Goran

Tenerife preko poklon vaučera

121 poruka u ovoj temi

Hvala, konačno nešto detaljno o fenomenu cmc :)

Da li je početak oktobra dovoljno topao za kupanje u atlantiku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prevara ili ne ocenite sami. Ovako to izgleda ukratko:dobijete pozivnicu i obavestenje da ste dobili nagradno putovanje (Bansko,Grcka,Tenerife) ali nije to tako prosto kao sto izgleda,predvaucere morate da podignete licno Vi i Vasa bolja polovina ZAJEDNO i to bas u Beogradu i nikako drugacije.Odete tamo,prodjete prozivku na ulazu,dobijete sto i kako to obicaji u Srbiji nalazu domacicu :-P .E onda pocinje obrada,koja razlicito traje i zavisi od tipa Vase licnosti i koliko ste fleksibilni i tolerantni kada je tudja arogancija u pitanju a mogu slobodno da kazem i pokusaji vredjanja i omalovazavanja.Uglavnom Vi ste otisli za poklon putovanj a oni hoce da Vam prodaju jos neki aranzman po veeeeeooommaaa povoljnoj ceni od nekih petnaestak hiljade eura,a ako ,,ste Vi zainteresovani i bas Vam treba taj aranzman"dace Vam sa popustom od nekih 4 do 5 hiljade eura samo da iskesirate SAD, ODMAH,OVOG MOMENTA,a ako necete da platite odmahn tu sicu od desetak hiljada za tako dobar proizvod onda ste VI po njihovim recima seljaci iz unutrasnjosti koji nemaju kulturu putovaja,nema za sta pas da Vas ujede,slepci koji sem Grcke,Bugarske,Crne Gore,Turske Egipta,i Tunisa nisu videli nista drugo...i tako ako nasednete na uvrede i revoltirani odete kuci mozda ostanete i bez poklon putovanja(sto je i bio cilj onih uvreda da odustanete od svaga ako necete to sto oni prodaju)koje je uzgred budi receno uvek neka destinacija par hiljada kilometara od majcice Srbije tacnije njene unutrasnjosti,gde naravno kartu placate sami.

Moja bolja polovina i ja smo stoicki podneli njihovu nepristojnu aroganciju,nismo se dali slomiti(zilavost unutrasnjosti)i posle tro i po casovne bitke izvojevali poklon putovanje koje je naravno hiljadama KM odavde-Tenerife.Bajnu ponudu gore spomenutu nismo prihvatili,ne zbog nemanja novca vec zbog nacina na koji se taj divan proizvod prodaje.

Javicemo se kad se vratimo sa Tenerifa.

Izmenjeno (šetač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, konačno nešto detaljno o fenomenu cmc :)

Da li je početak oktobra dovoljno topao za kupanje u atlantiku?

Nama je bilo ok, lepo vreme, ne preterano vruce, kupali smo se bez problema, okean nije bio hladan, imali smo jedno kisno popodne sa toplom kisom, bilo je i par oblacnih dana, ali tako da se oblaci navuku na more, a kad krenes da se popnes ka vulkanu, prodjes kroz oblake i gore bude suncano. I kad je oblacno nije hladno. E sad, ako volis da se przis na suncu, mozda treba da izaberes leto pre jeseni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, ja i supruga smo preuzeli vaucer sa poklon putovanjem na Tenerife.

Postoji li jos neko sa pozitivnim iskustvima sa Tenerifa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 6.8.2010. at 12:51, jjdd je rekao/la:

E bas to sto kazes i mene nervira ta njihova neposlovnost i sve te nepotpune iformacije, a da ne pricam o neljubaznosti osoblja u agenciji u Nevesinjskoj.

SVE NAJ, NAJ, NAAAAAAAAAAAAJGORE PREPORUKE ZA OVU AGENCIJU! Ako zelite da sebi upropastite godisnji odmor, oslonite se na neprofesionalne, lazljive i neodgovorne ljude iz CMC-a!

Da, i mi smo jedni od onih koji su bili na prezentaciji i dobili poklon putovanje na Tenerife. Da, mi smo se jos i uclanili, verujuci da ljudi rade posteno i korektno. Medjutim...

Kada smo rezervisali karte za avion (putem interneta), jako smo se dvoumili da li da uzmemo skuplje, preko Barselone, ili, u tom trenutku, jeftinije, preko Londona. London nas je brinuo zbog pomisli da treba da se dodatno maltretiramo i idemo u Beograd po vize itd. Nasu dilemu u trenutku je resila gospodjica Silvija Sudimac iz CMC-ve kancelarije u Novom Sadu, rekavsi da nam, "ukoliko ne napustimo zgradu aerodroma Luton, vize za Britaniju na trebaju". Dakle, ponavljam, odgovor nije bio da ona nije sigurna, da treba da proverimo, vec je decidirano potvrdila da nam vize ne trebaju. Platili smo 1400 evra avionske karte za cetvoroclanu porodicu, sacekali da istekne dva meseca, i pre neki dan krenuli na put.

Na aerodromu u Beogradu nas je docekao, NAJBLAZE RECENO, SOK!

Stjuardesa u aerodromskoj zgradi nije htela ni da pogleda nase karte kada je uvidela da nemamo vize za Veliku Britaniju. Sva sokirana nas je upitala u kojoj agenciji smo dobili odgovor da nam vize ne trebaju?! Naravno, odgovor svi znate...

Da skratim pricu, ni u taj, ni u ostale avione nismo usli, na Tenerife nismo otisli, novac i godisnji nam je propao, a kao visnja na slag sledi ponasanje ljudi iz ove, nazovi, agencije... Kada smo sa aerodroma pozvali njihovu kancelariju u Beogradu, devojka koja radi na avio kartama nam je i dalje decidirano tvrdila da nam vize za Britaniju ne trebaju, iako smo mi u tom trenutku mahali avionu koji je upravo poletao, sa nasim placenim kartama, ali bez nas. Medjutim, posle nasih uzrujanih reci, ona je pocela da se pravda da je ona do sada sve putnike slala preko Londona za AMeriku (a u tom slucaju, tranzit preko Londona je dozvoljen i bez vize)itd. Trazili smo da nam se sto pre javi neko odgovorno lice iz CMC-a, i, kao sto mozete i pretpostaviti, niko nam se nije javio. Sa dvoje uplakane dece, bez 1400 evra u dzepu, vratili smo se u Novi Sad i pozvali turisticku inspekciju. Zena je pristala da ih pozove kada je cula nasu pricu. Medjutim, kada nas je posle uzvratno pozvala, rekla nam je da je od vlasnika agencije cula da je u pitanju poklon putovanje i da tu slabo sta moze da se ucini. A doticna nacitana gospodjica iz NOvog Sada, Silvija Sudimac, posle je pricala kako nam nikada nije rekla da ne trebaju vize za London!!! Ocigledno je dobila instant instrukcije iz Beograda...

Sto je najgore, svesni smo da agencija na nama nije zaradila, ali, ocekivali smo da ce bar priznati svoju gresku i na neki nacin nas obestetiti. Ovako je ispalo da smo namerno bacili 1400 evra, i da nas je bilo bas briga da li nam treba viza za London ili ne! Iako smo svesni da ce ovaj nas komentar najverovatnije biti izbrisan, ili da ce odmah uslediti komentar sa potpuno suprotnom pricom, zelimo da i drugi ljudi shvate da u toj agenciji rade devojke koje NIKADA na Tenerife nisu otisle, koje NEMAJU POJMA kako funkcionise vizni rezim! Doduse, ni mi to ne znamo, ali, ja sam po struci profesor srpskog jezika, a moj muz komercijalista, tako da se od nas tako nesto i ocekuje. Ali, od devojaka koje rade u turistickoj agenciji sasvim je za ocekivati da dobro poznaju tu tematiku. Ili da, ako je ni ne poznaju, ne sire dezinformacije!

UZASNO, UZASNO, UZASNO ISKUSTVO, proklinjem dan kada smo potpisali ugovor, i prosto se grozim svakog sledeceg susreta sa njima, a to je neminovno, posto smo im novac za clanstvo dali. Kamo srece da smo iz njihove agencije pobegli glavom bez obzira...!!! Ovako ce se nase druzenje najverovatnije nastaviti sudskim putem, ali, ko nam je kriv kada smo poverovali da tu rade ljudi koji su kvalifikovani i dobro poznaju svoj posao... Unapred se izvinjavam za generalizaciju, jer verujem da tamo ima i dobronamernih i ozbiljnih ljudi, ali, u svakom slucaju, izbegavajte Silviju Sudimac i novosadsku kancelariju!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

blagi uzas,za neverovanje!!

za nauk vam je da ne slusate sta raznorazne radnice pricaju i sami da se informisete za sve sto je vrlo vazno,a sve sto se tice novca je vrlo vazno!sve sto se usmeno govori u agencijama ne znaci nista.jedino da snimate svaki razgovor sa njima,pa da covek posle moze za nesto da se "uhvati",da ima neki dokaz..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zao mi je zbog svega sto se dogodilo gospodji iz Novog Sada, zaista uzasno iskustvo! Kriva je agencija, ali i oni s obzirom da nisu proverili informacije o viznom rezimu, jer ipak se ne radi o grupnom aranzmanu. Tesko mi je uopste da razumem ljude koji potpisuju takvu vrstu ugovora sa kvazi agencijama, ocekujuci da ce nesto "usicariti" tj. dobiti na poklon, ne shvatajuci da je takav "dil" najskuplji!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bas to sto kazes i mene nervira ta njihova neposlovnost i sve te nepotpune iformacije, a da ne pricam o neljubaznosti osoblja u agenciji u Nevesinjskoj.

JJDD,ja sam takodje iz Panceva i dobila sam ovo nagradno putovanje.Zanima me kakva su Vam iskustva u vezi hotela i kako ste organizovali prevoz ,odnosno koliko kosta karta po osobi?

Izmenjeno (ljerka)
spojene poruke, sredjen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Supruga i mene su upravo pozvali iz izvesne sms agencije,jer je on popunio formular za nagradno putovanje na facebooku.Devojka nam je rekla da smo dobili nagradno putovanje, ali da moramo doci u toku ove nedelje u Bg zbog preuzimanja nagrade.Sada ovde citam iskustva raznih ljudi.Ja sam odmah pretpostavila da je u pitanju time sharing i nemam u planu da bilo sta kupujem, ali ako postoji mogucnost da se bar i smestaj dobije besplatno zasto da ne.Zanima me da li se neko vratio u skorije vreme sa Tenerifa ili DOMINIKANE, sto oni trenutno nude i kakva su iskusta.

Izmenjeno (ivanasto)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

verujte mi to je prevara

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neznam, i ja sam malo sumnjicava.Sutra ce oni da ponovo pozovu da kazemo kad nam odgovara da idemo da ,,preuzmemo nagradu,,. Sad gledam po netu za karte bi nam trebalo oko 1200e i tamo minimum jos 1000,to je oko 2000.Sto nije bas jeftino, za te pare cemo uplatiti isto preko neke agencije i bar ici carterom i sa vodicem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovani,

nedavno sam dobila poklon putovanje za Tenerife, od Cmc agencije, za 4 osobe. Doduse samo smestaj,prevoz u sopstvenoj reziji. Smestaj se nalazi u mestu Playa De Las Americas u hotelu Regancy Restor,hoteli sa 4*. Malo sam sumnjicava oko organizacije i svega,pa sam htela da Vas zamolim za par informacija i korisnih saveta,ako ste Vi iskoristili taj poklon.

Unapred zahvalna!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam pokusavala da dodjem do tog poklon putovanja dve godine, i na kraju otisla sama. Za prevoz je najisplativiji Raynair, ali ne leti od nas pa treba pazljivo povezati letove. Ako se ima vremena i novca dobra stvar je i odlazak brodom iz Italije, moze se naci svakakvih ponuda.

Mislim da se isplati u svakom slucaju, naocito ako je neko (kao ja) vec planirao da tamo putuje. Ima svasta za videti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

. Ima svasta za videti.

A sta sve tamo ima, bas me zanima? Niko nije pisao o tome.

Ne ono kopirano sa neta wikipedia i ostalo, to mogu sama da pronadjem. Zanima me sta je neko tamo video i fotografije licno snimljene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada sam dobila poziv na prezentaciju CMCa bila sam vrlo skeptična, te sam brže bolje dojurila na forum da bih isčitala iskustva ljudi koji su već bili u ovoj varijanti na Tenerifima. Smatram da moje iskustvo može nekome koristiti u donošenju odluke, te ću u nekoliko redova napisati o tome. Nekoliko puta sam dobijala pozive od CMCa, ali sam ih uvek ignorisala razmišljajući da se radi o prevari, jer ko će vam u današnje vreme dati nešto besplatno? Pošto je moja drugarica prošle godine otišla na prezentaciju, a zatim i na letovanje i odlično se provela, rešila sam da se ipak javim i odem na prezentaciju u decembru. Ukratko, na prezentaciji pokušaju da vam prodaju učlanjenje u klub u različitim varijantama, po različitim cenama, što meni definitivno nije bilo interesantno. Kako su na početku prezentacije objasnili da će svi koji su došli na kraju prezentacije dobiti vaučer za destinaciju koju odaberu, rešila sam da izdržim do kraja i preuzmem svoj vaučer. Prezentacija je trajala oko 3,5 sata, bilo je momenata kada su postavljana glupa i degradirajuća pitanja, ali iskreno bilo je i još glupljih odgovora od strane prisutnih, tipa "Gde biste voleli najviše da letujete kada biste imali neograničeno puno para i vremena?, a odgovor "Na Ohridskom jezeru." Elem, prezentaciju smo podneli do kraja, vaučer smo dobili i u aprilu se uputili na Tenerife. Prilikom preuzimanja vaučera u CMCu potrebno je da se ostavi depozit od 20.000 dinara koji vam se vraća nakon što kupite avio karte, jer je to znak da ćete ozbiljno putovati. Karte smo kupili u sopstvenoj režiji, i takođe sami rezervisali dva noćenja u hotelima u Madridu, jer smo želeli da pogledamo i ovu destinaciju. Moj sledeći strah je bio u vezi sa smeštajem koji ćemo zateći na Tenerifima, računala sam ako je besplatno, sigurno ne liči ni na šta. Međutim, smestili su nas u apartman u okviru Regency Beach Club-a, koji je fantastičan. Kao što je neko prethodno pisao, apartman je opremljen svim i svačim, šta god možete da pomislite da će vam zatrebati, bilo je tu. Hotelski kompleks se nalazi na plaži, ima svoje bazene, ležaljke, đakuzi itd. Sve ovo se može koristiti besplatno. Kada se prijavljujete na recepciji traže depozit od 300e ili kreditnu karticu, za slučaj da oštetite ili polomite nešto u apartmanu. Ukoliko sve bude u redu, vraća vam se depozit. Isti slučaj kao kada iznajmljujete auto. Tokom boravka, obavezni ste da saslušate prezentaciju i ponudu za kupovinu nedelja korišćenja u ovom kompleksu, ali u našem slučaju je sve prošlo vrlo bezbolno, na samom startu smo momku koji je tamo zaposlen rekli da nismo zainteresovani, te nije insistirao. Popili smo kafu, ispričali se o aktuelnim problemima i lepo razišli. Sve u svemu, proveli smo se fenomenalno. Želim da kažem da možete da odete na prelepo putovanje za relativno male pare. Smeštaj je potpuno besplatan, avio karte se mogu naći povoljno, a i hrana nije skupa. Pa ko voli...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904439
    Ukupno poruka