Sergej

Banja Vrdnik

193 poruke u ovoj temi

Jel zna neko gde se nalaze apartmani Fruskogorski mir,nalazi se oko 300m od manastira Sremska Ravanica i od termalne banje!? Pa ako neko zna kako se iz centra Vrdnika dolazi do tamo,neka pise... Hvala! :)

Uh, ne znam sto se smatra 'centrom' Vrdnika :), pa cu pokusati da objasnim onako kako sam ja dolazio (kolima).

Ja sam dolazio u Vrdnik, iz Beograda, autoputem do Rume i dalje, kroz Rumu, do Vrdnika. Tim putem stizes do jedinog semafora u Vrdniku (tu je mali parkic, gdje je za proslu Novu godinu bio docek uzivo, uz kuvano vino, rakiju i slicno :) ). Ako nastavis pravo, dolazis do manastira Sremska Ravanica. Lijevo, ides za Jazak. Znaci, skreces desno i vozis polako, jer je uzak put (postoji samo jedna traka, ulica je jednosmjerna). Tako vozeci, dosao bi skoro do hotela Termal. Ali, neces ici do Termala: ispred Termala postoji mogucnost da skrenes lijevo (prakticno, vracas se 'nazad' -> radi se o istoj ulici, samo o drugom smjeru. Opet, ponavljam, ta ulica do/od Termala ima samo po jednu traku za svaki smjer). Znaci, to je prvo skretanje lijevo , i poslije nekih 100-ak metara, cim predjes mali 'mostic', skreces desno. Prva ili druga kuca s lijeve strane je 'Fruskogorski mir' (prepoznatljiva nerandzasta fasada i, vjerovatno, novogodisnji ukrasi ...).

Ako te jos interesuje: u samoj kuci su, cini mi se, 3 (tri) dvo ili trokrevetna apartmana, a posebno se izdaje cetvorokrevetni apartman, koji je jedna zasebna kucica (dvije sobe, kupatilo, kuhinja i trpezarija) i nudi dodatni komfor i ugodjaj. Ako idete porodicno, moja preporuka vam je upravo taj, cetvorokrevetni, apartman.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bila sam u Vrdniku,samo ne znam kako se dolazi do tih apartmana. Hvala ti na odgovoru :),ako se ne snadjem pitacu nekog usput. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i jedne slike, nadam se da ce biti od pomoci:

fruskogorskimir.jpg

Pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li moze neko da mi objasni kako se dolazi do Vrdnika iz pravca Novog Sada u slucaju da nemam svoj prevoz, nego da idem autobusom? Vidim na sajtu novosadske autobuske stanice da postoje neke linije koje idu do Irig, Irig-AS, Irig kod stsambenih zgrada i Iriski venac. Da li nesto od toga odgovara i kako onda do Vrdnika?

Takodje me interesuje i kako doci u Vrdnik autobusom iz Beograda?

Izmenjeno (jecapu)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u Vrdniku u Nedelju 5.08. Iskreno, i nisu neke impresije. Banja ima dosta potencijala ali sem segmenta privatnog smestaja ostalo je nerazvijeno. Videli smo da se gradi nov hotel.

Otvoreni bazen hotela Termal nema suncobrane ni lezaljke, posto je u nedelju bilo 40C mi smo ostali jako kratko, mozda nekih 2 sata, jer bez hlada na bazenu i na onom betonu ozbiljno nam je pretio toplotni udar.

Deciji bazen je bas za bebe jer je mom cetvorogodisnjem detetu voda ispod kolena, sirine je oko 1,5m a duzine 3m. Odrasli mogu da sede na ivici decijeg bazena sa nogama u vodi ali nikako ne smeju da sednu u vodu?!! Valjda mi nemamo pampers pa da ne zgadimo vodu ili sta...

Veliki bazen nema manju dubinu od 1.9 pa si prinudjen da se okacis za ivicu bazena kako bi malo odmorio, a posto je guzva slobodnog mesta za "kacenje" skoro i nema. Stepenice za ulazak u vodu su malo nezgodne. Sve je staro i iz doba 80'. Voda je topla i cista ali im stvarno treba jedno kompletno renoviranje.

Na bazenu postoje kao 2 kafica sa suncobranima ali sa nedovoljnim brojem stolova tako da ako zelite da popijete ili pojedete nesto spremite se na cekanje i "vrebanje" slobodnog mesta.

Sve u svemu, bili, videli i nikad vise....

Ulaznice su 300din za odrasle i 200din za decu.

Izmenjeno (Danijelams)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u skorije vreme?Jesu li makar malo sredili zatvoreni bazen?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili mi prekljuce..apsolutno nista nije taknuto i svake godine izgleda sve gore i gore..voda jeste lepa i cista, ali je sve ostalo blagi uzas..od svlacionica, do same okoline bazena..cak ni kafic nije radio..

Steta, velika steta za ovu banju..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Plaza,pretpostavljao sam da je tako...

Nemogu da shvatim kome takvo stanje odgovara...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Није толико до тога коме такво стање одговара већ је проблем у томе што код нас људи још увек не схватају или не верују у потенцијал и новац који доноси туризам мада је једна од покретачких грана у свету. Када би људи били свесни колико услужна делатност има јаку улогу у доласку гостију, не би се поносили препричавањем анегдота како је неко одбрусио госту или му дао не знам како сервирано јело да једе.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i danas smo bili, ima bas dosta posetilaca i cena karata nije ni malo niska..nije mi jasno da zaista ne mogu da poprave plafon koji samo sto nije pao i da prekrece one budjave stubove..i da se malo kultivisu kabine za presvlacenje..

Doduse i sami posetioci su bahati, bez postovanja, da me vrlo cesto bude sramota zbog neprimerenog ponasanja drugih ljudi..

Volim da odem tamo sa porodicom, narocito zimi, jer je voda zaista vrhunska i lekovita, pa onako zazmurim i skoncentrisem se samo na vodu ne gledajuci okolinu..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlučili smo da za vreme prvomajskih praznika idemo na Frušku goru u Vrdnik. Odabrali smo apartman Panda jer obećavaju mir i tišinu jer je smeštaj malo ,,uvučen". Tačno ono što nam je trebalo. Kada smo stigli, gospođa koja izdaje apartman nas je dočekala sa rečima da se eto baš pitala kako ćemo reagovati pošto njoj, eto, svakog prvog maja dolaze ćerka i sin sa porodicom i prijateljima. O tome nije bilo ni reči kada smo razgovarali preko telefona. Mi smo iskulirali ovo jer nismo videli svrhu da negativno odreagujemo, a i bili smo umorni od puta. Naravno, tog dana nismo ni mogli koristiti roštilj koji je bio u ponudi na sajtu. Dvorište koje bi trebalo da nam je na raspolaganju takođe nismo mogli koristiti. Doduše, i da smo bili sami ne bih smela da pustim dete da samo trči okolo jer je jedna strana dvorišta totalno nezaštićena (nema nikakve ograde), a ispod je vertikala visine oko dva metra koja završava zarđalom žicom. Ekipa je sedela u dvorištu do oko ponoći, a naše dete ide na spavanje oko devet.

Kada smo ujutro videli da se sprema i kotlić pokupili smo se i otišli, mada je trebalo još da ostanemo. Ustvari, vrhunac je bio kada smo na plastičnim stolicama ispred apartmana, koje su namenjene gostima, zatekli prljavu krpu ostavljenu da se tamo suši. Kao da ne postojimo.

Nisam imala nameru bilo koga da uvredim već da upozorim potencijalne goste. Osećali smo se kao da smetamo na porodičnom okupljanju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

malo cistoca nije na nivou ali u principu je ok. dosta sam ovde dolazila i svidjela mi se priroda ali recimo bazen je bio katastrofa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posetio sam ,ovu banju pre par dana,proveli smo par dana,pa zelim da vam malo prenesem impresije...

Mi smo bili u PREMIER AQUA, hotelu,koji je sjajan,luksuzan i nije za svaciji dzep,stoga cu napisati nesto o mestu.

Mesto je prljavo i prilicno slabo uredjeno,neko je to vec napisao,potpisujem.

Bio sam dva dana,za ta dva dana sam prolazio pored prepunih kontejnera...

Svetle tacke,su hotel u kom sam bio,koji nikako da ubacim u to okruzenje,i o njemu cu pisati ako neko za to pokaze interesovanje...

Postoje i neka mesta koja su svetle tacke u varosici...RED BARON,restoran preko puta termala i pub,dole u gradu.

Usluga super,cene povoljne....mislim da bi gradski oci ili seoski morali pod hitno da zasuku rukave...kapaciteta ima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bas me zanima taj hotel ...

kakvi su utisci i cene

?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel je luksuzan,dobar je,svi su ljubazni i misli se na svaki segment.Boy,dotera auto do vrata hotela od parkinga,cisto je,hrana je veoma dobra,sobe velike udobne,bade mantili,peskiri,dole u spa centru dobijes peskire za bazen,slana soba ,veseli tusevi,razne saune,soba za relaksaciju,...ima dva bazena,spoljni i unutrasnji s toplom termalnom vodom,oba bazena imaju djakuzi i mlaznice za hidromasazu.Lezaljke odlicne,udobne...

Nas paket je bio radnim danom,dva dana za nas dvoje 26000 din u ceni bila klopa,dorucak,vecera,odlicno,lagana muzika za veceru...imali koriscenje spa centra,plus KAPSULA ZDRAVLJA ILI HIDROMASAZNA KUPKA,po izboru svaki dan,besplatan pregled....

Fakultatrivno je smo koristili i masazu ja,supruga neki brazilski tretman tela,oboje bili prezadovoljni...supruga orisla i na feniranje pre polaska....

Na bazenima bili i neki light ruckovi ,kolaci ,salate...korektno,cene novosadske.

Masaze i tretmani su po meni skupi ,ali su korektno odradjeni.

Video sam da mnogi dolaze na day spa...postoji i ta solucija....treba otici na sajt...pogledati...ima dosta paketa.

Cene su momacke ali ko voli malo luksuza,vredi.Mi smo se vratili kompletno refresovani.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26915
    Ukupno tema
    902727
    Ukupno poruka