marusha

Mahdia

197 poruka u ovoj temi

Mislim da niko nema potrebe da vas na nešto ubedjuje. Ako ne volite Tunis, niko vas ne tera da tamo idete.

i meni nije jasno zasto neko povezuje letovanje i "more" sa izlascima?! to mi je vise za 20-godisnjake..makar sam takva bila u tim godinama..sad mi je cak smesno kad odrasla osoba,srednjih godina trazi tako nesto,za tricavih 10,15dana..kao da ce se ne znam kako napiti,provesti,docekati jutara...i cemu to? velika vecina ljudi odmor koristi bas za odmor,sem ako nemaju 20 god.i to je sasvim normalno..lepo je ako ima radnjica za soping,negde da se sedne malo,ali opet ako nema-nekom i to odgovara i sam je to trazio..samo mi nisu jasni ljudi u odredjenim godinama koji sede do jutra,dolaze na plazu u podne,dremaju i tamo,udju da pokvase noge i sve tako ukrug..nit je to odmor,nit je to more..ali i oni imaju neki svoj "rezon" verovatno,samo ne kapiram koji..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Preporucujes li El Mouradi sa 5 zvezdica?

Mi razmisljamo gde bismo narednog leta.

Koliko sam mogla da procitam u Mahdiji je najlepse more.

Ima li puno turista ? Ne volim preveliku guzvu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporucujes li El Mouradi sa 5 zvezdica?

Mi razmisljamo gde bismo narednog leta.

Koliko sam mogla da procitam u Mahdiji je najlepse more.

Ima li puno turista ? Ne volim preveliku guzvu.

Ako mene pitas Mahdija je za preporuku. Obisla sam ceo Tunis i tu je najlepse more i Kelibija. Ima turista ali nije guzva, najlepse je u vreme rucka kada se svi povuku sa plaze, mi uvek ostajemo i kupamo se skoro sami. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugarica i ja hocemo u Tunis a lomimo se izmedju El Mouradi hotela u Mahdiji i El Menzah u Hamametu.

Meni se vise svidja Mahdija a ona navija za El Menzah zbog nekog aqua parka.

Bila je u Portu pre par godina a meni bi bilo prvi put da idem u Tunis. Ona je odusevljena.

Idemo sa jačim polovinama i po dvoje dece:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@bokica76, obzirom da idete sa decom, bolju zabavu će imati u Jasmin Hamametu.

Inače, i ja više volim Mahdiju.:srce:

Izmenjeno (dujaspasa)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali more je neuporedivo lepse u Mahdijiu, ima gde da se seta i u Mahdiji. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@bokica76 sve zavisi kog su vam uzrasta deca.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje cure ce imati 15 i 6 godina a drugaricina deca 6 i 3 .

Ona misli da ce mojoj starijoj cerki biti bolje u Hamametu bas zbog aqua parka.

Ove godine smo letovali na Sitoniji, njoj je bilo dosadno. Ostalima ne.

Negde sam procitala da je u Hamametu bas prljavo more, plivaju pelene, djubre...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najverovatnije bi joj bilo dosadno u Mahdiji. Ne mogu tvrditi jer nisam bila u Mahdiji. Bila sam u YH, El Menzahu. Bili smo u Aqua parku u YH. Bas je fin A.park. Dnevna karta po osobi bila je 28e. Krajem juna voda je bila savrseno cista, po podne sa talasima i bez meduza, Pred kraj letovanja pocele da se pojavljuju. Pogledajte slike plaze natemi hotela Menzah. U samomYH, tj, Medini imate jos sadrzaja za decu, od igraonica za manju decu, do 3D bioskopa

Izmenjeno (seagull)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se cini da ima aqva park i u Mahdiji. U Yasminu more popodne ima mnogo trave a talasi navuku i kese i razne druge stvari. Vise mojih prijatelja je bilo ove god i svi su rekli isto. Zbog trave se nisu mnogo kupali u moru. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trava je normalna pojava, morska flora i fauna.

Kese i ostalo smece koje covek baca je ocigledno  sve veci problem.  Izgleda da sve zavisi od sastava gostiju i njihove licne kulture tj. nekulture

Izmenjeno (seagull)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@bokica76, da, u Mahdiji postoji aqua park u okviru hotela Thalasa Mahdia. On je tačno izmedju El Mouradi Mahdia i El Mouradi Cap Mahdia ( mislim da do njega od oba hotela ima još po jedan ili dva hotela ). Dakle, možete platiti ulaz u aqua park tog hotela. Za cenu se raspitajte putem maila hotelu.

Možda  postoji mogućnost da vam naša agencija rezervuše i smeštaj u baš tom hotelu, treba pitati.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To mi je još i najbolja varijanta , pod uslovom da rade naše agencije i da nije preskupo.

28 eura za ulaz u aqua park mi je previše... U tom slučaju mi Y.Hamamet otpada. 

Ja se nikad na moru ne kupam u bazenu , volim toplo i čisto more. Bazena ima i po Srbiji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Onda nemate dilemu, Mahdija! Svakako idete radi mora, a imate izlete ako zelite nesto da vidite. U Tunisu nema nekog nocnog zivota van hotela, izuzev Susa. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902086
    Ukupno poruka