pefkari

Katici kod Ivanjice

642 poruke u ovoj temi

Hvala na savetu, bićemo pažljivi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

:D ipak idemo u Katice, ali za Bozic. Odustali smo od Divcibara, i rezervisali ovo od 4.1. Vise bi voleli da idemo za Novu godinu, posto smo Bozic navikli da docekujemo kod kuce, ali sto se mora, mora se :D jos samo da bude snegaaaaaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo sve izgleda fenomenalno :smorilo: !!a i opis i slike f e n o m e n a l n o!ocu odmah da ih zovem jer ima neko neki kontakt :P :srce: !!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Twixy, bas mi je milo da ste ipak odlucili da "probate" Katice! Zelim vam da se lepo provedete i "zaljubite" kao i mi!

Sansajn, na prethodnim stranama imas link ka sajtu "Pansiona Obradovic", tamo ces naci telefone, a cini mi se da sam nekoliko postova pre ovog dala telefone...ako i ne, imas sve na sajtu! Srecna potraga! :cvetic:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce je i moj sin rezervisao za Novu godinu sa devojkom i jos jednim parom!

Svima koji idu u "moje" Katice zelim srecan put i lep provod, pa cemo se kuckati kad bude prvih utisaka! :srce:

I moja cerka sa deckom je tamo za N.godinu, izgleda da ce mladi bas uzivati :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jedna reportaža, koja je objavljena u blicu.

Porodica Obradović odaje tajnu uspeha u poslu

Život podređen gostima

Autor: Beba Bojović | Foto:Beba Bojović | 31.08.2008. - 06:28

Kroz ,,Pansion Obradović“ u Katićima prošli su gosti iz čitavog sveta. Dođu kao gosti, a odu kao prijatelji. Francuzi oduševljeni ukusom malina, Amerikanci domaćom šljivovicom i prirodnim lepotama, dok Holanđane fascinira planinska klima.

Zašto su Obradovići tako uspešni domaćini? Osim udobnog smeštaja i tradicionalne srpske kuhinje, Obradovići gostima nude sedmodnevni program aktivnosti u kome se za svakoga nađe po nešto.

- Od izleta vozićem na planinu Mučanj, do splavarenja kanjonom Uvca. Mogu da voze bicikl, ukoliko žele da obiđu okolinu, a tu je i zabavni park za mališane i veliki bazen u dvorištu kuće. Trudimo se da svakom gostu maksimalno izađemo u susret. Zato smo sa mnogima postali čak i dobri prijatelji. Redovno se posećujemo, idemo na slave – odaje recept uspeha glava porodice, Nebojša Obradović.

Za uspeh u ovom poslu neophodna je kvalitetna usluga i gostoprimstvo, dodaje on. Ljudi različitog kova dolaze u njihov pansion u potrazi za odmorom a to podrazumeva da imaju različita interesovanja, kaže Nebojša.

- Morate saznati šta ko voli i jednostavno poštovati to i izlaziti gostima u susret. Holanđani su recimo obožavali da se kupaju dok pada kiša. Naša klima im savršeno odgovara. Amerikanci ujutro obavezno piju kafu, slatko, rakiju pa tek onda planiraju dan. Makedonce oduševljavaju čisti i bistri izvori vode, dok su Slovenci najviše uživali u domaćoj gibanici. Gosti iz velikih gradova pokazivali su interesovanje da se uključe u svakodnevne aktivnosti. Neki su brali maline, kupine, borovnice, plastili, pomagali u spremanju slatkog. Ono što je ljudima na selu posao, njima pruža veliko zadovoljstvo. A zadovoljni gosti su uvek najbolja reklama. Kad odu zadovoljni, za njima obavezno stižu prijatelji ili rođaci kod kojih su nas preporučili – kaže Nebojša.

Pun pansion u domaćinstvu Obradovića košta 1.730 dinara. Onima koji žele da uživaju u potpunom komforu uz đakuzi, televizor, telefon, klimu, na raspolaganju su apartmani čija se cena u zavisnosti od veličine kreće od 36 do 84 evra.

Među gostima koji su posetili Obradoviće bila je i Jesna Ani iz Irana. Oduševljena prirodom i etno ambijentom Ani je uživala u svakom trenutku provedenom u Katićima.

- Ovde je super. Nadisala sam se čistog vazduha i potpuno relaksirana se vraćam kući - kaže Ani koja je uživala svakodnevno tragajući za mnogobrojnim ukrasnim i lekovitim biljkama kojima obiluje čitav ovaj kraj.

Doktor Bogić Miličič je iz Beograda,a već šestu godinu za redom dolazi u Pansion Obradović.

- Dolaziću dok sam živ. Planinu obožavam a gostoprimstvo je ovde na zavidnom nivou - kaže kratko dr Miličić.

U domaćinstvu porodice Obradović odmarali su se i poznati estradni umetnici, glumci, reditelji. Svraćali su i političari.

- Bilo ih je puno ali oni ovde dolaze da se odmore od tereta popularnosti pa ne bih pominjao imena. Jedno je sigurno, da će ponovo doći - priča kroz smeh mladi gazda pansiona Nebojša Obradović.

Maca je iz Kruševca i sa svojim trogodišnjim sinom Aksentijem uživa u odmoru .

- Ne pamtim da mi je nešto ovako prijalo kao odmor u Pansionu Obradović. Slučajno sam čula za njih i odlučila da proverim da li je sve tako dobro kao što se priča. Verujte da jeste - kaže Maca.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Twixy, bas mi je milo da ste ipak odlucili da "probate" Katice! Zelim vam da se lepo provedete i "zaljubite" kao i mi!

Sansajn, na prethodnim stranama imas link ka sajtu "Pansiona Obradovic", tamo ces naci telefone, a cini mi se da sam nekoliko postova pre ovog dala telefone...ako i ne, imas sve na sajtu! Srecna potraga! :cvetic:

ma pregledao sam i tamo nema direktan kontakt,nego sve preko posrednika :ljutko: ,mislio sam samo da ubrzam malo.zato sam trazio tel.a mozda sam nesto i propustio......tebi pefkari hvala na ovome predivnom mestu :srce: stvarno si me zesce napalila na ove katice i na doticni pansion :P javljam sta sam uradio....pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sansajn, ovo je link http://www.selo-turizam.com/ a na vrhu strane i kontakt telefoni.

Ja sam zvala fiksni broj koji sam videla na tom sajtu i tako rezervisala smeštaj bez posrednika.

Vidimo se u Katićima :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sansajn, ovo je link http://www.selo-turizam.com/ a na vrhu strane i kontakt telefoni.

evo sad sam pricao sa nebojsom,puno te pozdravlja pefkari :D .lepo smo se ispricali,na zalost varijanta za novu godinu mi odpada nema mesta.doduse i meni je trebalo za tri porodice tako da za ovu kombinaciju nove godine nista .ali cu svakako otici na neki vikend.inace nebojsa je ekstra ljubazan dao mi je telefon od pansiona pored njega ali to je smestaj u sobama a mi smo hteli bungalov ili kucu.ako imas ios neku ideju tipni nesto.pozz :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da je puno, kad je Prfke navukla ljude na Katice, sto naravno pozdravljam :D

Pefkari za tebe :cvetic:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evo sad sam pricao sa nebojsom,puno te pozdravlja pefkari :D .lepo smo se ispricali,na zalost varijanta za novu godinu mi odpada nema mesta.doduse i meni je trebalo za tri porodice tako da za ovu kombinaciju nove godine nista .ali cu svakako otici na neki vikend.inace nebojsa je ekstra ljubazan dao mi je telefon od pansiona pored njega ali to je smestaj u sobama a mi smo hteli bungalov ili kucu.ako imas ios neku ideju tipni nesto.pozz :)

On me ne zna kao "Pefkari", kako ste znali da pricate o istoj osobi?

Nemam ideju, ali ako nesto "sine"- javicu!Zahvaljujem se na pozdravima!Vesna

Naravno da je puno, kad je Prfke navukla ljude na Katice, sto naravno pozdravljam :D

Da sam znala da cu vas ovako naloziti za Katice, ugradila bih se sigurno! ;)

Ovako, mogu samo da vam pozelim sve najlepse!Svima dobar provod!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

On me ne zna kao "Pefkari", kako ste znali da pricate o istoj osobi?

Nemam ideju, ali ako nesto "sine"- javicu!Zahvaljujem se na pozdravima!Vesna

Mozes ih pozvati i dogovoriti se sve sa njima, a i reci da su ih preporucili Vesna i Zoki. doduse to si rekla goci,e sad izvini ako sam to ,,zloupotrebio,, :bez-zuba: .vidis da sam pazljivo progutao,pardon procitao o ovoj temi,ha ha ha :D pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

navuce nas samo tako :P !!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes ih pozvati i dogovoriti se sve sa njima, a i reci da su ih preporucili Vesna i Zoki. doduse to si rekla goci,e sad izvini ako sam to ,,zloupotrebio,, :bez-zuba: .vidis da sam pazljivo progutao,pardon procitao o ovoj temi,ha ha ha :D pozzz

navuce nas samo tako :P !!!!

Umor cini svoje! Zaboravila sam da sam to napisala! :D

A sto se tice "navlake", samo volim da podelim sa ljudima lepe stvari! Nisam "andjeo", bice "bez mane i straha", samo covek koji razmislja da je lepo i drugima reci gde ti je bilo lepo, kao i za losa iskustva! Pa, svako neka bira "po svojoj meri"!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka