pefkari

Katici kod Ivanjice

642 poruke u ovoj temi

soba2sr5.th.jpgthpix.gif soba3cu1.th.jpgthpix.gif sobapansionuf3.th.jpgthpix.gif soba4yl5.th.jpgthpix.gif

vodopadxa8.th.jpgthpix.gif vodopad2zh6.th.jpgthpix.gif ariljecrkvajs1.th.jpgthpix.gifpogledsmucnjabt7.th.jpgthpix.gif

U gornjem redu su slike jedne od soba u pansionu i stepenice kojima se silazi do trpezarije i kafica; u donjem redu , na prvim dvema slikama je restoran "Vodopad" u Ivanjici i pravi mini-vodopad pored njega, crkva u Arilju i pogled sa vrha Mucnja.

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

kucica1fy6.th.jpgthpix.gif kucica2uc9.th.jpgthpix.gif kucica3fn5.th.jpgthpix.gif kucica4lr0.th.jpgthpix.gif

pansionpodsnegomoe2.th.jpgthpix.gif sneg2ps4.th.jpgthpix.gif snegkl2.th.jpgthpix.gif prekonocinapadalozadjurej8.th.jpgthpix.gif

Na slikama u gornjem redu je unutrasnjost pvog apartmana-brvnare, a u donjem redu se vidi kako izgleda pansion pod snegom, selo pod snegom, a sneg je napadao ovoliko samo preko noci, prosle godine za Djurdjic; ne brinite da cete ostati zavejani, tamo dva puta dnevno prolazi cistac snega i sve je pod kontrolom da bi se turisti prijatno osecali.

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozete prosetati kroz Ivanjicu ( meni je simpaticna) i popiti nesto u renoviranom hotelu "Park" ili restoranu "Vodopad" ( interesantno)

Bio sam tamo pre 5 godina i zaista mi je bilo lepo(zimsko vreme sa sve snegom),interesuje me kako je sad i na sta lici taj "Park" jer je bio u jadnom stanju tada. Vodopad je bio odlican,kao i par lokala u centru. Jel' ima nesto jos novo tamo,bas razmisljam da odem ponovo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"Park" je renoviran pre par godina, restoran izgleda bas lepo. Od spolja ne obecava mnogo, ali mi se unutra dopada.

Videla sam jos kafic koji se nalazi preko puta parka cini mi se da se zove "De Gol", delovao mi je simpaticno.

Mi smo sa domacinima isli kuda su nas vodili i posle svaki put pravo do "Vodopada" ili u glavnu ulicu da muski ispazare kosulje, a zene da, u jednom india-shopu kupe interesantne case-solje za kuvanu rakiju i vino, nismo nesto bas prospartali.

Ja jos registrovala, u prolazu, kakve nazive daju kafanama ("Bife kod Kice",itd.)

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eto mene opet,zaboravila sam da pitam da li su cene vece u zimskom periodu,jer vidim da su sad stvarno povoljne.Ipak posle duzeg razmisljanja bi volela da odvedem klince zimi da se isankaju,a i da se nadizu svezeg vazduha.Nisam obratila paznju da li deca placaju punu cenu,ili ne.Jedan sestric ima 2 godine,a drugi 5.Sestra nije u mogucnosti da ih vodi pa ja kao fina tetka da spojim i lepo i korisno,i ako znam da cu da se sludim sa njima :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A na kakvu varijantu mislis: kucice ili dvokrevetna, trokrevetna soba? Znam da je jedna soba u pansionu, stavila sam slike, nesto kao apartmancic. Naime, ima veliki bracni krevet u dovoljno prostranoj sobi i odvojenu prostoriju sa TV-om i ima nesto sto mi se cini da moze da se razvuce za nuzdu. Takodje mislim da deca do 12 godina imaju popust, ne znam koliki, ali sigurno ima i za tu varijantu "deca do 3 i deca do 7 godina".

Sto ne pozoves i ne pitas direktno njih? Ne bih volela da bude prica iz druge ruke, pa da informacije ne budu tacne.

Ljudi su stvarno divni i sigurna sam da ce ti ponuditi najpovoljniju varijantu pogotovo zbog dece.

Ako zelis da ides tamo za vreme zimskog raspusta, oko Nove godine, obavezno zovi sto pre, jer su oni tada puni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma zvacu sigurno,ipak ne bi krenula sa decom na nevidjeno.Pa verovatno bi uzela trokrevetnu sobu,mislim da bi bilo dovoljno jer mladji klinac i ovako ne spava sam.Sto se tice klope tu nema problema sa njima,jedu bukvalno sve,a ovaj stariji moze da zivi na dzemu i lebu tako da ne moram da brinem.Zato verovatno ne bi uzimala apartman,mozda jedino da im skuvam mleko jer to im je obavezna jutarnja aktivnost,a i vecernja za mladjeg.U svakom slucaju kad budemo resili da idemo zvacu da se raspitam i za cenu i za smestaj,i naravno zvacu ranije.Hvala na informacijama,stvarno sam najvise vremena provela na ovoj temi koliko mi se dopala i prica i slike :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

.Hvala na informacijama,stvarno sam najvise vremena provela na ovoj temi koliko mi se dopala i prica i slike :D

Bas mi milo! :srce: Nadam se da ce ti biti lepo, pa da posle ti nama pises kako si se provela! :kez: A ako zelis da se zabavis jos nekom slicnom temom , gde se zaljubljenici u putovanja okupljaju idi na temu "Tasos-ostrvo koje se voli". Jes' da nema veze sa zimovanjem, al' mozda resis da sestrice vodis i na more ( sledece godine!) :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkari, dobar i detaljan opis Katića i pansiona u kojem ste bili. Svaka čast !!! Imam želju i ja tamo da odem, samo kad otopli (po svemu sudeći, to će biti tek na leto iduće godine, jer smo se izgleda sa lepim vremenom pozdravili za ovu godinu...:tuzni:...VRATITE MI LETO !!!).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mirka, kao sto si iz mog izvestaja videla, tamo se moze i po najgrdjem vremenu! A ovog puta je bas bilo tako: hladno i kisovito, delimicno bez vode i struje, a meni je bilo super! Da znas da upravo mislim na to da sam se u proslu nedelju tamo probudila- pa mi bas nedostaje.

Rekoh da sam probala sva godisnja doba, suncanje, brckanje u bazenu, setanje po vejavici, ma sve...I uvek je lepo, samo je pitanje sta ti kog trenutka treba: ako ti treba bas odmor i san- mozete komotno sami da idete; ako je vreme lepo, sakupite drustvo i imacete avanturu! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkari, svaka cast ...stvarno si opisala onako kako jeste...predivno... znam jer tamo odlazim vrlo cesto jer je moj buduci muz ( kako to zvuci jojj :) ) rodom iz Ivanjice... jos dve nedelje pa cu imati kucu tamo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta da ti kazem- dok nisam probala, bila sam vrlo sumnjicava! Samo Taru sam priznavala za mesto za odmor i uzivanciju. A sad...malo-malo pa smo u Katicima! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkari, svaka cast ...stvarno si opisala onako kako jeste...predivno... znam jer tamo odlazim vrlo cesto jer je moj buduci muz ( kako to zvuci jojj :) ) rodom iz Ivanjice... jos dve nedelje pa cu imati kucu tamo :)

A onda ce ti drugovi forumasi dolaziti u posetu! :D :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bas lepo, lep kraj i dobri ljudi! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkari, mozes li mi reci kakva je situacija tamo sa sankanjem. Uzeli bi kucicu, ako jos uvek ima mesta. Isla bih sa klincima za Novu godinu. Dvoumim se izmedju Divcibara i Katica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka