meda

Makryammos bungalovi - Limenas

37 poruka u ovoj temi

Interesuju me bungalovi Makryamos na Tasosu. Cena je visoka a iz ranijih opisa vidim da zaista vredi.

Medjutim interesuju me cene u hotelu (znaci cene pica, sladoleda, hrane, cene raznih sportova), zatim da li gosti hotela placaju lezaljke i suncobrane na plazi.

Isli bi sa dva tinejdzera kojima se prosle godine svidela Turska i all-inclusiv usluga, zbog toga me i interesuje cena pica i ostalog u hotelu, jer on ima samo polu pansion.

Procitala sam opise BDAVORa koji je tri puta bio u ovom kompleksu i volela bih da se javi i nesto vise napise o tome,

Cao,

Izmenjeno (meda)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bio sam u limenasu 2km od makrijamosa.Plaza fenomenalna,ali bungalovi....nemislim da su losi unutra cak sta vise,ali nihova pozicija ...imas superior apartmane koji su skuplji za 100-200e i oni su blizi moru,a ovi obicni...daju ti koji je slobodan,sto znaci da moze da ti zapadne na vr' brda!Tako da ispadne da isto moras da 'planinaris' kao i ja sto sam dolazio svaki dan iz limenasa(sto i nije bio problem)a razlika u ceni....

Imas bar na plazi,extra je kao i osoblje.Cene su kao i u limenasu,iste!

Zanimalo me je kakav je provod uvece tamo pa sam jedno vece otisao.Animacije za decu do 11,i posle kud koji mili moji..... :rolleyes:

Sve je extra a treba iznamiti i auto pogotovo ako si na makrijamosu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bojim se da ce tinejdzerima biti dosadno uvece.Ipak je to izolovano naselje,ima par kilometara do centra Limenasa gde bi se oni mogli zabaviti,a nije bas bezbedno da se vracaju sami...Makriamos jeste lep,ali ipak nije vredno tolikih para,dobijas samo kvalitetniji smestaj,a lepa priroda,more...toga svida po Tasosu! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako neko zna jos nesto o ovom hotelu molim neka napise na primer da li je uvece osvetljeno ili bilo sta drugo cega se seti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene zanima, ja sam vec uplatila, ali me interesuje nesto iz prve ruke. Da li je neko bio u ovim bungalovima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi pisite malo o ovim bungalovima i o plazi bas me zanima kako je

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam prošlog leta,plaža je prelepa sa belim peskom,voda kristalno čista,usluga je super,večina bungalova ima pogled na more,za mlade je uveče dosadno ukoliko nemaš auto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna kakva je hrana u tom hotelu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedini problem sa makrijamosom je to shto ima osica..previshe..na koje se kasnije naviknesh..al opet..

hrana je nikad bolja..inache vecherash na nekoj kul fensi terasi sa pogledom na more..

Skroz luksuzno mesto..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

obavezan je auto,posto su bungalovi na samoj plazi,a okolo bas i nema mesta za izlaske ili setnju...

plaza je ok,imate svoje lezaljke i suncobran i to je vase mesto do kraja letovanja,pored postoji bar na plazi u kom su cene ok i za hranu i za pice...more je lepo,cista vda,mada je dosta plitko, plaza peskovita,cista,mada je uzasna vrucina...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li je neko skorije boravio u ovom hotelu, obzirom da agencije napominju da je renoviran (ne ceo) i da nemaju mogućnost izabira smeštaja. Kakva je hrana, obzirom da idu i deca 2 i 5 god, kao i sadržaji za decu u pkviru hotela? Čuli smo i da se ležaljke naplaćuju, da li je tačna informacija? Kakve su cene što se tiče ručavanja i pića uopšte?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Raspitivao sam se okolo, sustina je da ne vredi tih para tj. odnos cena-kvalitet je nepovoljan.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slažem se, i moj zaključak je da ne vredi tih para.ali ako te nešto više interesuje, idi na forum krstarice, Link : http://forum.krstarica.com/showthread.php?...781#post4572781

- ima puno informacija o Tasosu - videćeš to je najposećenija tema, pa možeš da pitaš nekog od iskusnih

Izmenjeno (belluttak)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kompleksu Makrijamos smestaj gostiju je u bungalovima. Naravno, bolje je biti u nekom od bungalova blize moru. Pretpostavljam da su takvi i skuplji, pa nase agencije nece da obecavaju taj bolji smestaj.

Sve je lepo sredjeno. Postoji bazen. Plaza sa plavim suncobranima i lezaljkama. Prelepa uvala. Voda uglavnom cista, ali zna da bude i trave.

Ulaz u kompleks i lezaljke i suncobrani se naplacuje za turiste koji dodju spolja, koji nisu gosti hotela.

Mana - nema nikakvih drugih sadrzaja, osim hotelskog kompleksa. Znaci, prodavnice, pekare, poslasticarnice, mozete da nadjete tek u Limenasu. Uvece takodje nemate gde da izadjete. Naravno, ukoliko dodjete svojim kolima, to nije problem.

Ne znam kakva je hrana, nisam tamo odsedala.

Svi kazu da je kompleks Makrijamos preskup za ono sto turistima nudi i da je po tim cenama mnogo bolji hotel "Alexandra beach", pored Potosa.

Pogledajte temu koju vam je Belluttak preporucila, ima puno slika Makrijamosa i tekstova o istom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li iko bio u pomenutom hotelu preko Jolly-ija i kakva su iskustva? Vodici, hotel, usuluga, itd

Veliki pozdrav svima i unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka