Goran

Tenerife preko poklon vaučera

121 poruka u ovoj temi

Molim vas ako mozete da podelite informacije u vezi sa cenama pica i hrane po restoranima kao i u marketima.Ja idem na Tenerife u junu mesecu pa je svaka pomoc dobrodosla :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cene u raestoranima su vrlo slične cenama u našim restoranima, možda čak i malo povoljnije. Ručak ili večera za dvoje je u proseku oko 20e. Broj marketa je ogroman, jer se radi o gradićima koji su praktično kombinacija hotela i apartmanskih kompleksa, te postoji i velika potreba za prodavnicama. Cene u prodavnicama su takođe u rangu naših cena, skuplji su samo hleb i peciva ( kao i u drugim zemljama), ostalo je kao kod nas. U odnosu na zemlje zapadne Evrope, cene su vrlo prisptupačne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto sam se pre 2 nedelje vratio sa pomenute destinacije (pravili smo i jednodnevni izlet na susednu La Gomeru) moram da kazem da su cene hrane i pica dosta visoke i da korektna vecera za dvoje ne moze da izadje ispod 40 eur.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svez info :) Koristice posto su Tenerife destinacija za odmor ove godine :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobila od CMC-a ,otisla i vratila se prepuna utisaka :)Ne znam zasto ljudi ne iskoriste sanse koje im se pruzaju ,i zasto su skeptici.Zvali me otisla na prezentaciju,dobila vaucer ...I nije tacno da vas smaraju ,naravno da i oni imaju neku korist morate biti svesni toga, odrzali su prezentaciju svojih usluga i ponuda.Vase je da saslusate i dobicete vaucer.Rezervisali smo za kraj jula,otisli vratili se i nadam se da cu opet otici :)Pozvala sam agenciju , zahvalila im se, ipak sa njihovim poklonom sam videla nesto sto mozda nikada ne bih ni videla.

Ako ikada dobijete poklon putovanje,nemojte odustajati,imate godinu dana fore da taj poklon smestaj iskoristite,ukoliko i dalje ne mozete otici to vam niko ne bi ni uzeo za zlo,vase je da se iskombinujete kako jeftinije da stignete i da uzivate:)A mogu vam reci najiskrenije mene su Tenerife izasle onoliko koliko bi me izaslo letovanje za dvoje u CG a i jeftinije...

Posto sam se pre 2 nedelje vratio sa pomenute destinacije (pravili smo i jednodnevni izlet na susednu La Gomeru) moram da kazem da su cene hrane i pica dosta visoke i da korektna vecera za dvoje ne moze da izadje ispod 40 eur.

Izvini sto se mesam ali je ne znam gde si ti jeo,ali u prosecnim restoranima su cene onolike kolike su i ovde mozda malo skuplje...Cene su nenormalno nize u odnosu na ostale destinacije(da ne pricam o Grcoj ili Crnoj Gori...) Hrana ,pice ,cigarete,garderoba je jeftinija nego u Beogradu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena avionske karte za nas dvoje je iznosila oko 550e (znaci: Budimpesta-Barselona,Barselona -Tenerife i isto tako nazad...) i u cenu karte ulazi i 100e za kofer koji je bio do 15kg(vecih dimenzija.Ukoliko bi nosili samo 2 mala kofera do 10 kg jedna osoba i isto tako druga ,onda bi nas karta izasla 450e.Karte smo porucili preko Ryanair-a,s'tim da se kod njih cene konstantno menjaju a ako neko zeli da jeftinije prodje ,onda bi trebalo nekoliko dana pratiti cene i naravno ne samo relacija, Budimpesta -Barsa-Tenerife,vec kombinujte...Budimpesta-Brisel-Tenerife itd...Aerodromske takse su automatski ukljucene u cenu karte,bitno je znaci da se cekiratte od 4 dana do 4 sata pre polaska i da potom odstampate kartu....Kao sto rekoh mi smo dobili 7 noci gratis ,bili smo u Playa Olid,jako lep hotel,bez hrane samo smestaj.Uz razgovor sa ljudima iz Srbije koji tamo zive i rade smo saznali da se tamo moze naci smestaj za 4 osobe do 250e a mozda i manje,treba sesti za komp i procackati net.Ponuda za izlete ima dosta ,ali mi smo iznajmili kola i za tih par dana obisli dosta lepih mesta . Cene izleta su pristupacne ,zavisi sta bi ste .Plaza ima raznih,meni se najvise svidela Duque plaza kod Adeje i Las Galetas (predivna plaza ,koja je pusta i netaknuta )Nazalost nismo obisli plazu koja se nalazi kod aerodroma a zove se Tejita a pored je i El Medano...Obavezno videti plazu Teresitas,takodje je lepa .Plaze oko Adeje i Las Amerikasa su od crnog peska dok je plaza u Los Cristijanosu svetlija...U svakom slucaju sve su lepe ,voda je ok nije hladna ,meni je recimo Jadransko mnogo hladnija.Sto se tice cena uopsteno , dosta je jeftino(ako se uzme u obzir da je u pitanju turisticko mesto ) cene su slicne kao u Srbiji, neke stvari i jeftinije .Ako vas jos nesto zanima,pitajte tu sam :)

Izmenjeno (DraganV)
izbacen citat
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na korisnim podacima.

Biću slobodan da eventualna pitanja postavim na

proleće, ako se ostvare moji planovi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo na Tenerifie prosle godine i zaista smo prezadovoljni.

Ukoliko neko želi da poseti Tenerife i to, naravno, sa sedmodnevim besplatnim smeštajem u predivnim apartmanima može slobodno da mi se javi. Krajem oktobra i početkom novembra 2012 godine ima jako povoljnih avio karata koje se kreću već od 160evra pa naviše.

Inače, obezbeđen vam je besplatan apartman za celu porodicu (2 do 4 osobe ). Ovo nudim jer smo i sami postali deo Ambasador programa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja porodica i ja idemo na Tenerife, tacnije Santa Cruz de Tenerife za dvadesetak dana ali nam je problem sto cemo biti samo jedan dan, i to 9 sati tamo. Brod kojim plovimo stoji u luci od 08h do 17h. Dosta sam procitao o tom, cini mi se lepom gradu i mislim da je premalo 9 sati koliko imamo da se obidje takav grad. Da li neko iz iskustva moze da mi kaze sta je to sto obavezno treba da vidimo i posetimo za tako kratko vreme.

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pisem sa malim zakasnjenjem, ali mozda budem od koristi. I ja sam dobio putovanje od prijatelja koji je korisnik ambasador programa, u startu sam se izvinio momku koji nas je docekao i rekao mu da ne gubi vreme sa nama da nismo zainteresovani za kupovinu ,sto se njemu svidelo i cak nas pozvao da izadjemo zajedno u grad i ponudio se da nam pomogne ako nam bude bio potreban. Iz price sa njim sam shvatio da se ljudi koji dodju ,iako nisu zainteresovani za kupovinu, foliraju i ujedno im trace zivce i poverenje tako da se onda desavaju ruzne situacije o kojima su neki ljudi pisali.Tako da je moj savet u startu reci da nisi zainteresovan,zahvaliti se i uzivati u odmoru koji si dobio na poklon. Sto se tice puta umesto leta iz Beograda ili Budimpeste koji je za dvoje kostao oko800e, mi smo leteli iz Bolonje,do koje smo otisli sa automobilom,jer smo prvo posetili Gardaland u kom smo bili do 22h tj. zatvaranja, a onda se spustili do Bolonje gde smo na P pored aerodroma ostavili automobil za nekih 40e za 7dana, malo odmorili na aerodromu i letom u 6h otisli na Tenerife. U povratku obisli Veneciju,spavali u Lido di Jessolo,obisli Portoroz i jednu noc prespavali u njemu, i to sve za istih 800e , tako da ako ste za kombinovani odmor predlazem ovakvu varijantu.Da se vratim malo na Tenerife, ostrvo koje svakako vredi obici, ne toliko zbog plaza i prirode, koliko zbog svakojakih drugih stvari. Na prvom mestu mislim na Siam,najveci i definitivno najbolji aqua-park u kom sam bio, a kako oni kazu i u Evropi. Naravno tu je i Loro park,mesto koje takodje ne treba zaobici.Mi smo iznajmili rentacar za 90e za sedam dana, opelastra.Sto se tice cena klope i pica,one su po meni najpovoljnije nego bilo gde u Spaniji, mi smo jeli za 9.99e po osobi u kineskim buffet restoranima, a krigla piva je 1.5e,sokovi isto tako.U malo boljim restoranima pizza je od 6 do 15 eura, koliko je i biftek ili nesto sa rostilja, tako da cene nisu nista skuplje nego u Bgd.Mi smo bili sredinom septembra tako da smo zakacili i neka snizenja,a momak iz agencije nam je pokazao i neke outlete sa verujte vise nego smesnim cenama sa marke tipa Zare,SPF,Massimo Dutti itd.Sto se tice price o jeftinim parfemima i nisam primetio da su jeftiniji nego kod nas,pogotovo ako se uzme kupovina na crno koje ima kod nas.Jedino sto nam je nedostajalo za ovih sedam dana je SUNCE kog je zaista bilo malo,konstantno je bilo oblacno ponekad i crno nebo ali sa temperaturom pogodnom za kupanje u moru koje je bilo toplo.Vulkan smo obisli preko agencije,hteli smo da bar u necemu ispostujemo ovog momka iz agencije,i ne zalimo zbog toga .Usput smo svratili i na neku kamilju farmu,gde smo imali priliku da jasemo kamile u sve"beduinskoj" odeci.Sve u svemu nije bilo lose.

Za ljubitelje prirode i lepih pescanih plaza Majorka je svakako bolji izbor, ali i Tenerife su mesto koje vredi posetiti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije mi jasno na koji nacin ljudi prolaze tako jeftino sa kartama za Tenerife. Ja kako god okrenem izadje oko 420 evra po osobi povratna. I to preko Ryanair-a, eventualno Wizz-a, sa jednim zajednickim koferom :))

Planirala sam da putujem oko 15.jula. Ako neko zna neku caku, nek javi.

Hvala,

Danijela

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9.1.2016. at 19:43, Zoki84 je rekao/la:

Evo npr ovaj stan za 4 osobe - https://www.airbnb.com/rooms/4722492?checkin=02%2F11%2F2016&checkout=02%2F18%2F2016&guests=4&s=bJmRCafu

Za dve nedelje oko 700 EUR, u blizini jedne od najpoznatijih plaza, plaza de las amerikas. Na par kilometara istocno su 2 super plaze (los cristianos).

Takodje karte za 4 osobe dodju oko 700 EUR ako odgovara ova kombinacija + prtljag + karta do budimpeste. Ja sam npr kartu za sebe platio jos manje  - 100 EUR.

A sto se tice hotela ili stana, meni on nije mnogo bitan pod uslovom da je pristojno i cisto, tamo samo prespavam i to je to. Da mi je cilj da uzivam u sobi i ne izlazim napolje, onda ne bih ni isao tako daleko. To mogu da radim i kuci ili negde blize.

Ova pretraga za avio letove nije dobra. Cene koje si naveo važe za let sa presedanjem gde je čekanje više od jednog dana. To bi značilo da se mora planirati smeštaj u gradu presedanja, a to opet košta. Ako se pretraga promeni, pa se planira dolazak na Tenerife u roku od 24h, cene se menjaju. Ako su u pitanju letnji meseci, to dodatno menja stvar. Ne znam koliko košta stavka prtljag, ali i nju, kao i prevoz do budimpeštanskog aerodroma treba računati.

Ako se putuje iz Ciriha, ili nekog drugog evropskog grada kao @Pobednik (ako sam dobri shvatio), onda je to druga stvar. Ovako se dovodi u pitanje isplativosti cimanja do Budimpešte.

Ispravi me ako grešim, ali bilo bi dobro da se u obzir uzme sve. Ovako, neko bi mogao nepotrebno da bude doveden u zabludu.

Kako računam, karte, sa svim troškovima, mogu da se zatvore, u zavisnosti od perioda godina, negde na 300-400e po osobi. Dobar apartman, na dobrom mestu je od 40e na više (ukupno, ne po osobi). Renta kar nije mnogo skup, možda je to i najbolja opcija. Kada se sve to sabere, za četvoročlanu porodicu to je oko 2000e. Na to treba dodati troškove hrane, goriva (ili prevoza), kafiće, ulaznice... Na bazi toga svako treba da računa da li mu je to puno ili malo, kao i šta za taj novac može dobiti negde drugde.

Izmenjeno (Beeblebrox)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam kupila karte preko Wizz-a iz Budimpeste sa velikm prtljagom, za period 08-18. jul 2016 za 200e po osobi.

Postoji varijanta sa Geo-om ili nekom drugom agencijom da se uzme povratna karta Bg-Budimpesta za 50e, ili kolima, posto postoji parking na samom aerodromu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se razmisljam sa devojkom  izmedju Tenerifa i Valensije i naravno ne preko agencija. E sad sve sto me zanima je ovako jer nemam iskustva sa low cost letovima niti letovima uopste:

1. kupovina karata preko interneta i cekiranje istih (kad se vrsi cekiranje i kako), da li karte stizu na kucnu adresu ili je sve u net formi preko mejla

2. sta raditi ako se let otkaze (da li vas prebacuju na drugi let, refundiraju novac ili novac ostaje zarobljen neko vreme a vi ste duzni da jurite novi let i opet placate), i sta podrazumeva BASIC prtljag

3. planiram do Budimpeste kolima e sad da li na aerodromu tamo postoji parking i koliko se placa

4. kad se sleti u mestu presedanja obicno je Madrid koliko vidim da li je pozeljno napustati aerodrom i vijati po gradu do sledeceg leta tj kako funkcionise prevoz od aera do grada i obratno (zanima me javni) i kako funkcionise kupovina karata (ovo isto vazi i kad sletim na ostrvo)

5. pronasao sam letove u maju i junu koji bi kostali oko 300 e za mene i devojku i veoma dobre apartmane u playi. los americasu i adejeu za cenu od oko 350 e za 10 dana a vidim ima i jeftinijih i koliko je sigurna rezercvacija preko bukinga msm da ne bude 350 a kad napustam hotel isporuce mi faktutru od iljadu evra (malo sale ali ne skodi ) :D i sta sa hotelima koji nemaju recepciju msm rezervisem preko bukinkga i kad stignem tamo koga kontaktirati ako dodjete a ono sve zakljucano..

6. i u slucaju da ka'ne neki dinar vise da li je pametno rezervistai rentacar na aerdromu ili uzeti tamo kad se stigne posto isto sam nasao za 120e sasvim dobre automobile za 10 dana sto je u odnosu na grcku drasticno jeftinije

ja se malo raspisao ali sta cu sve me zanima prvi mi je put i bez iskustva sam sa time pa bih vrv da probam jer deluje mnoooogooooo jeftinije od agencije..raspitivao sam se po agencijama u tom periodu za mene i devojku je oko 1500 e a ovako sam iskombinovao za 650 pa sad vi vidite :D  hvala unapreed

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
  1. Sve je u net formi preko mejla. Po kupovini, dobijaš mejl i u njemu šestoznačni booking code (npr y6qw74) s kojim 30 dana pred put ili kasnije možeš da čekinuješ sebe i saputnike na sajtu kompanije. Po ček-inu opet dobiješ mejl sa bording-pasom ("kartom"), koji ima bar kod. S tim ideš na aerodrom, odštampanim ili na smartfonu (imaju te u sistemu i bez toga).
  2. Ako se let otkaže, low-costeri uglavnom vraćaju novac (posle nekog vremena), a ti se snalazi za alternativni prevoz. BASIC prtljag zavisi od prevoznika, čitaj "Fare rules" na njihovom sajtu. Najčešće je to mali kofer (55x40x25), koji je za jednu osobu dovoljan za kraći odmor/letovanje ako je štedljiva s prtljagom (10 plažnih majica i tri šorca, šta će ti više? :suncase:). Kod Wizzaira je to još manji kofer, pa se mora doplatiti "veliki kabinski" (55x40x25)
  3. Ne znam za Budimpeštu.
  4. Zavisi koliko je presedanje (Layover). Isplati se napuštati aerodrom samo ako je 6+ sati (izgubi se dosta na formalnosti i transport). Madridski Barahas ima direktnu metro liniju ka centru... evo videa:
    https://youtu.be/O3kzEB3MZCs
  5. Nemaj brige preko Bookinga, koliko piše toliko će da košta. Štaviše, uglavnom plaćaš onlajn, pa hotelski službenici keš i ne vide. Booking je samo posrednik, i teoretski te hotel može ispaliti, ali to im se ne isplati (jer će popiti lošu recenziju i možda biti nogirani s Bookinga a i šire), a Booking će te na kraju refundirati.
  6. Moje iskustvo je da je pametno rezervisati. Nisam bio na Tenerifeu, ali tamo je rent a kar među najjeftinijim  na svetu (konkurencija...). Sigurno se isplati rentirati i obići ostrvo.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902762
    Ukupno poruka