nešto bolje od ovoga. Čisto sumnjam da će neka agencija već sada prodavati samo prevoz do Turske. Oni to vežu za smeštaj. Možda tek pred sam polazak busa, ako im je ostalo slobodnih mesta, ili u nekim vansezonskim terminima, kada znaju da autobusi nisu baš dupke puni. Fazon je u tome, da ako želiš da uhvatiš neku povoljnu cenu preko neta, to već sada treba uraditi. U martu će već biti malo skuplje, pa tako sve do leta će cene rasti po malo. Znam iz vlastitog iskustva, jer sam prošle godine preko neta uplatio Španiju, (krajem januara), pa je cena od marta počela polako da se povečava iz meseca u mesec.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uvek to uradim do marta. Mislim da je jedini nacin sigurnog prevoza tako kako kazes.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatio sam preko neta (alpharooms) Alanju. Prevoz - samostalan. Planiram do Istanbula vozom, pa dalje busom. ne očekujem ništa povoljnije od ovoga. Ali nikada se ne zna, daj bože i nešto bolje od ovoga.

Možda nije loše da razmisliš o putovanju vozom do Sofije, a odatle busom za Istanbul. Razlozi su sledeći kada voz stigne u Stambol dođe na stanicu Sirkeči koja se nalazi u centru grada. Odatle moraš prvo tramvajem do stanice Aksaraj, pa onda metroom do autobuske stanice Bujuk otogar. Ovako kako ti ja predlažem stižeš prvo u Sofiju na železničku stanicu, a odmah pored nje (bukvalno 50 metara) ti je autobuska stanica. Posle toga busom stižeš direktno na Bujuk otogar i samo produžiš za more. Nema ništa cimanja stvari tramvajem i metroom.

PS. Proveri čuo sam da će sledeće godine vozovi ići samo do bugarsko - turske granice, zbog nekih radova, a da će odande organizovati prevoz busevima do Stambola (ne znam gde će ti busevi u Istanbulu istovarati putnike). Nisam siguran za ovu informaciju, ali imaš fore do tvog puta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti "baki70" za ove informacije. Ja idem početkom septembra, a do tada zemlja još može naopačke da se okrene. U planu je i par dana boravka u Istanbulu, ali to će pre svega zavisiti od finansijske situacije. Ako bude kojim slučajem direktnog voza do Istanbula, onda ću verovatno vozom. Ako od boravka u Istanbulu ne bude ništa, plan je da stignem u Stanbol ujutru, opet vozom (ako ga bude bilo), malo da obiđem Aja Sofiju, Topkapi, jer je blizu železničke, pa na autobusku, i večernjim za Alanju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su odgovarali vozaci,nikakvih problema nije bilo.Jedino je meni bila malo frka kada se na trenutke malo zaljulja autobus,a mi na spratu :wacko: .

Ako mislis na Zokija,jeste dobar.

Citam ovu temu I pitam se da li su isti vozaci o kojima pricate vozili I mene ove godine. Vratila sam se iz Marmarisa pre 3dana. Dva vozaca, odlicna, profesionalna, brza, udobna I sigurna voznja. Ne znam im imena, jedan je stariji, puniji covek, zovu ga Sele, preziva se Sehovic. Drugi je mladji, puniji, svetlo smedj, isto odlican, ne znam mu ime, rekli su nam ali nisam upamtila, mislim da ga je neko nazvao Kenzo. Pa me bas zanima da li neko zna o kojim vozacima je rec.

Vodici su nam bili odlicni, obnovio nam je celokupnu istoriju od praistorije do II sv.rata. Neverovatno. Stigli smo za 25sati, sa opustenom voznjom I opustenim pauzama.

Zaista su svi za svaku pohvalu.

Pohvalili smo ih I kroz anketu I licno.

Izmenjeno (ivanjuska)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima :) Mene zanima ako moze neko da mi kaze ko je isao preko eurotursa, kolko je trajao put autobosum iz Nisa do Kusadasija krajem avgusta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka