pcigre

U kom periodu se može ugodno kupati u Egiptu?

31 poruka u ovoj temi

Ispada da je toplije more u decembru nego aprilu..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Svi za docek u Egipat :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto?jel nesto slavite pa zovete?:hahaha:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Према овим просечним температурама мени одговара јул и август, таман кад ми је годишњи одмор. :D Само су цене тада највише. :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, beogradjani je rekao/la:

Ispada da je toplije more u decembru nego aprilu..

Ja sam bila početkom aprila 2015. godine i more je bilo baš hladno. Napolju 33 stepena, a more led ledeni. Uglavnom smo se kupali u otvorenim zagrejanim bazenima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam razmisljala o kraju aprila,ali verujem da je i tad hladno..Kad se pre zagreje do maja,jer u maju je bas lepo bilo..?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, Сања београђанка je rekao/la:

Према овим просечним температурама мени одговара јул и август, таман кад ми је годишњи одмор. :D Само су цене тада највише. :angry:

Bila sam maj,juni,juli,avgust,septemb.I najlepse mi je kraj maja negde,moze i prva polovina juna.Dovoljno toplo,a opet ne nesnosno kao juli i avgust.A plus u odnosu na septembar je dug dan.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako je za kupanje u aprilu ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li nekoga da je isao u Hurgadu ove godine u januaru, februaru ili nekoga da planira da ide u martu? Mi idemo sredinom marta pa se nadam da cemo moci da se brćkamo..... Moze li jis necije iskustvo za mart?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u periodu počev od  1.мајa i voda je dosta hladnjikava. Bili smo i u periodu od kraja oktobra do 10.novembra i tada je voda korektno topla, ali kada izađete iz vode duva hladnjikav vetar, te se morate odmah obrisati peškirom, a poželjno je i da promenite kupaći kostim. Takođe krajem oktobra i početkom novembra su dani kraći. Praktično već u 18,00 po egipatkom vremenu je mrak. Naravno, najveći broj puta smo  bili smo u sezoni. Od polovine jula do kraja avgusta je paklena temperatura vazduha, ide i preko 40 stepeni.

Dakle, najpovoljni period u Egiptu je od polovine maja do polovine jula i od polovine septembra do kraja oktobra.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi isto idemo sredinom marta. Možete vi da se smočite i kupate kao u Grčkoj početkom juna, ali to nije to. Zato je vreme dušu dalo za izlete, mi ćemo na krstarenje Nilom, u Asuanu prijatnih 30 C se očekuje. 

Bili smo i u januaru, noći su hladne baš, baš, dan onako, ja u kratkim rukavima, a naš egipatski prijatelj u rolci i sakou, kaže u njegovom kalendaru je zima:D.

Isto kupanje nije gušt, ali vožnja biciklom na šetalištu pored mora nestvarna.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošle godine smo bili od 30.03. 10 dana, svaki dan se kupali bez problema, jedan dan je temperatura vazduha bila čak 37 C. Temperatura vode je bila 22-23 C što za Crveno more i nije neka temperatura, odnosno može se reći da je hladnjikava, ali nije nam ništa bilo gore nego recimo u junu na Jadranskom moru.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi isto idemo sredinom marta. Možete vi da se smočite i kupate kao u Grčkoj početkom juna, ali to nije to. Zato je vreme dušu dalo za izlete, mi ćemo na krstarenje Nilom, u Asuanu prijatnih 30 C se očekuje. 

Bili smo i u januaru, noći su hladne baš, baš, dan onako, ja u kratkim rukavima, a naš egipatski prijatelj u rolci i sakou, kaže u njegovom kalendaru je zima:D.

Isto kupanje nije gušt, ali vožnja biciklom na šetalištu pored mora nestvarna.

Hmmm bas se smorih sad...kud uplatismo onda u martu ako nema brckanja i suncanja... ko zna koje ce temperature biti.. svakako hvala na odgovoru

Prošle godine smo bili od 30.03. 10 dana, svaki dan se kupali bez problema, jedan dan je temperatura vazduha bila čak 37 C. Temperatura vode je bila 22-23 C što za Crveno more i nije neka temperatura, odnosno može se reći da je hladnjikava, ali nije nam ništa bilo gore nego recimo u junu na Jadranskom moru.

Pre nekih 5 godina smo bili od 10.04. deset dana i to je bilo bozanstveno i za kupanje i suncanje... naravno da je duvao vetar ali svi znamo da u Egiptu stalno duva vetar i da nije prijatno kad se izadje iz vode prvih 5 minuta... ali nista strasno

E saaad se smorih kad sam cula da u martu bzv

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bez brige, s obzirom da imate ogromnu volju sigurno ćete se kupati svaki dan, a narednih 10-ak dana temperatura u Hurgadi će bti oko 30 C što je idealno za sunčanje i kupanje, tako da ćete sigurno uživati u Crvenom moru.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26910
    Ukupno tema
    902653
    Ukupno poruka