andreja

LIMENARIJA

167 poruka u ovoj temi

Nasipaju obalu i prave lukobran. Liči mi da prave novu luku i plažu. Desni krak nasutih mermernih blokova u moru sa gornje slike je nastavak ovog koji se vidi sa leve strane na donjoj slici.

Na obali je postavljeno par suncobrana (vide se na donjoj slici, plave boje,  ispod suncobrana restorana), ali daleko je to od prave plaže. Možda srede obalu do sledeće godine.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ih,nikakav problem...to je mozda 10-ak metara od Eagean-a,ne moze se promasiti nikako.Dok smo mi bili u Limenarijji bas su je spremali za otvaranje pa smo bas iscekivali da vidimo sta ce biti.No,kako sam rekla,ne znam kakav je kvalitet ponudjenog mada ne vidim razlog da nije vrhunski,stvarno mi je sve izgledalo fenomenalno a cene kao i u vecini ostalih. a sto se tice palacinke...pa mislim da bi bilo dobro da se otvori tema" Gratis palacinke-istina ili laz..."

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslastičarnica o kojoj pišete je stvarno lepa i kolači su odlični. Tvrdim iz ličnog iskustva. Probao sam sve čokoladne torte i sufle od čokolade (čoko manijak :D). Moje devojke su probale voćne torte (kažu da su odlične, a najviše im se dopao čiz kejk.

Bašta je sa druge strane, prema ulici, suprotno od bašte lokala Aegean (gde uz dva girosa daju i veliku palačinku gratis), a imaju i par stolova pored mora (sa druge strane ulice).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram da napomenem...mi smo i uz JEDAN giros dobili palacinku...tj.nas sin je dobio,posto je on jeo.E sad,mozda im je prosto bio simpatican,ne znam...i sad vise necu da spominjem iste...:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Biljo, poslastičarnica koju si spominjala, na kraju "trgovačke" ulice, takođe ima odlične kolače. Vlasnica je prošle godine otvorila novu poslastičarnicu u Potosu.

Ta poslastičarnica se nalazi sa desne strane ulice, koja se od centralne raskrsnice spušta ka moru. Odmah iza pekare - poslastičarnice, koja takođe nije za izbegavanje.

Kad bolje razmislim, nigde na Tasosu nisam pojeo loš kolač.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma i u pekari su meni one kandirane pomorandže ekstra ... i kolači su im solidni .. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jedna od istina je i da iris gold prodaje falš stvari.

ova narakvica sa donjeg linka je plaćena 12e na popustu (puna cena kao 24e) i raspao se mehanizam za zatvaranje posle mesec dana. jasno se vidi odakle vlasnik nabavlja stvari i uvaljuje turistima.

http://www.aliexpress.com/store/product/Wholesale-new-fashion-jewelry-stainless-steel-silicone-minimalist-design-cool-men-Bracelets-Bangles-man-boys-essential/518821_32221234658.html

valjda na forumu treba da upozoravamo turiste i na loše stvari a ne samo da pričamo bajke o zemlji čuda.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

No,kako sam rekla,ne znam kakav je kvalitet ponudjenog mada ne vidim razlog da nije vrhunski,stvarno mi je sve izgledalo fenomenalno a cene kao i u vecini ostalih.

nije loša ... kao i većina ostalih ... cene su 3 evra skoro sve ... nisu ni male ...bogami 4 kadaifa malih u pekari u Potosu, kao 1 taj u poslastičarnici ... no moralo se sve probati, pa čak i ELENA u Panagiji ... :dance::rolleyes::suncase:

Biljo, poslastičarnica o kojoj pišete je stvarno lepa i kolači su odlični. 

Bašta je sa druge strane, prema ulici, 

našli jupii sveee ...

hvala svima .:cvetic:.. nadam se da će i moj čoko-manijak istu pronaći ... :rolleyes: 

našao ...

Biljo, poslastičarnica koju si spominjala, na kraju "trgovačke" ulice, takođe ima odlične kolače. Vlasnica je prošle godine otvorila novu poslastičarnicu u Potosu.

Ta poslastičarnica se nalazi sa desne strane ulice, koja se od centralne raskrsnice spušta ka moru. Odmah iza pekare - poslastičarnice, koja takođe nije za izbegavanje.

tek sada vidim da je vlasnik isti ... probali novu Sweet i u Potosu ... sladolede - hand -made ... zaposlena ona tetovirana im je užas ... 

ma i u pekari su meni one kandirane pomorandže ekstra ... i kolači su im solidni .. 

pekare, naročito ona u centru ... im je vrhunska .. 

ima nova mala pekarica u Potosu - gore preko puta luna parka i nismo je probali ... 

"Ирис Голд" је

ima 2 IRIS GOLD-a na Tasosu ... 1 taj u Limenariji, a 1 u Limenasu, s tim što je u Limenasu do ove godine bio OUTLET 5o %, a sada su oba OUTLET kao ... :rolleyes:

ja iskreno ne jurim ni krpe, ni zlato vani .. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Limenasu ima dve zlatare Iris Gold, jedna pored druge. 

Ja sam kupio sat, u jednoj zlatari, tu negde preko puta njih. Odmah su mi uračunali tax free, doduše malo manje.

Izmenjeno (ackol)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u vili Moli i kakvi su utisci?:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u  Halkias Studios?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene zanima Halkias? Mi uplatili od 19.7.? Bas mi je rizicna rezervacija preko neta, ali cena je vise nego povoljna. Da li ima neko iskustva sa nikanom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Puno forumaša je letovalo u Grčkoj, preko agencije Nikana i prema pisanju na forumu, većina je zadovoljna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905887
    Ukupno poruka