andreja

LIMENARIJA

167 poruka u ovoj temi

Vratih se iz Limenarije pre par dana. Do Tasosa smo putovali 20h. Da dobro ste culi 20h do Tasosa. Uplatili aranzman preko Oktopoda, oni nas uvalili VIvi. Autobus krs, pokocili smo se, svracali da ostavljamo putnike po Asprovalti, Nea Vrasni itd. NAravno nista nije bilo receno pre puta. U svakom slucaju i jedna i druga agencija za izbegavanje.

Sto se tice Limenarije, plaza je po meni ne daj boze nikom. Vetar je duvao svaki dan od 10 ujutru do popodne u celom tom potezu oko Limenarije, tako da se stvore talasici i more bude mutno kao Dunav( kod Limenarije). Ja nisam verovala tome dok sam citala po forumima, ali verujte mi, lici pre na neku barustinu nego na more. Plus plaza je zatrpana pikavcima i koje cim. U svakom slucaju za izbegavanje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vratih se iz Limenarije pre par dana. Do Tasosa smo putovali 20h. Da dobro ste culi 20h do Tasosa. Uplatili aranzman preko Oktopoda, oni nas uvalili VIvi. Autobus krs, pokocili smo se, svracali da ostavljamo putnike po Asprovalti, Nea Vrasni itd. NAravno nista nije bilo receno pre puta. U svakom slucaju i jedna i druga agencija za izbegavanje.

Sto se tice Limenarije, plaza je po meni ne daj boze nikom. Vetar je duvao svaki dan od 10 ujutru do popodne u celom tom potezu oko Limenarije, tako da se stvore talasici i more bude mutno kao Dunav( kod Limenarije). Ja nisam verovala tome dok sam citala po forumima, ali verujte mi, lici pre na neku barustinu nego na more. Plus plaza je zatrpana pikavcima i koje cim. U svakom slucaju za izbegavanje

I ja sam putovao 20h Od NS do Tasosa, ali zbog granica i zato što je agencija (koja više ne postoji) vozila jedan bus od Limenasa, Potamie i Potosa pa je dugo trebalo da se svi smeste a putevi na istočnoj strani su krivudavi i sporo se ide kriz šumu... U povratku su to sredili pa smo se mi vraćali grčkim busom do Limenasa. 

Što se mesta tiče, ovo je jedno od lepših mesta na kojima sam bio. Ulovili smo najlepši deo plaže, prema Tripitiju, a opet blizu centra. Čista plaža, a od 11 dana samo zadnji dan je duvao vetar ali voda nije promenila boju. Sećam se da je more tamo bilo kristalno čisto in bistro i da sam imao sreće je nikad nije pala kiša (smena od 18. do 28. 6.). Ne kažem ja da vi lažete, ali ima raličitih iskustava.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka