marusha

Mahdia-opšta tema

205 poruka u ovoj temi

Goco,

mi smo bili 2012 dve nedelje u Mahdiji u septembru, vratili smo se oko dvadesetog. Vreme je bilo lepo, a more toplo. Medjutim tri put je padala kiša, ali se istog dana moglo kupati. Tada su bili talasi preko metar ipo.

Ako volite da vam stalno bude lepo i toplo, onda bolje idite u Egipat. Tamo je tada božanstveno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Isla bi ja i u Egipat,ali ja sam u manjini,jer moji su se uhvatili za Tunis ili Tursku,a o Egiptu i ne razmisljaju.Meni je ok bilo gde,samo da je toplo i lepo more,ali u ovom slucaju sam ja u manjini.Ipak gledacu da ih ubedim u suprotno,valjda ce da upali.Kakve su plaze u Hurgadi,jer mora preko pontona u vodu,ili je to samo u Sarmu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili prosle godine u Hammametu u tom periodu, bilo je prelepo, more pretoplo,a ove godine 09,09, idemo u Mahdiu koja je juznije i temperatura je veca nego na severu, po mom misljanju septembar je najbolji period kako za Tunis tako i za Egipat.Mahdia je prelepa i jedva cekam septembar.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mahdija je stvarno super..kad ej poredim sa Hurgadom ...Mahdija ima lepse more, lepsu plazu, lepsi pesak...sve je bojje jedino je nocni zivot u Hurgadi zivlji nego u Mahdiji

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav forumasi! Negde na ovom forumu, dok sam iscitavala teme o Tunisu, cini mi se da sam procitala da se plaze u Mahdiji bukvalno zakljucavaju oko 6 popodne. U fazonu, ako hocete da ostanete duze, ovi sto rade na plazi pocnu nervozno da cupkaju i morate da idete. Nama to nikako ne odgovara jer mi najvise visimo upravo na plazi. Da li neko moze da mi napise je li ovo sigurno tako, mislim katancenje plaze, najurivanje sa iste i slicno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bas sigurna da zakljucavaju.Mi smo bili 2012.godine i 2013. godine u Cap Mahdia i nisam bas gledala na sat ali prilicno dugo smo ostajali,setali,kupali se,zezali i nije se desilo da nas je neko zamolio da napustimo plazu.Takodje znam da sam ranije i izlazila na plazu dok jos nema nikog,to me opusta.Nisam nikada naisla na zatvorenu kapiju-koja je simbolicno ulaz na plazu ovog hotela.Sve preporuke za plazu,prelepo more.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav forumasi! Negde na ovom forumu, dok sam iscitavala teme o Tunisu, cini mi se da sam procitala da se plaze u Mahdiji bukvalno zakljucavaju oko 6 popodne. U fazonu, ako hocete da ostanete duze, ovi sto rade na plazi pocnu nervozno da cupkaju i morate da idete. Nama to nikako ne odgovara jer mi najvise visimo upravo na plazi. Da li neko moze da mi napise je li ovo sigurno tako, mislim katancenje plaze, najurivanje sa iste i slicno.

Nije to samo u Mahdiji,nego svuda u Tunisu..Bila sam u Portu, i Jasminu..isto je..oni oko 18h.krecu da skupljaju peskire,vrte se,namestaju lezaljke i tako to..pa onda svako pametan ,pretpostavlja da je jasno ,da je vreme da se ide ''Ne teraju bas'',ali idu tamo vamo oko vas,pa onda sve je jasno.....Termin je bio u avgustu..ali mislim da je u svakom isto..

Neko je gore pisao...

Tunis i Egipat..sto se tice plaza .. nebitno .jer more u Egiptu je jedno od najlepsih na svetu(boja,cisto,nema meduza,trave..),dok Tunis,po meni ima ''jako ruzno more''..to je najveca mana..

Ps:Kad sam se kupala,nisam uopste imala osecaj da sam ''u moru''..a vlaga,posebna prica..!!

Izmenjeno (danka-)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danka, da li ste vi bili u Mahdiji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam,i necete verovati,mozda i odem,jer ima toliko hvale za taj deo Tunisa,da me prosto mami!Jako bih volela,da je sve bas tako kao sto je pisano(plaze,more drugacije..sve drugacije..)Nadam se samo da se ima gde prosetati uvece..!:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uglavnom nemate gde da se šetate uveče. Grad bude skoro prazan.

Jedino možda ako idete u El Mouradi Mahdia, postoji jedan mali tržni centar. O tome bolje da vam nešto kažu oni koji su tamo otseli, jer mi smo bili u Cap Mahdia.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prazan grad-cudno!!!..Samo da nije kao u Palm Rojalu-Soma bay..Hotel predivan,sobe sve..prelepo,ali kao da ste u zatvoru...!!!..Uvece dosadno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Били смо у Ел Муради Махдија. Хотел је сасвим ОК. Град је веома леп и турситилки бус вози од хотела до града.

Проблем је увече када се око 22:00 заврши анимациони програм немате ништа у близини. Две три продавнице сувенира и апслолутно ништа...

Што неко рече, ако је море лепо, онда немате где да изађете увече. Ако имате где да изађете море ни на шта не личи... О Тунису више не размишљамо као о дестинацији мада бих волео да одем да видим Бизерту.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Barkmann@

Што неко рече, ако је море лепо, онда немате где да изађете увече. Ако имате где да изађете море ни на шта не личи... О Тунису више не размишљамо као о дестинацији мада бих волео да одем да видим Бизерту.

Bas tako!..Divno ste to kazali!!..I meni se cini da je Tunis proslost..sem ako me neko ne ubedi,pa se predomislim..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tunis obozavam i oba puta sam bila u Hamametu.Oba hotela su imala program do ponoci.Mozda je u Mahdiji drugacije.Ali sigurna sam da Tunis nudi veliki izbor hotela,tako da niko ne moze da mi kaze da nema izbora.Kome se more tamo ne dopada nek ide na Skiatos,Mikonos...Razmisljala sam o odlasku u Mahdiju ali po svim skupljenim informacijama tamo je odmor vise za porodice,i za manje aktivne ljude.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka