Guest PAJA

Egipat - Problemi

18 poruka u ovoj temi

Evo mene,registrovah se.Hvala,hvala...Eto, kako se isplati preziveti Egipat i ispricati celu istinu, a ljudi pritom misle da si duhovit :D

Egipcani su u stvari Bosanci ?! Pa naravno...Nekako se namece samo po sebi...A u Egipat moras da odes bez obzira sto si ti faraonka. Mozda upoznas rodjake...Mozda nadjes Sveti gral...Mozda si ti iste krvi kao...Ne,ne,nemoguce!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo mene,registrovah se.Hvala,hvala...Eto, kako se isplati preziveti Egipat i ispricati celu istinu, a ljudi pritom misle da si duhovit :D

Egipcani su u stvari Bosanci ?! Pa naravno...Nekako se namece samo po sebi...A u Egipat moras da odes bez obzira sto si ti faraonka. Mozda upoznas rodjake...Mozda nadjes Sveti gral...Mozda si ti iste krvi kao...Ne,ne,nemoguce!!!

E vidis sad su mi se sve lampice upalile :- ).

Vrlo je moguce da sam u blizem srodstvu sa Ramirezom i Ramizom zvanim Ramche.

I moj djed je bio u Sionskom prioratu i ima sliku sa 12 faraona kako sa njima sjedi za stolom.Od tih 12 jedna je Kleopatra (ali ne ona prorocica,ned'o Bog da je s tim travestitom pomijesate!)

Vidis……sad mi je sve kristalno jasno,ali….kako dokazati da ja imam krvne veze sa faraonima i kako ubijediti nekoga da su sve te piramide zapravo MOJE?U svakom slucaju bit ce vrlo tesko ,jer svjedoci su izumrli.Ako uspijem da dokazem da su sve te piramide moje ,uspjet cu da povratim svu tu svoju djedovinu i moci cete bez problema dolaziti da vidite sve te gradjevine koje su prema gosp.Semiru Osmanagicu izgradile civilizacije sa neke druge planete.

Do tada pozelite mi puno srece i uspjeha!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li se nekome desilo da ima vrtoglavicu poslednjih 5 dana u Egiptu i jos nekoliko dana po povratku kuci? Koje tropske bolesti su uobicajene za Egipat?

Hvala!

Izmenjeno (ani)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904441
    Ukupno poruka