pefkari

Katici kod Ivanjice

642 poruke u ovoj temi

Umor cini svoje! Zaboravila sam da sam to napisala! :D

A sto se tice "navlake", samo volim da podelim sa ljudima lepe stvari! Nisam "andjeo", bice "bez mane i straha", samo covek koji razmislja da je lepo i drugima reci gde ti je bilo lepo, kao i za losa iskustva! Pa, svako neka bira "po svojoj meri"!

naravno da si se umorila,vreme je za jedan kraci odmor......mozda negde u srbiji..........naprimer, negde oko ivanjice............ :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

cuj pefkari jedno pitanje za tebe.nasao sam u ponudi u tom kraju kucu u selu lisa kod ivanjice.zena sa kojom sam pricao deluje mi oc,da nisi slucajno prolazila tuda ili nesto slicno.znas cisto da bas ne idem na bum...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

naravno da si se umorila,vreme je za jedan kraci odmor......mozda negde u srbiji..........naprimer, negde oko ivanjice............ :)

Da,da! :D Samo ovog vikenda planiram Vlasinu, jedino ako bas bude lila kisa, a najavljeno je, onda mozda dodje do promene plana.

cuj pefkari jedno pitanje za tebe.nasao sam u ponudi u tom kraju kucu u selu lisa kod ivanjice.zena sa kojom sam pricao deluje mi oc,da nisi slucajno prolazila tuda ili nesto slicno.znas cisto da bas ne idem na bum...

Iskreno , za Lisu sam odavno cula pozitivne price, mada nisam tamo bila...U blizini su i Kusici, o kojima sam citala, pa smo suprug i ja jednom prilikom, iz Katica napravili izlet do njih...Nije me se dojmilo! "Mona" za svoje radnike renovira neki stari hotel u centru, ali meni je to "bljak"! Ne sumnjam da ce hotel biti o.k., ali ja na selo ne idem zbog hotela!Kroz centar sela prolazi put, prilicno prometan, to ne volim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,da! :D Samo ovog vikenda planiram Vlasinu, jedino ako bas bude lila kisa, a najavljeno je, onda mozda dodje do promene plana.

Iskreno , za Lisu sam odavno cula pozitivne price, mada nisam tamo bila...U blizini su i Kusici, o kojima sam citala, pa smo suprug i ja jednom prilikom, iz Katica napravili izlet do njih...Nije me se dojmilo! "Mona" za svoje radnike renovira neki stari hotel u centru, ali meni je to "bljak"! Ne sumnjam da ce hotel biti o.k., ali ja na selo ne idem zbog hotela!Kroz centar sela prolazi put, prilicno prometan, to ne volim...

ok. hvala,javljam sta sam uradio :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ok. hvala,javljam sta sam uradio :)

Prva! (se javljam!) Bila na Vlasini, izvestaj na temi "Tasos", da se ne ponavljam, a moguce je da, za vikend, a povodom Djurdjica, odemo u Katice! :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prva! (se javljam!) Bila na Vlasini, izvestaj na temi "Tasos", da se ne ponavljam, a moguce je da, za vikend, a povodom Djurdjica, odemo u Katice! :rolleyes:

pogledao sam na ,,tasos,,i vidim da ste se divno zezali pre neko vece!!!sram vas bilo!! :bez-zuba: i jos ste sve i izbrisali pa sam morao da idem na 30stranu da vidim bar te slike sa karnevala...i dobre su ,mora da je tamo ludilo :bez-zuba: no da se vratimo na nasu temu..mi smo za vikend otisli do ivanjice i do sela lisa.selo je skroz rastrkano ima par kuca koji se bave seoskim turizmom,i stvarno su ljubazni do bola.konkretno,apartmani o kojima sam razmisljao su oc,ali blizina glavnog puta i kamenoloma su ipak prevagnuli da ih precrtam :tuzni: svratili smo do ivanjice,malo do vodopada,kafica,lepa varosica,i onda nazad preko cacka i tople.najverovatnije da cu izabrati soko banju za novu god.ali cu svakako probati u najskorije vreme ,,tvoje,,katice.pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pogledao sam na ,,tasos,,i vidim da ste se divno zezali pre neko vece!!!sram vas bilo!! :bez-zuba: i jos ste sve i izbrisali pa sam morao da idem na 30stranu da vidim bar te slike sa karnevala...i dobre su ,mora da je tamo ludilo :bez-zuba: no da se vratimo na nasu temu..mi smo za vikend otisli do ivanjice i do sela lisa.selo je skroz rastrkano ima par kuca koji se bave seoskim turizmom,i stvarno su ljubazni do bola.konkretno,apartmani o kojima sam razmisljao su oc,ali blizina glavnog puta i kamenoloma su ipak prevagnuli da ih precrtam :tuzni: svratili smo do ivanjice,malo do vodopada,kafica,lepa varosica,i onda nazad preko cacka i tople.najverovatnije da cu izabrati soko banju za novu god.ali cu svakako probati u najskorije vreme ,,tvoje,,katice.pozzz

Onda si video da sam i ja propustila "zezanje", bas mi z'o! :D

Mi idemo, samo ne znam da li sutra pravo s posla ili u subotu sabajle! Bas se radujem! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Onda si video da sam i ja propustila "zezanje", bas mi z'o! :D

Mi idemo, samo ne znam da li sutra pravo s posla ili u subotu sabajle! Bas se radujem! :srce:

ma mislim sta reci..... ono najgore sto sve pobrisase,a moz misliti nasta je to licilo kad se moralo brisati :djavolko: i sad mi nagadjamo sta se to tamo zbivalo!!!e a to vi je jos gore :ranjenik: a za katice lep provod i opustanje,e da kad god idem na tu stranu svratim u kafanu,,kacarevac,,to ti je kod ljiga.probaj molim te vruca lepinja a u njoj kajmak i jaja,naravno sa domacim kiselim mlekom.znaci ZLO!!!! :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sansajn, znas da ne valja mesati namirnice iz iste grupe.

Od srca preporucujem da sledeci put to kiselo mleko zamenis, recimooooo....pivom.

Zdravlje je u pitanju, necemo da se zezamo sa tim.

Edit: pomenute komplet lepinje treba probati SVUDA.

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma mislim sta reci..... ono najgore sto sve pobrisase,a moz misliti nasta je to licilo kad se moralo brisati :djavolko: i sad mi nagadjamo sta se to tamo zbivalo!!!e a to vi je jos gore :ranjenik: a za katice lep provod i opustanje,e da kad god idem na tu stranu svratim u kafanu,,kacarevac,,to ti je kod ljiga.probaj molim te vruca lepinja a u njoj kajmak i jaja,naravno sa domacim kiselim mlekom.znaci ZLO!!!! :P

Cuti, jednom sam od lepinje s pretopom 'tela da riknem! :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako se predoziraš, prva pomoć ti je CocaCola. Ozbiljan sam.

Nešto uradi toj masnoći po krvotoku, bude ti bolje i posle možeš da jedeš još.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne brini, pijuckam sad neke "pilule za lilule " po tom pitanju! ProtivU holesterola i triglicerida! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pojede sve valjda ta CocaCola

Ne brini, pijuckam sad neke "pilule za lilule " po tom pitanju! ProtivU holesterola i triglicerida! :)

Imam lek za to tvoje, pa da bacis te pilule

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pojede sve valjda ta CocaCola

Pa da bude i ona korisna za nesto...

Imam lek za to tvoje, pa da bacis te pilule

Jel od limuna i belog luka?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da bude i ona korisna za nesto...

Jel od limuna i belog luka?

Ne, od biljke Sremuse, ili negde je zovu Sremcica i prepecene rakije. Provereno, svi u mom okruzenju vise s tim nemaju problema....samo tatu moga nikako da nateram, a zbog njega sam brala i pravila...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka