andreja

LIMENARIJA

167 poruka u ovoj temi

Cao , ove godine planiramo  na Tasos , posto po komentarima  na forumu vise smo za Limenariju , e sad me interesuje iz Limenarije do Marble plaze se ide brodicem , koja je cena , i renta limuniza koliko se to krece ... mi smo od 27 jula dole , pa ako neko je u tom terminu dole , mozemo da rentamo auto za obilazak ostrva , poz!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

U drugoj polovini juna smo boravili u Limenariji,vila Aldebaran 1. Limenarija nam se dopala,ima dugacko setaliste,mana je plaza,ali smo kolima obilazili okolne plaze: tripiti,rosegremos,psili amos,aliki. Najvise smo boravili na psili amos,jer ima deo sa hladom. Bili u Potosu,uvece je guzva i u Skali Marijes koje je slatko mesto i odakle se vidi predivan zalazak sunce. I nama i deci je bilo prelepo,sledeci put bi isli severnije. U dolasku na Tasos smo prespavali u Bansko koje je bas lepo,za razliku od Dojrana. Samom vilom smo zadovoljni,cisto je i uredno sa lepim dvoristem.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bravo!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde je najbolji giros u Limenariji i Potosu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde je najbolji giros u Limenariji i Potosu?

Meni licno u Potosu mamas giros

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slažem se za mamas giros-odličan giros a i dosta natrpaju.Ja se zezno pa naručio neki xxl giros-mislim da ga još dan danas varim :smorilo:.Doneli mi dva girosa koja sam jedva savladao sa dva ladna mitosa i dva ampera vode kad sam došao u apartman.

U Limenariji sam klopao giros u Aegean-u.Odličan giros.Uzeo sam porciju svinjskog girosa (6 eur),tzatziki salatu (2,5 eur) i mitos(2,5 eur).

U Aegean-u je mali giros 2,5 eur, suvlaki isto 2,5 eur, suvlaki porcija 6 eur.Sa dvorišne strane imaju i sladoled ako sam dobro video 5 kugli 1 eur.Kakav je ne znam, ako je to cena, onda je ubedljivo najjeftiniji na Tasosu.Uglavnom sa sladoledom izuvaju, čak sam video u Pefkariju kugla sladoleda 2 eur :pop:.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporuka za hranu (sa kojom se nismo proslavili uopste na tasosu)

https://www.tripadvisor.rs/Restaurant_Review-g736874-d2153833-Reviews-Limenariotissa_Food_House-Limenaria_Thasos_Northeast_Aegean_Islands.html

Limenatriotissa mala taverna, blago neuglednog izgleda sa najboljim domacinima i najboljom hranom ikada. Ovo je bio blagoslov za nas novcanik i ukus :)

Najbolji giros(ikada) smo jeli u selu Panagia u samom centru pored male cesme i klupa sa leve strane. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporuka za hranu (sa kojom se nismo proslavili uopste na tasosu)

https://www.tripadvisor.rs/Restaurant_Review-g736874-d2153833-Reviews-Limenariotissa_Food_House-Limenaria_Thasos_Northeast_Aegean_Islands.html

Limenatriotissa mala taverna, blago neuglednog izgleda sa najboljim domacinima i najboljom hranom ikada. Ovo je bio blagoslov za nas novcanik i ukus :)

Najbolji giros(ikada) smo jeli u selu Panagia u samom centru pored male cesme i klupa sa leve strane. 

Pa sad ću da se ubijem! Mi smo bili smešteni u Aldebaran I, to je faktički isto dvorište i nijednom nismo tu jeli, računali slaba posećenost, ko zna kakva je hrana i da li je sveže.... evo ubiću se :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@CicMicPic

za utehu, niste jedini. Mi smo bili u vili Moli (zid je deli od  Aldebarana). Kao i Vama nije nam palo na pamet da tu ručamo. :zid:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

20150619_200705.jpg

20150619_200727.jpg

20150618_111038.jpg

20150612_183536.jpg

20150612_182233.jpg

20150612_181812.jpg

20150612_181410.jpg

20150612_181219.jpg

i palataki

20150618_100252.jpg

20150618_095940.jpg

20150618_100043.jpg

20150618_100019.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili sinoć u Limenariotissa Food House. Sve je kako ste opisali. F A N T A Z I J A. :D

Jeli smo i giros u Aegean-u, Nije loš, dobro je meso. 2.80€      

Samo onaj, pretpostavljam, vlasnik ili zaposleni što vabi da udješ kod njih je ultra bezobrazan, bog humora. :rolleyes:

Probali smo i giros u nekom lokalu na šetalištu, preko puta bašte Ta Votsalakia (verovatno je i njihov lokal) i gori je za dve klase od Aegean-a. Unutra izgleda fino, novo, čisto, al džaba... za zaobići. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li neko zna kako se krecu cene oko iznajmljivanja skutera ili nekog cetvorotockasa u Limenariji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko sveže informacije za Limenenariju, izmajmnljivanje skutera, automobila A klase, neka skrivena Taverna... Vidim da plaže nisu peščane, gde su prve peščane plaže (sitan pesak) itd...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Automobil  da iznajmis imas u glavnoj ulici, skuter na magistrali a o tavernama i plazama dosta je pisano, samo malo citaj...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka