Tedimed

Albatros Palace Hurgada

125 poruka u ovoj temi

S obzirom da do sada ovaj hotel nije bio predstavljen nekim detaljnijim opisom, da pokusam da to uradim, uz ogradu da se radi o jednom cisto licnom vidjenju ovog hotela koje nikako ne mora da se poklopi sa misljenjem drugih koji su vec bili u njemu. Takodje, molim da se uzme u obzir i da spadam u grupu onih „razmazenih“ turista koje nije lako zadovoljiti i koji su proputovali malo vise, pa znaju razliku izmedju hotela i „hotela“, te situacije da se ovaj hotel reklamira kao pet plus zvezdica i da u tom kontekstu zasluzuje i odredjeni tretman i vidjenje (usluga u hotelu sa 3 zvezdice i 5 se ne mogu isto rangirati i ono sto vazi sa jedan hotel, ne mora da bude standard za drugi...mislim da cete razumeti sta zelim da kazem).

Pre nego pocnem, morao bih da napravim kratak uvod, jer je on vazan i doprineo je utisku o hotelu na samom pocetku mog boravka u njemu.

Nakon dva meseca temeljnih priprema i istrazivanja svih mogucih sajtova, kao i studioznog iscitavanja postova na ovom Forumu, odlucio sam se za Danu Beach. S obzirom da smo na letovanje isli sa klincem od tri i po godine, nije dolazila u obzir neka avanturisticka varijanta (za koju smo supruga i ja bili raspolozeni), vec smo se odlucili za provereni hotel sa sto vise zvezdica, uz naravno sto povoljniju cenu. Veoma dobre kritike hotela na ovom Forumu, cetvrto mesto u tom momentu na Tripadvisor-u, kao i druge dobre kritike, te najbolji odnos cene hotela za AI u hotelu sa pet zvedica, presudile su da se odlucimo za Danu.

S obzirom da u Dani postoji vise tipova soba, te razlicitog kvaliteta, kontaktirao sam generalnog menadzera hotela kako bih, uz neizbezni baksis pri dolasku, dobio neku bolju sobu. To sam procitao ovde na forumu kao dobar nacin i pokusao da ga primenim. Tri-cetiri dana pred polazak generalni menadzer, a kasnije i njegov glavni menadzer za buking mi javljaju da oni uopste nemaju nase rezervacije i da se raspitamo kog agencije o cemu se radi. Iz Perle su nas ubedjivali da je sve u redu i da su rezvervacije na nase ime i da se ne brinemo. Nakon prenosenja ove iformacije menadzerima iz Dane, oni su ponovili da su potpuno popunjeni u periodu kada mi dolazimo i da nas nemaju u spisku.

Nakon toga nezvanicno dobijam informaciju da ce da nas prebace u Albatros Palace, ali bez potvrde iz same agencije.

Sa takvim informacijam se ukrcavamo u avion i pomalo u mraku odlazimo za Egipat.

Prvo lepo iznenadjenje bio je sam JAT. Na stranu starost flote, siromasna ponuda i standardna usluga, JAT je bio tacan, avion je poleteo na vreme, ukrcavanje je proteklo u najboljem redu, a posada je bila vise nego ljubazna. Moram posebno da ih pohvalim, jer su zaista bili korektni, pa su cak i mog klinca (koji je i pored toga sto je navikao na letenje, veoma „aktivan“ u avionu) poveli u kabinu da vidi pilota.

Sama procedura na aerodromu u Hurgadi je bila relativno brza, sacekao nas je famozni i opste poznati vodic Mahmud i smesio u autobus. Tu smo po prvi put dobili zvanicnu informaciju da svi gosti koji su uplatili Danu idu u Palace, zbog kako Mahmud rece, promocije ovog hotela. Nakon prethodnih informacija koje smo imali ova vest nas je i obradovala, ali i zabrinula, jer se stekao utisak kao da nesto nije u redu i da se pricom o promociji novog hotela pokusava zabasuriti pravo stanje stvari. Na stranu sto sam ja prethodno istrazio i taj hotel, Dana je bio nas prvobitni izbor, na to smo se spremili i promena nas je ipak ostavila u neizvesnosti.

Dosli u smo u hotel koji je otvoren 01. jula o.g. i spolja zaista izgleda odlicno. Takodje smo relativno brzo zavrsili formalnosti oko dobijanja soba. Baksis je ucionio svoje i dobili smo sobu koja je imala pogled na more i bazen. Culi smo kasnije da neki iz grupe nisu bili zadovoljni sobom i da su je menjali, ali mi nismo imali tih problema. Radi razjasnjenja „pogleda na more“, samo da malo opisem topografiju hotela.

Hotel je ogroman i u obliku je latinicnog slova U. Na celu je recepcija, sa pratecom „infrastrukturom“ (restoranima, barovima i prodavnicama), a sobe se prostiru u levom i desnom krilu. Unutrasnje sobe gledaju na bazene, s tim da one blize kraju imaju i delimicni pogled na more, dok spoljasnje gledaju ili na „bastu“ ili na „Beach Albatros“ koji je odmah pored Palasa. Koliko sam mogao da vidim, sobe su uglavnom sve iste, te u principu nema neke velike razlike izmedju njih. Glavna je stvar na kom si spratu, da li gledas na bazen ili na „spoljnu stranu“, te koliko si udaljen od plaze, tj. restorana.

SOBE

Sobe su veoma prostrane, sa dva kreveta koja mogu da se spoje, te jednim pomocnim krevetom (ovo nemaju sve sobe). Sve imaju terasu, flat screen TV i naravno kupatilo (sa samo tus kabinom – nema kade). Moram priznati da je soba odgovarajucih dimenzija, namestaj je nov, kreveti su udobni, a postoji i dosta prostora za odlaganje stvari. U sobi je i mali frizider i sef cija se upotreba ne placa. Kao i u vecini drugih hotela u Hurgadi, nema aparata za kafu.

Sto se tice pozicije sobe, najbolji pogled imaju sobe koje se nalaze blize plazi i koje gledaju prema unutra, jer imaju pogled na more. Hotel ima dva sprata pa su prvi i drugi mozda bolji od prizemlja zbog pogleda, dok prednost onih u prizemlju je sto direktno iz sobe mozete na bazene zbog izlaza koji postoje na svim terasama. Ukoliko ne volite da pesacite do restorana, onda je mozda soba blize recepciji bolji izbor, jer je hotel stvarno ogroman i ima dosta za hodanje od plaze do glavnih restorana.

Cistoca u sobama je bila, ajde da kazem relativno problematicna. Sobe su se cistile svaki dan, ali se posteljina nije menjala redovno, vec na nase insistiranje, kao i snabdevanje sapunima i ostalim priborom u kupatilu. Naravno, znam da ce neko sad da kaze da je ovo cepidlacenje, ali kao sto rekoh na pocetku, ovde se reklamira hotel sa pet plus zvezdicama i ovakve stvari zaista ne mogu da prodju. Ajde za sapune, ali nedostatak toalet papira (sto nam se desilo dva puta u toku deset dana), je zaista propust koji sebi vise ne dozvoljavaju ni hoteli sa mnogo manje zvezdica.

Medjutim, generalno gledano, sobe su nakon spremanja bile ciste, dok za kupatilo smo morali par puta da opominjemo sobara, jer je bilo propusta. Iako nismo bili preterano zadovoljni nacinom spremana, ipak smo ostavljali sitan baksis. Kao dokumentaciju, imam sliku WC solje u sobi odmah po ulasku, kada se podrazumeva da je soba totalno spremna za nove goste i doterana cakum pakum. Nazalost, slika govori malo drugacije. Ali, da ne preterujem vise, generalno gledano, cistoca je ipak bila na zadovoljavajucem nivou.

RESTORANI

Ovaj hotel u svom sadrzaju nudi cetiri glavna restorana i jedan restoran na bazenima (oni ga zovu food court, ali iskreno, radi se o jednom restoranu u centru kompleksa bazena, te svako ko zna kako izgleda food court sam naziv je malo preteran), te bar na samoj plazi gde se moze nesto gricnuti u toku dana.

Cetiri restorana nude marokansku, mediteransku, italijansku i azijsku kuhinju, s tim da je restoran na bazenima „mesanog“ stila. Dorucak je u svim restoranima od 7-10, s tim da u marokanskom moze da se jede do 11. Rucak je samo u mediteranskom i italijanskom od 12.30 do 14.30, s tim da se na bazenima jede od 12.00 do 15.00, a nakon toga do 17.00 moze se naci nesto za grickanje, ali uz suzenu ponudu.

Dorucak: jednom recju fenomenalan. U svim restoranima je isti, tako da ne morate da se sekirate u koji cete uci. Posle par dana, ukoliko obozavate omlet, ukapirate ko ga sprema po vasem ukusu (ima malih razlia...naravno ovo su sad vec mala izivljavanja) i idete tamo na dorucak. U svakom momentu na raspolaganju su vam sve vrste jaja (na oko, omlet...sprema se pred vama, kajgana, kuvana jaja), razne vrste salama i sunke (veoma ukusna), kobasica i virsli (nisu bile po mom ukusu, malo vise egzoticnih zacina), vise vrsta sto kackavalja, sto krem ili topljenog sira, maslinki, salate i sl. stvarcica. S druge strane, imali ste 5-6 vrsta pahuljica (kukurznih i ostalih), voca, jogurta, mleka, sutlijasa, raznih dzemova, putera i drugih „decijih radosti“. Deo sa pecivima je zaista bio za pricu, a o danskim pecivima i drugim slatkisima ne bih vise trosio reci. Sve u svemu, ko kaze da ovaj dorucak ne valja, zaista bih voleo da vidim sta jede kod kuce (dobro nema bureka i slanine, ali..mislim....).

Rucak: veoma solidna hrana, ali posle par dana ne previse „uzbudljiva“. Jedna supa na meniju u svakom od restorana, neizbezni pomfrit, riba, junetina i piletina, kao i italijanska „kombinacija“ (pica i spagete). Naravno pirinac. Sto se tice pica i spageta, one se spremaju „po vasem izboru“. Pice se prave na licu mesta (nekada zna da bude malo veci red i morate da cekate jedno 10-15 minuta), kao i spagete (testenina, u raznim varijantama), te mozete „filovati“ vasu picu ili spagete kako vi zelite, odnosno staviti sastojke koje vi zelite. Doduse desavalo se da ako dodjete pred kraj nestane sunke pa ostane neka njihova kobasica ili pecuraka, ali generalno, pica im je fantasticna. Sto se tice slatkisa, tu je malo problematicna situacija za one koji vole torte, jer ih nije bilo, vec su sluzili razne vrste kolaca (sitnih uglavnom, kao i onih od raznih kremova). Voca je bilo dosta, kao i salata, pa cak i sireva. Sto se tice rucka na bazenu, u ponudi su bili pica i pasta, po jedno jelo od ribe, piletine i junetine, pomfrit, bareno povrce, pirinac. Cesto puta je bila njihova varijanta rostilja, tj. junetine i cevapa (koji su po svom ukupu bili slicniji nasim cuftama, nego cevapima, ali i dalje dosta ukusni) na zaru. Kolaci i voce. Sve u svemu, ko nece u klasicni restoran, mogao je napuni tanjir i vrati se nazad na lezaljku pored bazena i natenane mezeti uz vodu.

Vecera: svi restorani u pogonu i veoma sarolika ponuda. U azijskom restoranu se sastojala od jedne supe (obicno tajlandske....od deset dana mogu da kazem da je 5-6 puta bila dobra, ali i 2-3 puta promasaj) i kineskog, indijskog i tajlandskog „coska“. Takodje, bio je deo sa raznoraznim predjelima. U kineskom su bile njihove nudle i jedno-do dva jela, uz lagano predjelo (obicno kineski hleb kuvan na pari ili nesto sto je licilno na dim sum). Ni jedan dan nije bilo „klasicnih“ kineskih jela (piletina sa kikirikijem na primer ili nesto slicno), ali nudle su bile dobre. Indijski deo je sve vreme bio mozda i najbolji, naravno za one koji vole kari i ovu kuhinju. Tajandski je bio slican kineskom. Nista spektakularno, ali moglo se naci dobrih jela. Jednom je na ponudi bio jastog, ali je otisao za pet, bukvalno za pet minuta (jeda, slovom i brojkom, jedan jastog na citav restoran i to stavljen u deo predjela). Sto se tice mediteransko i italijansko, zaista nisam video neku preteranu razliku u ponudi. Pirinac, krompir (u raznim varijantama), pecena junetina, piletina, curetina, raznorazni gulasi, bareno povrce (snicli nije bilo ni jedan dan, na primer), lazanje (zabidjite u sirokom luku), paste i pice. Salata naravno u velikim kolicinama, sa raznoranim prelivima, te voce, sirevi i peciva. Kao sto rekoh, nista spektakularno, ali daleko od toga da cete ostati gladni. U marokanskom restoranu se sluzila arapska hrana, ali nazalost, u njemu sam bio jako retko, tako da ne mogu da dam preciznu ocenu. Uvek je bilo kus kusa, pecene piletine, junetine i slicnih stvari. Medjutim, imali su fenomenalnu jagnjetinu, tako da i onaj ko je ne voli, sigurno ce posle konzumiranja promeniti svoje misljenje o ovom mesu. Jedino ste u ovom restoranu mogli da probate arapske slatkise, ali nazalost, ukoliko ne pozurite, ostacete bez baklava i ostalih djakonija, jer nisu obnavljali utroseno.

PICE

S obzirom da se radi o AI ponudi, mogli ste da pijete „do besvesti“ od 7 ujutru do ponoci. Kafe, gazirani i negazirani sokovi, pivo, vino, zestoko. Pivo je bilo lokalno, ali moglo se traziti i neko strano. Isti je slucaj i sa vinima i zestokim picima. Doduse, viski se pojavio tek 2-3 dan po nasem dolasku (s obzirom da nisam neki na picu, to mi je preneo jedan od clanova nase grupe). U barovima ste mogli da dobijete i koktele (alkoholne i bezalkoholna), ali izbor nije bio nesto preterano izdasan (mozda 7-8 alkoholna i dva bezalkoholna). U restoranima je uvek bilo kafe, kapucina, flasirane vode, kao i automata za coca colu, fantu i sprite, te soda vodu. Cedjenih sokova nije bilo, vec samo sokova iz automata (mango, pomorandza i ananas). Za hotel sa 5+ zvezdica nedostatak cedjenih sokova makar po jedna casa za dorucak je ipak minus.

ZABAVA

Hotel je imao svoju ekipu animatora koja se svojski trudila da, kao sto im samo ime kaze, animira goste. U ekipi mladica i devojaka bilo ih je iz raznih zemalja (Tunis, Rusija, Nemacka, i sto je najinteresantnije najmanje iz Egipta). U toku dana organizovale su se igre na bazenu za odrasle (vaterpolo, odbojka, aerobik i sl.), dok je za decu bio predvidjeno decije zabaviste (doduse vodili su ih u susedni hotel, jer deciji klub jos nije bio otvoren...tek su postavljali tablu kada smo mi bili) od 10 pre podne do 3 popodne (o bazenima cu nesto kasnije). Uvece je zabava pocinjala od 8.30 sa „Mini diskom“ za decu (veoma dobro organizovano), a nastavljala se sa predstavom od 9.30 (fakiri, madjionicari, kabare). Kvalitet ovih nastupa je bio veoma sarolik. Od klasicnih predstava madjionicara i fakira koje su bile standardno dobre, do solidnih kabare predstava u izvodjenju samih animatora, do zaista jedva gledljivih komedija. Medjutim, s obzirom da ste na odmoru i moru, zabava je bila.....zabava.

U barovima je bilo zive svirke, a mogla se pusiti i nargila.

Animatori su takodje organizovali i odlazak u diskoteku Havana koja se nalazi prekoputa Dana Beach hotela. Za moj ukus izvikano mesto koje u samo u svom nazivu i nesto malo enterijeru ima Kubu, sve ostalo je klasicna diskoteka sa picima koja kostaju po 4 evra. S obzirom da sam vise ocekivao, moram priznati da je to jedno od razocarenja.

Hotel inace ima i svoj taksi servis, pa mogu za 8 evra da vas odvezu do Hurgade i vrate vas u dogovoreno vreme. Inace, obicni taksi je od hotela do grada u proseku bio oko 30 funti, ali uz dobro cenjkanje i uvek neku zezanciju (tipa, ne mogu da vozim okolo, ne primam metalne evre, ajde predji napred da udje jos putnika i sl. gluposti). Zato je ova varijanta sa hotelskim kolima bila jako dobra, kulturna i uz mali baksis vozacu, mogli ste da imate privatnog vozaca koji ce vas voziti gde hocete, da vas saceka da obavite kupovinu i jos vam pokaze gde su dobre radnje.

PLAZA

Ubedljivo najveci minus ovog hotela. Sama plaza kao plaza je uredjena, cista i lepo sredjena (sa lezaljkama i hladovinom). Medjutim, ukoliko ste neko ko voli da se kupa u moru, slobodno zaboravite plazu ovog hotela. S obzirom da nije sredjena, plaza prati plimu i oseku, tako da je 6 sati mulj i kamen, a 6 sati taj mulj i kamen je prekriven tankim slojem morske vode. Potrebno je da prepesacite dobranih 200-300 metara do prve dubine i normalnog morskog dna. Pri tome morate dobro da pazite da se ne isecete na neki kamen ili neko morsko cudo, pa preporucujem ili nosenje zastitne obuce ili odlazak na susednu plazu „Beach Albatros“ hotela. Ovaj hotel je u zaista neposrednoj blizini, ima lepu plazu i cisto more koje ne prati plimu i oseku tako drasticno kao ova plaza. Za razliku od nekih sa foruma koji su rekli da je voda bila mutna, u nasoj smeni je ona bila OK, sve do nekih 10-11 pre podne. Tada pocinje najezda Rusa koji su se verovatno tek probudili i otreznili i cim oni dodju, tu onda vise nema nekog plivanja, vec samo brckanja. Guzve postaju velike, a voda se zamuti. Neka mi oproste oni koji su bili u ovom hotelu, ali je meni, s obzirom na starost, kao i broj Rusa na plazi, izgledao kao neko rusko sindikalno odmaraliste. Jos jednom, neka mi neko ne zameri, ali sam nakon deset dana susretanja u raznim prilikama zaista stekao veoma ruznu sliku o Rusima kao turistima i shvatio da cu pokusati da ih u naredim letovanjima pokusati da izbegavam u sirokom luku. Jos jedna od mana Beach Albatrosa (ako to smem da nazovem manom) jeste sto cak i ako odete u sest ujutru, nije sigurno da cete uspeti da nadjete mesto na lezaljkama, tj. nije sigurno da cete nakon 2-3 sata naci svoje peskire na lezaljkama. Jednom iz nase grupe se desilo da su mu drmnuli sva cetiri peskira koje je stavio preko lezaljki i naravno, posle se pravili blesavi...kao, nemaju pojma o cemu se radi.

Kao opravdanje za ovako losu plazu iz Albatros Palace kazu da, s obzirom da je hotel izgradjen za 7 meseci, nisu stigli ove godine da srede plazu i da ce to sigurno uraditi za sledecu. Ajde da vidimo. Na stranu sve, plaza je zaita jedini veliki minus ovog hotela.

BAZENI

Ovaj hotel ima jedan od najlepsih kompleksa bazena koje sam ja video i bazeni predstavljaju veoma veliki plus za ovaj hotel. Iako nemaju akva park, bazeni su veoma lepi i napravljeni da svako moze pronaci nesto za sebe. Pored vise bazena i djakuzija za odrasle, postoji i prelepi deo za decu sa mini akva parkom iz koga klinci zaista nece hteti da izadju. U pocetku nije bio nikakav problem da se nadje lezaljka u toku celog dana, ali kasnije je bilo potrebno da ipak ujutru malo poranite (8-9 h) ako hocete da zauzmete onu koja se vama najvise svidja. Kao sto rekoh, bazeni su bili fenomenalni, sa tresnjicom na vrhu u vidu bara u sred kompleksa, tako da ste mogli da pijuckate pice i sedite u vodi.

USLUGA

Generalno gledano, prema onome sto sam procitao na ovom forumu, usluga je manje vise kao i u ostalim hotelima. Odredjene nedostatke bih ovde prepisao tome sto je hotel potpuno nov, da osoblje nije uhodano, a da ih ima i dosta koji su neiskusni. Baksis resava dosta pitanja, kao i svuda u Egiptu, ali i malo upornosti i strpljivosti. Vise puta smo se susretali sa banalnim problemima na koje osoblje iako nije znalo odgovor, nije htelo to da nam kaze, vec su nas setali izmedju sebe, tako da smo morali da budemo jako strpljivi i uporni da nadjemo odgovarajuci odgovor. Na primer, gde moze da se dobije prazna kutija za lanc paket, dobijali smo odgovor na recepciji, na recepciji nam kazu u baru, u baru kazu u kuhinji i tako u krug. Medjutim, to su valjda decije bolesti novih hotela i valjda ce i to doci na svoje.

MAHMUD + IZLETI

Vodicu Mahmudu sam morao da posvetim posebno poglavlje, jer o njemu je dosta pisano i na ovom forumu. Jedni su ga hvalili, drugi kudili. Moj (nas) licni utisak je da je covek profesionalac, da ima svojih mana (ko ih nema), ali da svoj posao radi posteno i korektno, sto je najvaznije. Sve sto je rekao je ispostovao, informacije su mu bile dobre i tacne, a bio nam je na usluzi kada nam je trebalo.

Sa njim smo isli na obilazak Hurgade (sa posetom akvarijumu, dzamiji i koptskoj crkvi, te prodavnici parfema....ovo preporucujem za one koji hoce da kupe parfeme, jer kako se kasnije pokazalo....Mahmud nas je odveo na pravo mesto sa najboljim cenama), Rajskog ostrva i na izlet u pustinju. O Rajskom ostrvu je sve vec ispricano pa nemam sta da dodam. Izleta u pustinju sam se pribojavao, jer smo ipak isli sa klincem od 3.5 godina, medjutim, sve je proslo vise nego dobro i toplo ga preporucujem. Vozili smo se cak i na fourwheel-eru, bagiju, a I vecera je bila izuzetno dobra.

GENERALNA OCENA

Ko je ovo izdrzao da procita svaka cast!

Elem, radi se o novom hotelu koji ce sledece godine biti u ponudi turistickih agencija, ali po ceni koja ce biti veca od na primer Dane (kad smo kod toga, par ljudi iz grupe su otisli da vide Danu i kada su ga videli odluclili da ipak ostanu u Palasu…rekli su da je u odnosu na Palas, Dana losiji hotel i da je jedino bolja plaza i da postoji malo veci izbor jela).

Generalno uzevsi jako dobar hotel. Ko ima decu, toplo ga preporucujem. Ukoliko se sledece godine sredi plaza, ne bi trebalo da ima ni jednu vecu zamerku. Usluga je standardna, sobe prostrane i svetle. Hrana iako ponekad malo „dosadna“, veoma dobra (sto se tice stomacnih problema, bilo ih je ali ne preterano ozbiljnih i tek posle 4-5 dana, tako da bih to pre prepisao nacinu ishrane, nego bakterijama ili necistoci...supruga i ja smo jeli skoro sve razlicito pa smo oboje imali probleme, ali kao sto rekoh, ne velike i to tek sredinom boravka), vode i pica neograniceno, zabava ne preterana, ali solidna, cistoca, uz odredjene zamerke dobra.

Ko voli ovaj nacin odmora...znaci, varijanta soba, more, bazen, klopa, muzika pred spavanje i sve u krug, toplo preporucujem. Ko je za avanturu i istrazivanje, njemu ce ovo mozda biti dosadno. U svakom slucaju radi se o dobrom hotelu koji, ukoliko mu cena bude „normalna“, zavredjuje posetu sledece sezone.

Ko je preziveo ovo, svaka cast.

Gledacu da ovih dana okacim i neke slike.

Ako imate jos neko pitanje, tu sam.

Izmenjeno (Tedimed)
2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo preziveh, cak mi pukla veza :) )

Strpljivo procitah, opis detaljan, svaka cast na trudu. Opisano sa najsitnijim detaljima, ali sve vrlo bitno.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odlican opis,a verujem da ce mnogima pomoci u izboru hotela.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mene zanima Albatros Palace za ovu godinu. Znam li neko jesu li sredili plazu ili je i dalje kamenita i plitka?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Posto sam bila u Beach Albatrorosu znam da je od Palasa plaza jako losa,ali je jako dobra za ronjenje.

Kako sam saznala jos davno njihovi koralni grebeni su zakonom zasticeni, tako da je zabranjeno sklanjati ih sa plaza.Za primer je Sharm koji u 90% hotela na plazi ima korale i u more se ulazi preko pontona.Mozda ce u Palasu napraviti ponton.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima li neko svezije informacije o ovom hotelu?

Zanima me konkretno plaza, prosle godine sam bila u Staigenbergeru i sve je bilo odlicno osim plaze i velikog plicaka.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima li neko svezije informacije o ovom hotelu?

Zanima me konkretno plaza, prosle godine sam bila u Staigenbergeru i sve je bilo odlicno osim plaze i velikog plicaka.

pošaljite mi E-Mail adresu i dobićete deteljnu informaciji koju je neko negde postavio, a ja sačuvao... ... Naravno, u tekstu ima reči i o plaži. Ružnih reči, ništa pohvalno.....

Pozdrav, Milan zaza@sezampro.rs

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

pošaljite mi E-Mail adresu i dobićete deteljnu informaciji koju je neko negde postavio, a ja sačuvao... ... Naravno, u tekstu ima reči i o plaži. Ružnih reči, ništa pohvalno.....

Pozdrav, Milan zaza@sezampro.rs

Plaza ima veliki pontonsi most nesto preko 200m.Hotel je super ali plaza je katastrofa.Ja nisam bila u njemu nego u Albatros beach-u ali sam se u Palasu kupala u njihovim bazenima i djakuzijima kojih ima pet u dvoristu(fantasticni su).Kada sam ja bila nisu imali pontonsi most,ali vidim na Google earth da su postavili most.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Au, sta to tacno znaci ocajna plaza? I Staigenberger ima ocajnu plazu, u smislu da je svuda plicak i da tesko da moze da se pliva, ali to je sve. ne znam da li na to mislite ili ima neki dodatni problem.

Inace, gledala sam neke proslogodisnje ponude i Pik Albatros grupa ima nekoliko hotela:

- Albatros palace (za taj sam pitala i on me zanima)

- Beach Albatros (koliko sam shvatila, on nema svoju plazu, iako se zove Beach)

- Albatros resort (njega ima u ponudama kod nas, ali ne i na sajtu, izgleda su ga nasi prekrstili, nemam pojma koji je to hotel)

- Dana beach (i ovaj me jako zanima)

Ako imate neke dodatne informacije ili preporuke za neki od ovih hotela, pisite.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dje's Andjo!

Vidim da ga za sad samo Argus ima u ponudi.

Mana Palace-a je sto nema plazu vec ponton kao u Sarmu.

I ja ga meracim ove godine :) Ili Danu.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

- Beach Albatros (koliko sam shvatila, on nema svoju plazu, iako se zove Beach)

Ima plazu ja sam bila u avgustu i velika je guzva. Gosti iz htela "preko puta" dolaze tu da se kupaju.

- Albatros resort (njega ima u ponudama kod nas, ali ne i na sajtu, izgleda su ga nasi prekrstili, nemam pojma koji je to hotel)

To je ovaj gore, ima i "garden" deo odnosno "preko puta ulice"

- Dana beach (i ovaj me jako zanima)

Cula sve pohvale.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hej, Jovanche, mi se ovde druzimo svake godine od proleca do juna!

I ja merkam Albatros palace ili Danu. Na sajtu Trip adv. Palace se kotira mnogo bojle od Dane.

P.S.

A i cena u Argusu je povoljna. :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hiihihihi da znas.

Ne znam, ja bih pre odabrala Palace. Noviji je. Ima korale. Ime giga mega pool bar. Blize je od Dane centru. I ako se smoris s koralima tu ti je blizu Beach Albatros s normalnom plazom.

Ako budem tanka s lovom, izabracu Beach Albatros. Da ne verujes da sam u Steigenbergeru spominjala Albatros Beach i hranu! Mnogo mi je vise odgovarala u Albatrosu ... :)

p.s. cena u Argusu je za uplate / rezervacije do 30.04.

Izmenjeno (jovanche)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Beach Albatros nije tako dobro kotiran, ne znam sta mu fali ali vidim da je 18/162 hotela.

Ako su postavili ponton, onda mislim da nije problem, mislim, ako sa tog pontona ulazis u normalno duboku vodu, da nije i tamo puno koralnih grebena na koje mozes da oderes nogu i ako nije jako plitko.

Jos me zanima moze li ispred Dane i A. palace negde da se proseta, neko setaliste? Kod Hiltona i Staigenbergera je prednost sto imaju setaliste od 10 km i mozes da setas do iznemoglosti. ne znam kakva je ovde situacija?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Andjo, nema.

Moras da izadjes pa taksi. Pa onda gde hoces. Posto je daleko, nema ni tako puno taksija.

Mi smo iz Beach Albatrosa imali ld pokuaj setnje do Novog centra.. ali avaj.

Imas negde opis moj beach albatrosa a mogu ti i na private poslati slike.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905029
    Ukupno poruka