marusha

Mahdia

197 poruka u ovoj temi

@maštalica hvala puuuuno! slike su Vam divne, a i školjkice :)

hvala i @dujaspasa Vaši tekstovi i fotografije su od velike pomoći zaista. evo jedan mali off topic - puno ste mi pomogli pre odabiru Egipta kao destinacije za medeni mesec na koji idem uskoro 04.11. a Vaši tekstovi su me več lepo ‚‚spremili‚‚ za izlete, obilaske itd.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@sooky, čestitam !!!:cestitam:

Želim vam da maksimalno uživate u svemu!

Hvala na "hvali".:hello:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sooky,pridružujem se čestitkama i užiiiivaaaajteee u :srce: i svemu!!!

U koji hotel idete?

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sooky,pridružujem se čestitkama i užiiiivaaaajteee u :srce: i svemu!!!

U koji hotel idete?

Idemo u Meraki Resort, to je novootvoren hotel, mislim da je krenuo sa radom sad u avgustu 2018. adults only je. Pisaću u temi Egipat o tome kada se vratimo i kada se nakupi utisaka i fotografija :D

Hvala vam obema na čestitkama <333 @maštalica @dujaspasa

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drage koleginice i kolege putnici, potreban savet. Supruga, klinci od 16 i 10 godina i ja planiramo Tunis ovog leta. Pošto smo do sada uvek i isključivo letovali u Grčkoj i zaljubljeni smo u Sitoniju - da li ćemo se mnogo razočarati što se mora tiče? Do sada smo ivek išli varijantu auto/apartman/samostalno spremanje hrane/zujanje po okolnim i manje okolnim plažama svaki dan. Ove godine smo odlučili da idemo u hotel, prvenstveno jer starijeg klinca mrzi da se cima svaki dan po raznim plažama. Hoće plažu ispred, bazen itd. A i pitanje je koliko će još dugo hteti da ide sa nama, pa da mu učinimo. ? Mada i nama bi za promenu dobrodošlo da ne moramo da spremamo hranu svaki dan, vucaramo suncobrane i ostale rekvizite, već se potpuno prepustimo lenčarenju...
E sad - hotel pun pansion ili all inclusive u Grčkoj zbog finansija otpada. Tunis se nametnuo cenom, a i malo da osetimo severnu Afriku. A Mahdia se nametnula zbog mora. Koliko sam zaključio iz postova i tema na forumu, jedino bi Mahdia (donekle) mogla da zadovolji ženine i moje kriterijume plaže i mora. Klincima će biti super, to znam.
Moje osnovno pitanje je da li su Cap Mahdia i El Mouradi Mahdia toliko postali lošiji u odnosu na period pre par godina? Čitao sam sve postove od početka i utisak je da su baš snizili kvalitet usluge. A oni su nam jedino finansijski prihvatljivi. Stariji sin upada u kategoriju treće odrasle osobe, tako da nam ostali hoteli (Sunline ponuda) ispadaju osetno skuplji od ova dva. Nismo mnogo probirljivi po pitanju hrane, a na sobe i hotel posle osrednjih grčkih apartmana sumnjam da ćemo imati zamerke. A kad preračunamo naše troškove letovanja u Sartiju npr, dolazimo do slične cifre.
Da li je El Mouradi Mahdia značajno (i uopšte) bolji od Cap Mahdie? Imate li druge predloge ili najbolje da se držimo Grčke?
Pozdrav svima i hvala na pomoći unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

El mouradi Mahdia 5*, je dosta bolji od Cap Mahdia po meni, veci je, lepsi, veci izbor hrane, veci bazen, animacija je dobra u oba, plaza je ista, ali preporuka je sa 5* posebno za prvi put. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@M i M Mislim da bi Vasim decacima tamo bilo dosadno

Mozda da potrazite neki hotel sa aqua parkom u Mahdiji

Po meni je bolja kombinacija Turska ili Egipat, hotel pored mora sa all. inc. uslugom, sa dobrim aqua parkom. Ne znam kako bi se kategorisalo starije dete u nekim hotelima. Pretpostavljam kao 3. osoba u vecini hotela

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@M i M mislim da razlika izmedju ta dva hotela nije velika. Bio sam u Cap Mahdiji u julu a isao sam u obilazak El Mouradi Mahdia hotela dva puta. Ovaj sa 5* ima mnogo veci bazen, veci izbor hrane( cuo od putnika koji su bili u oba) i mislim da je to to.. jer kako ste vec napisali soba vam nije bitna( hotel od 5* ima vece sobe nego ovaj od 3*). Plaza je ista, sto je najbitnije. Razlika u cijeni je znacajna, tako da bih ja uzabrao Cap Mahdiju. Sto se tice opadanja usluge u poslednjih nekoliko godina je evidentno. Prijatelji su bili u El Menzahu i kazu da je zadrzao taj nivo koji je imao npr 2013 kada smo bili tamo. A sto se Cap Mahdije tice upoznao sam jedan par koji godinama ljetuje ovom hotelu i kazi da je usluga strasno opala. Ja prosle godine nisam bio zadovoljan hotelom. .. ali koliko para toliko muzike. Ako bih isao opet i birao izmedju ova dva hotela opet bi izabrao Cap Mahdiju. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@M i M Zaboravih da napisem,

Mozda se decacima svidi podvodni svet i ronjenje u Crvenom moru (ako izaberete Egipat)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja cerka je sa bakom bila od 25.6 u Iberostar Royal El Mansour u Mahdiji, sto se tice hotela on je zadrzao nivo usluge i higijene kao i pre 2 god kada smo bili. Sve je cisto, hrana raznovrsna i ukusna, animacija dobra tokom dana i uvece, gosti stranci, najvise Rusa ima. One su se zalile da je more bilo puno trave koja se zadrzala prvih 5 dana i plivale su kese jer je i talasa bilo pa im je to pokvarilo utisak. Mi kada smo bili bila je bez travcice, samo skoljke, cista i bistra pa sam se iznenadila. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta mislite o hotelima Mahdia Palace&Thalasso i Nour Palace&Thalasso? Da li je neko skoro bio u nekom od ovih hotela? Hvala unapred. Prvi put idemo u Tunis? Da li je neki od ovih hotela dobar izbor? Da li ce nam biti hlafno da idemo 15 juna?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako bi neko mogao da postavi svezije informacije ili slike iz El Muradi Mahdia i Tallaso Mahdia.

I da li postoji izlet brodom iz Mahdie?

Hvala

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mahdia 

62d1ab94902a2_Screenshot_20220715_194533

62d1ab9646af4_Screenshot_20220715_194653

I62d1ab9789a35_Screenshot_20220715_19533362d1ab9c7e926_Screenshot_20220715_19544962d1ab993e44c_Screenshot_20220715_19541262d1ab9ab6a73_Screenshot_20220715_195440

62d1addc2b6e0_Screenshot_20220715_194541

62d1b1c59cb9b_Screenshot_20220715_194846

I kad ste već u Mahdiji, luanžom posetite El Jem, amfiteatar i Muzej rimskih vila (jedna karta od 12 tun. din. važi za oba). 

62d1addddc32b_Screenshot_20220715_19502162d1addfba81d_Screenshot_20220715_19515162d1ae50294c3_Screenshot_20220715_194923

Izmenjeno (mismas)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26918
    Ukupno tema
    902732
    Ukupno poruka