blue

Banja Vrujci

106 poruka u ovoj temi

Cene jesu simbolične, ali to je zapravo realna cena za ono što nude. Slažem se da, kome je prioritet da reši zdravstveni problem, odnosno kome prija ta voda i blato, sasvim povoljno može tu da boravi. Možda nije loše, pošto je blizu, otići na dan ili vikend na kupanje. Za bilo koji duži boravak je mesto vez sadržaja. Možda, da se lunja po okolini, ali ako pričamo o samim Vrujcima, ne nude ništa. A i blato imate za "poneti" kesa blata 100 dinara. 

Svakako da u našoj lepoj Srbiji ima mnogo lepših mesta. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u Vrujcima? Zanima me bilo kakva informacija o hotelima, bazenima, masazama... Pod hitno mi je potreban 'remont' a za dalji put vremena nemam....

Banja ko banja . Mi smo smesteni u Vila Jelena i mogu ti reci sve najgore o smestaju . Smestaj katastrofa a tek hrana svaki dan isti niti to sto spreme niti ima ukusa ili presole . Soba puna vlage , ja jos sa bebom . Garderoba u koferima , sva vlazna . Ne mozes disati u sobi . Uzas blagi . Kad trazis tolet papir samo sto te ne streljaju . Nemas gde stvari da susis posle kupanja . A kupatilo ne mozes se okrenuti bebu ne mogu ni okupati u kupatilu . O ovoj vili samo mogu reci sve najgore , Naplacuju svakom razlicito za isti termin sto nije ni malo fer . Sobarice moras zvati da ti ociste sobu i kad ih zoves jos pitaju a sta treba da se cisti .  A kd smo usli u sobu paucine na sve strane zivuljki u sobi ma uzas totalno razocarenje . Sve je lepo na slikama a kad dodjes horor .  A sto se tice banje ok . Jedna ulica  i tu su sva desavanja . U banji tj u hotelu hladna voda zatvoreni bazen a i ovaj sto je otvoren malo je toplija . A nova banja je meni super . Topla voda i milina se kupati . Cisto uredno nema sta . Par restorana ok je hrana . 

Izmenjeno (mikica79)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče su se neka deca već kupala na bazenu, kažu da je topla voda,

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da osvezim malo temu,

bio sam pre neki dan u Vrujcima na novim bazenima i situacija je sledeca:

ulaz je poskupljao na 500 din ali sada su lezaljke i suncobran besplatni. Lezaljke su promenjene (vise nisu drvene sad su plasticne) i daleko ih vise ima nego prethodnih godina. Voda je cista, topla i super je za kupanje. Sve se prosiruje, dogradjuju se novi bazeni, neke zgrade oko bazena i ono sto je najbitnije veliki tobogani sto znaci da verovatno prerasta u neki mini akva park ali ce vrv i cena ulaznice biti veca kad to sve proradi mada nisam bas nesto pristalica toga jer su mi ti novi bazeni bas imali taj neki smek koji ce akva park pokvariti. U redu da su izgradili jos bazena vecih i manjih ali jbg akva parkovi su sad u modi tako da svi idu za profitom. Radovi ne uticu na kupanje cuju se malo bageri i kamioni ali nema prasine tako da je opusteno. Parking je zbog radova dosta skracen tako da ako zelite mesto za svog ljubimca moracete da poranite ili da parkirate na prosirenim privatnim imanjima gde se placa 150 i 200 din. Guzve vikendom su velike mada ni radnim danima u sezoni ne jenjavaju mnogo. Dolaze ljudi sa svih strana i mozete videti svakojake tablice od nasih do gastarbajterskih. Sama banja osim kupanja i lekovite vode (zbog cega ja i dolazim) nema da ponudi bas nista, ali recimo za vikend kupanje je idealna. Smestaji se krecu od 500 din nocenje po sobama po osobi (delite kupatilo) do 30 e za ceo apartman. Restarana ima dva tri i cene nisu jake (dnevni meni nekih 400 din) a kome je do brze hrane ima mesara na izlasku iz banje koja i usluzno pece meso. Do banje imam nekih sat i po voznje, put je odlican  i rado joj se svako leto vracam. :klap:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada kažeš novi bazeni da li misliš na one na ulazu u banju ili niže posle hotela Vrujci? Hvala 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ovako, vidim da su ljudi generalno nezadovoljni smestajem. Mi smo trenutno u banji i delim iskustvo.Moj savet ne rezervisati nista preko slika nego doci ovde i licno traziti. Npr mi smo dosli porodica sa dvoje male dece i dok su deca sela sa tatom na dorucak ja sam trazila. Nasla sam Apartmane Alfa. To su zapravo stanovi u zgradi. Konkretno nas stan prizemlje sa terasom kupatilo dnevna spavaca soba kuhinja, sve.. smestaj za sve nas 20 eur dan. Bas smo zadovoljni sve cisto sredjeno uredno nijedna jedina zamerka. 

Hrana top povoljna u Hotelu Vrujci. 

Pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada kažeš novi bazeni da li misliš na one na ulazu u banju ili niže posle hotela Vrujci? Hvala 

bas na ulazu sa desne strane, mislim da je tacan naziv Prva nova banja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo novih iskustava...

Mi smo bili sada u maju, van sezone doduse, sto nam je i vise odgovaralo,jer je mirnije za odmor. Banja ko banja je simpatična, bazeni su super i u hotelu i u prvoj novoj banji. Bilo je toplo pa smo mogli da se kupamo.U prvoj novoj se nije ni plaćao ulaz, jer nije počela sezona, a u hotelu je bilo 300 din. U principu sve je mrтvo van sezone, ali ko je došao da se odmori i obidje kraj...skroz ok. Preporučujem Ribničku pećinu, mi smo obišlii sva obližnja mesta, prošetali, popili kafu, sve je lepo na svoj način. Ko je za malo veću avanturu preporučujem Vodopad Crkvine,na planini Rajac, za koje mnogi ne znaju. Malo je teže naći, i put do vodopada (kroz šumu) je strm i planinski, prava avantura. Ali zaista vredi videti. Bar se nama sve to svidelo.

Sto se tice smestaja, bili smo smesteni u Vili Petra. Nakon komentara procitanih ovde ocekivala sam Bog zna sta, ali mogu samo reci da smo prijatno iznenadjeni. Sobe su bas lepo sredjene sad, posteljina i peskiri cisti, lepa terasa za uzivanje, sve sto treba za odmor. Postavicu slike dole da vidite. Jedino je možda problem što vi očekujete hotelski smeštaj od 5 zvezdica za male pare,to nema nigde. Mi smo zadovoljni jako, uživali smo. Gazde su nas lepo dočekale i skroz su ok. Od nas samo pozitivno za Vilu Petru ili ti Jelenu, i sigurno ćemo se vratiti opet. 

Pozz

60595637_311318879791916_4042443061744107520_n.jpg

60679146_2329548133956312_5787708026110607360_n.jpg

60788154_2474751199231163_1070530472657813504_n.jpg

60796547_668238186935345_3463553144657543168_n.jpg

60977599_438316133611050_1391576155592589312_n.jpg

61145323_351112745608634_5995257759434539008_n.jpg

61234480_2306460779625951_1136887816165261312_n.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u nedelju tj juce na kupanje a posto volim ovde doci  evo svezeg izvestaja.. Cena ulaznice je 500 din a lezaljke i suncobrani se ne naplacuju, izaberete mesto sa lezaljkama gde cete se smestiti i odete na mesto gde su naslagani suncobrani i sami se posluzite, ove godine suncobrani su malo veci nego prosle sto je plus jel prave lepsu i vecu hladovinu. Radili su samo mali bazeni u prvom delu i deciji kod tobogana, dok veliki bazen nije radio.. Tobogani su zavrseni i vrv ce ove sezone biti pusteni u rad. Voda je taman, nije hladna a lepo osvezi i mozete se brckati kako vi tako i deca do mile volje..Cene, hm, deru.. Mala pljeskavica 250 (ajde to i nekako) ali limenka koka kole 170 to je vec bezobrazno.. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li ima bankomat u banji ili da nosim kes? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da ima kod poste, verovatno i je postanski, nisam sigurna, .....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odusevljena sam lekovitoscu banje, jedan tretman blatom je odradio piling pedikir i odkocenje kicme neverovatno! Pre puta mi se mutio vid i htela sam menjam naocare, posle 5 dana obloga od vode sve se resilo! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li  neko ima informaciju da li su poceli sa radom otvoreni  termalni bazeni u Vrujcima ? Hvala .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Guzva je juce bila haoticna (nedelja). Povecan je kapacitet banje ali nazalost samo sa lezaljkama tako da su guzve u bazenima sve vece i vec msm da je vreme da se izgradi jos jedan veliki bazen jer su guzve iz godine u godinu sve vece. Ulaz je 500 din a ko zeli akvapark 1000 din. S obzirom na ogroman broj ljudi pocela je da manjka i organizacija na bazenima, ako zelite kafu za poneti morate cekati nekih 20 ak min, ako zelite nesto od hrane guzva je tolika da stojite u redu nekih sat vremena s tim da se distanca tu ne postuje kao i nigde na bazenu. Stvarno ne znam sta je problem napraviti 3-4 saltera za rostilj i hranu i isto toliko za pice i kafe. Ionako je po svemu sudeci obrt novca ogroman ali po gore navedenom i ogromna zelja za extra profitom pa se gleda da se sto manje ulaze sto je i generalno boljka naseg celokupnog turizma. U svakom slucaju lepo proveden dan i ako zanemarite ove nedostatke imate lepu, toplu i cistu vodu i sigurno cete uzivati u kupanju, suncanju i mazanju lekovitim blatom.  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo nekoliko puta ove godine išli. Većinom na jedan dan a jedanput u Vilu Jelena. Ako me pitate da li sobe vrede taj novac reći ću ne. Jer klima se malo wc šolja, pritisak na tuširanju ume da bude slab i nisam sigurna da je voda u njihovim bazenima baš prečista. Ako me pitate da li bih se vratila rekla bih da. Hrana je neverovatna. Za doručak smo birali šta smo hteli, prženice , omlet sa šunkom, gibanica, viršle, lepinja sa kajmakom... Uz sve ide jogurt naravno. Nema sigurno francuskih kroasana, papaje i lubenice, ali tradicionalni srpski doručak, više nego zadovoljavajuće. Za večeru sve od roštilja, bečke, ribe, pice. Uz sve krompir, pire ili pomfrit, supa ili čorba i salata. Kada putujete sa više male dece onda je ovo od velikog značaja jer kada završite sa bazenom a svi gladni čeka vas super obilna porcija servirana. Mini igraonica za decu, vredi poboljšati, vrlo je skromna ali opet više nego dovoljna da dok se deca igraju ( a smeštaj je pun dece) vi sednete ili u njihovu trpezariju ili svoju terasu na piće. Naša je gledala na dvorište, tak oda dok su se deca igrala dole mi smo uživali na terasi i gledali ih. Što se bazena tiče imaju dva ali opet mi nedeluju kao izraženo čista. Svaki dan se pali neki mini robot koji skuplja grančice, bubice... ali ne vidim da se tavoda isfiltrirala.. Mi se uglavnom svakako i kupamo na velikim bazenima, pa za njihov baš i ne marim. Kao sugestiju imala bih da malo češće sređuju sobe i poprave te sitne kvarove po sobama. Da se okreče fleke od komaraca i stave komarnici ili da se koriguje cena. Vlasnici i svi zaposleni su prema nama bili preljubazni i predusretljivi. "Prodali" su mi to mesto za opet.

Što se bazena tiče više volim stare. U njima se voda zaista menja svako veče i kada dođete ujutro rano neverovatno je koliko je čista i miriše na svežinu. Samo bih ronila. Predivan osećaj. Nema nekih spektakularnih dešavanja za klince ali može da se nađe zabava. Olimpijski bazen ima onaj klasičan bazenski tobogan u krug, besplatan je.  Kanal koji ide kroz celu banju se na ovom delu filtrira i posut je sitnim kamenjem pa ga deca koriste za igu, rone ispod mostića... Dečiji bazen ima kamenčiće, nije betoniran i dva obična tobogana kao u parku. Ali kada se onu združe jedni sa drugima to bude super zabava. Ima još jedan manji bazen ali u njega sam ušla jednom. Ne znam čemu služi. Jedan fast food sa super cenama, bar u odnosu na Beograd, (pica parče 150 din, pomfrit 150, pljeskavice 200+) i jedan kafić sa pecivom i pićima i sladoledom na točenje (100 din). Mnogo prirodne hladovine. Ulaz 400/200

Novi bazeni (Nova banja) je nešto modernija, ima više bazena različite dubine i po par pečuraka i masažera na različitim mestima. Svakako je atraktivnija za decu zato što je šarenija. Ima nekoliko tobogana. Svi su radili, na sve smo išli, Nama zanimljivo po par puta, ali decu nismo videli do kraja dana.. Jedino što bude gužva pa se dugo čeka red za penjanje. Slabija je prirodna hladovina ali su toaleti daleko bolji. Isti princip, jedan fast food, jedan kafić. Ulaz 500/300 tobogani 500 po osobi za sve nije važno dete ili odrasli.

Mi biramo shodno raspoloženju, vredi videti i jedne i druge.

Hrana u hotelu Vrujci ok. Dobra im je jaretina ispod sača ali 1800rsd/kg. Ne naručivati cezar salatu ili slične egzibicije. Oni su ljudi od roštilja i sača.

Pored banje najbolje pečenje ikada kod Belog. Treba otići ujutro i rezervisati za veče jer se sve brzo rasproda a skoro svaki dan vrte i jagu i gicu.

Bolje je otići na izlet radnim danima, vikendima je haos, dolaze autobuske ture na izlete, stvarno budu jedni drugima na glavi.

U banji nema ni menjačnice ni bankomata! Mi se opečemo svake godine po principu valjda su uveli. Pola ih ne prima kartice. Iako na Novim bazenima ima nalepnica visa katrica i vidi se mali aparat unutra, nikada nam nisu primili karticu i uvek su rekli da nemaju, da još nije uvedeno. Ne samo nama nego i ostalima za koje znamo. Tako da samo keš.

Izmenjeno (Bonanica)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka