pefkari

Katici kod Ivanjice

642 poruke u ovoj temi

Ne znamo?! Pa neke ljude "poznajes" celoga zivota, pa shvatis da ih nisi nikada ni upoznao- stvarno, a mi se ovde druzimo i podrzavamo k'o "rodjeni"!

Zao mi je sto ne ides i ti, volela bih da cujem sta mislis o ovoj "destinaciji za odmor i relaksaciju"! :srce:

Cim nadjem drustvo, idem :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Juce htedoh da postavim neke MFT, pa nije islo i odustadoh! Reko'- da vas obradujem, da vidite jos malo lepote... :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Probaj ponovo!goldstar.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zadatak za sve koji uskoro idu u Katice:

1. bar jednom pojesti i "za mene" slatko od kupina uz jutarnju kafu

2. bar jednom popiti i "za mene" caj od narandze sa rumom

3.----------I I----------------- topli nes

4.----------I I-----------------toplu belu cokoladu

5.----------I I-jesti------------ duvan-cvarke i sir

Pozdravite mi Obradovice, tetke Gocu i Dragu, Bojanu i konobara Micu!

Nadam se da cete zapamtiti i da ne trazim mnogo! Da sam znala da necemo ici u Rusiju, sigurno bismo i mi bili tu! :tuzni: :mellow2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo mi je popustila paznja...ko nam prvi ide u Katice? Moje dete 31.12.

INFO?

Evo, stigao je i nama dan odlaska u Katiće! Ovo kuckam okružena brdom stvari - kao da se selimo ;)

Pozdrave prenosim i sve ću pobrojano da probam bar jednom ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Draga, SRECAN PUT, LEP PROVOD, SRECNA TI NOVA I BOZICNI PRAZNICI! :srce:

Moj sin se danas vraca, ne znam da li cete se sresti!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sinak stigao sinoc, utisci su mu fenomenalni (njih cetvoro imaju izmedju 19 i 22 godine), kazu da je bilo lepo, da su zadovoljni hranom, gostoprimstvom, da su se lepo odmorili, naspavali, setali sumom...sta da kazem! Ostaje samo "zal" sto nisam bila tamo... :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cerka dosla takodje, ona 19 godina i njen decko 21, sta reci, osim da je Pefkari bila potpuno u pravu za Katice i pansion Obradovic. Kazu da su domacini toliko srdacni, hrana fenomenalna, o cistoci da se ne govori...snega je bilo, sankali su se, cene su smesne...isli su busom, domacini su ih sacekali u Ivanjici i ispratili.

:srce::srce: :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto volim da cujem da sam u pravu-to se retko desava! :D

Ima li koja fotka? Probacu da iskamcim od sina, mada ih i sama imam na stotine...ali, tako je lepo slikao drvece pod snegom...smajlicapodbocilaglavudsx2.gif

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili se i mi, da smo mogli, rado bi ostali još koji dan - bilo nam je prelepo (hvala Pefkari :cvetic: )!

Priroda je fenomenalna, domaćini preljubazni...sve u svemu mislim, u stvari, sigurna sam da ćemo opet otići i to na leto - svi kažu da je onda još lepše ;)

Biće i slika, samo da se oporavim od odmora :bez-zuba: ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poljubac povratnicima! :srce: Eto vidite! Nisam vas prevarila! Jedina mana Katica je sto, cim se vratis kuci, ponovo bi da ides tamo! :D (ako Bog da, mozda i ja skoknem jedan vikend posle 18.)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pef, da nije tebe, slabo bi se znalo za Katice, sinoc deca kazu kako ce ici ponovo cim ugrabe priliku i da se mnogi interesuju za isto. Hvala i od mene, jer sam bila mirna za praznike, a oni se divno proveli. :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mi se vratili iz Katica. Bilo je odlicno. 8 dana je brzo proletelo. Domacini su fenomenalni, veoma ljubazni. Svaka im cast, ipak je to retkost u Srbiji :kez:

Bili smo u brvnari, koja je preslatka. Dole su mali dnevni boravak sa tv-om, kamin, kuhinjica i kupatilce, a na galeriji soba sa tri kreveta. Kamin je super i daje smek brvnari, ali zimi moze biti smaranje konstantno lozenje i ustajanje nocu da se vatra ne bi ugasila. Mana je sto je kupatilo prilicno hladno, cak i kada se ukljuci grejalica.

Hrana je dobra, mada je prvih dana bila nesto losija. Ali u svakom slucaju je ima dovoljno, i Ceca je uvek raspolozena deci da udovolji i donese nesto drugo.

Selo je malo, ali ima staza za setnju ali i sankanje. Za sankanje ne postoje "posebno" brdo vec put kojim prolaze automobili. Nije to neki veliki problem, ali treba biti na oprezu mada je promet saobracaja zaista mali.

Ono sto je meni najvise smetalo je copor kucica (10-ak komada), na koje smo se vremenom navikli, ali su nam u pocetku izazivali blagi stres zbog dece.

Sve u svemu, odmor u pravom smislu te reci. Za svaku preporuku. Sto bi Pefkari rekla, mana Katica je sto, cim se vratis kuci, ponovo bi da ides tamo :kez:

Pefkari, hvala jos jednom na divnoj preporuci

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemate pojma koliko se radujem sto se javljate, uglavnom, zadovoljni! :srce::srce::srce:

Ja spadam u one koji "cvikaju" kada vide pse u coporu, ali, valjda u Katicima sve dozivljavam kao pitomo, pa mi ni psi nisu strasni! :stidljivko:

Mi smo, jednom prilikom, imali "psa cuvara"- dalmatinca; dakle, neko je rasnog psa izbacio na ulicu, naucio ga na toplinu doma i mazenje i onda ga-jednostavno sutnuo napolje!Pet dana je taj pas bio stalno ispred vrata nase kucice, umiljavao se, rezao kad se neko priblizava (npr. gosti iz drugih kucica), nocu je lezao pored vrata i dok ne zaspim cula sam ga kako "se cese" o vrata namestajuci se za spavanje...nismo ga hranili, pustali da udje, samo smo ga par puta pomazili i bili "nezni prema njemu", pa ko to ne voli! Cak sam se nosila mislju da ga ponesem kuci...a nije mali, i nije "moja omiljena rasa", i rekla sam da necu obaveze oko kucnih ljubimaca...

Zao mi je sto ste imali tu neprijatnost! Ti psi su poceli da se skupljaju otkad je pocelo renoviranje onog hotela pre kucica...pre toga ih nije bilo...

A sto se tice hrane, zanima me , konkretno, sta podrazumevas pod "losija hrana"...evo, sada su nasi prijatelji (jedni od onih sa kojima smo bili prvi put, i jos nebrojeno puta u Katicima), bas me zanima sta ce i oni reci...

Iskreno, jedva cekam PRVU priliku da ponovo odem! :srce:

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma zdruzili smo se i mi sa kucama, cak se i nama jedan uselio ispred vrata. Sladak ko secer. Deca su naravno morala da ga hrane i gnjave non-stop. Ali prvih dan-dva nam nije bilo svejedno, posebno kad nas ispred pansiona doceka copor od njih 10 i prati sve do kucica gore uz stalno rezanje i skakanje. Mislila sam da ce mi odmor presesti od njih, ali su i oni vremenom oladili a i mi se privikli. Cak su nas i jedan dan pratili duz cele staze zdravlja. U svakom slucaju nije svejedno kad si sa sitnom decom koja vole kuce, ali nisu navikli na lajanje i rezanje, i normalno je da se plase.

Sto se hrane tice, stvarno nisam izbirljiva, ali prvih dan - dva je bila na nivou decijeg odmaralista. Sta znam na primer za veceru makaroni sa sirom koji su izgledali kao najjeftinija pasta recimo fidelinke natopljena u ulju bez tragova sira, naravno u ogromnim kolicinama, ali sta ti to vredi kad je skoro nejestivo. Drugo vece, slicna fora, gibanica sa ponekim tragom sira. Posle je stvarno bilo ok. Ma meni je dovoljno malo hleba sa kajmakom i miran sam covek.

Mislim da je fora bila u prevelikoj guzvi i smeni. Verovatno je velika razlika kad odes tamo za vikend i samo si jedan od par gostiju a drugo kad si tamo u isto vreme kad i drugih 10-12 porodica u proseku sa dvoje dece.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka