andreja

LIMENARIJA

167 poruka u ovoj temi

Cao Marko i Jovana, predlazem da iscitavate polako uz kaficu ove teme u Tasos forumu pa ce vam se samo kasti bas ono sto vas zanima...a i tako ima vise drazi nego da vam neko sve isprica odjednom i gotovo....tako makar ja radim...uzivam pred odmor citajuci utiske drugih ljudi!

Ako se na vase pitanje javi neko ko je subjektivan i isprica neki svoj licni dozivljaj to moze da vam pokvari raspolozenje pred put.....ili mozete da stvorite neku krivu sliku o Tasosu ....u pozitivnom ili negativnom pogledu sve jedno.

Citajuci sve teme ovde videcete i dobra i losa iskustva, razlicite poglede na jednu te istu stvar i sami cete uvideti da li vam je to ok ili ne...i na kraju kada se vratite sa Tasosa recicete kako ste ga vi doziveli....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

На сва питања имаш одговор у првих пар страна главне теме ТАСОС ОСТРВО КОЈЕ СЕ ВОЛИ

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

TASOS pravi izbor!

Limenaria prava baza...

Sve ostalo je uzivanje i provod, niste pogresili, da ne duzim kako rekose imate sve potrebne info do detalja na ovom forumu, nama je zaista pomogao i pomaze nam idalje... :) Jedino sto bih izdvojio i od srca preporucio je Speedy rent-a-car u Limenariji.

Puno pozdrava i lep provod.

Izmenjeno (RZZO)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U mojoj foto turi "Limenarija - onakva kakva jeste" u reči i slici imate sve što vas može zanimati o Limenariji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je, na sve imas odgovor u prvih par strana.

Tasos je prelepo ostrvo koje definitivno ostavlja bez daha, bila sam dva puta i isla bih opet (mozda cak i ove god odem po treci put). Bezbroj prelepih plaza, uvala, za zaljubljene rajsko ostrvo.

Sto se cena tice i koliko treba dnevno to je relativna stvar. Kafa u kaficim ana plazi je 3e kao i sokovi i gazirana voda i domace pivo (okvirna cena), giros na ulici oko 2.5e, peciva u pekari oko 1-2e,

rent a car zavisi od sezone ali otprilike oko 40e dan u avgustu s tim sto se za vise dana dobija popust.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

[cao, svima, da li mislite da se isplati ici na Tasos, u Limenariju polovinom septembra, ili da biram neko drugo mesto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uvek se isplati ici na Tasos, pa i u septembru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u Limenariji 2007. godine preko PERLA TOURSA u vilu ALTEBARAN i znate da je super!!Išao bih ponovo,ali je gazdarica digla cenu pa je malo skupo!

p.s.Ko zna nemački sporazumeće se sa gazdaricom jer je bila u nemačkoj i za da govori taj jezik.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Шта се то дешавало у Лименарији ове године у Јулу?

Сваки пут када смо прошли кроз њу, невиђено је смрдела канализација. И преподне и предвече. :huh:

Једне вечери, када смо се баш намерачили на шетњу њом, одустали смо због тога и отишли у Потос.

Поздрав!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za sve putnike 2012... ne dajte se poremetiti pisanijem.... slobodno na Thassos i u Limenariu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kakav je provod u limenariji?i kakva je vila anna beach?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve što važi (što se plaže tiče) isto je kao i za Asterias (samo preko mosta). Vila spolja izgleda sasvim OK, a tu je i bazen. Vidi se negde na gornjem snimku, a potraži i u našim video radovima (link ispod) Hotel Asterias

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovani Iskusni forumashi, da li bi neko od vas mogao da mi kaze kakva je vila Vana ove godine? Devojka i ja smo uplatili aranzhman preko jedne agencije, a tamo su nam dali prilichno shturi opis vile.. I gde se tachno nalazi? Na Tasosu sam bio 2007 godine i nesto se ne secam da je od te lokacije, gde u toj agenciji kazhu da se nalazi vila, gradska plazha na 100m?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Da li neko zna nesto o vili CHRISTOS u Limenariji, kakav je smestaj, sobe, kuhinja, kakve su gazde. Mi smo uzeli neku centralnu zgradu. Vidim da imaju i neki svoj kafic i plazu

poz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Limenarija 2012, fast food Hello, Toni pravi fenomenalan giros...ne, nije mi nista dao za reklamu :)

post-34305-0-22457200-1346361424_thumb.j

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka