Goran

Tenerife preko poklon vaučera

121 poruka u ovoj temi

Mi idemo u oktobru, a po povratku pisem kako smo prosli

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Čitamo se... Hvala unapred!:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moja koleginica se vratila, kaze da je bilo ok, smestaj sasvim pristojan, malo je razocarana, ocekivala je vise, ali generalno za 7 dana boravka provela se super. karte su je kostale iz Beograda oko 300 evra.

Rekla mi je da je delfinarijum sjajan, i izlet u nacionalni park nikako propustiti, ostalo je onako ok, nista specijalno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super povoljno je prosla sa avio kartama. 300EUR povratna iz Bg, to nisam uspeo da pronadjem, a nije da nisam trazio. Je l' to sa uracunatim taksama?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima,evo mi smo se upravo vratili sa tenerifa(poklon putovanje CMC agencije).

Za pocetak malo korisnih informacija: Sto se tice samog poklona ,nema prevare zaista dobijate besplatan smestaj u jednom od 5 hotela resort regency. Naravno nemojte ocekivati najekskluzivniji hotel jer to je ipak besplatan smestaj. Hoteli su udaljeni od plaze oko 2 km uzbrdo,pa vam preporucujem rent a car (www.arcarhire.com). Nas je kostalo 156e za 10 dana Citroen C3. Mi smo avionske karte rezervisali online i kombinovali smo najjeftiniju varijantu u tom momentu: Budimpesta-Madrid-Tenerife u odlasku i Tenerife-Madrid-Beograd u povratku ( www.jumbo-travel.rs ) Kostalo nas je 280e po osobi. Jos sto se tice hrane treba reci da zaista nije problem jer postoji veliki izbor marketa ,najbolji je mercadona. Cene su pristupacne u marketima a u restoranima su nesto skuplje nego u Beogradu.

Na Tenerifima obavezno treba posetiti Loro Park i Siam Park kao i glavni grad Santa Cruz.Provod je zagarantovan,puno restorana,pabova sa zivom muzikom....Plaze su pescane sa sivim i belim peskom a najbolja je plaza Del Duke. Toliko o tome.

Mene zanima da li je neko postao clan agencije CMC i koristio i druge hotele na nekim drugim destinacijama???

Ako jeste molim vas da mi se obratite sa vasim iskustvima. Konkretno me zanima da li ste imali problema oko bukiranja zeljenog hotela na zeljenoj destinaciji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Avio karte ovako

Sam sam bukirao preko neta 2 puta , nikako agnecija iz razloga jer su karte bile skuplje i do 150e

leteli smo iz austrije (iz graza i iz beca)

Avio karte ako se rezervisu na vreme ( mislim mesec ipo do dva meseca ranije ) kostale su

1.06.2009 smo leteli bec - gran canaria - bec 270e za jednu osobu ........air berlin

15.11.2008 graz-tenerife-graz 237e........air berlin

sa svim taksama

i da spomenem bila je i opcija sa fly nikki da se leti iz austrije

cene su dosta identicne ...nista jeftinije...nista skuplje

Samo jos da dodam bilo je povratnih letova i za 180e ali termin letenja nam nije odgovarao.

A sto se tice besplatnih aranzmana prodjes jeftinije 70-100e ali sve to nakraju letovanja ti dodje na isto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako mislis dodje ti na isto - je l' smestaj za dve osobe, 7 dana, moze da se nadje za 100EUR?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima da li je neko postao clan agencije CMC i koristio i druge hotele na nekim drugim destinacijama???

Ako jeste molim vas da mi se obratite sa vasim iskustvima. Konkretno me zanima da li ste imali problema oko bukiranja zeljenog hotela na zeljenoj destinaciji?

Mi putujemo u februaru na tenerife, planirali smo (posto smo vec iskesirali za bodove) da idemo preko Pariza 7 dana i 3 dana Barselona (na ovo ne bi trosili bodove) pa krajnja destincija. Zeleli smo ovaj hotel www.paxton-residencehotel.fr

medjutim iako se nalazi na spisku hotela rci koji ulaze u razmenu, nikako ni za edan termin ne izlazi u ponudi. Planiram da odem do CMC-a da proverim sta je u pitanju, mada mi prijatelji kazu da verovatno niko nije ponudio nedelju u zamenu.

Nasi prijatelji zbog kojih smo se i odlucili na ovo su prezadovoljni smestajem koji uspevaju da rezervisu preko njih, i cak retko trose bodove, jer kao clanovi imaju pravo da dokupljuju nedelje na nekim destinacijama.

Relativno smo novi u ovome pa i meni ce znaciti necija iskustva, konkretnija :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala sto ste se javili, konacno neko ko je clan!!!

To sto se Vama desilo da zeljeni hotel nije u ponudi tj jeste u ponudi al ga ne mozete bukirati i jeste izgleda problem u celoj ovoj prici. Mi smo takodje culi da vecinu hotela na atraktivnim destinacijama morate bukirati mesecima ranije (6-7 mes.) i to je pitanje da li cete ga dobiti. U CMC-u kazu da nam umesto tog hotela mogu ponuditi nesto slicno, a ja se pitam da li je to ono sto mi hocemo!!!?

Malo smo zbunjeni oko tog bukiranja jer u CMC-u na pitanje da nam pojasne sta to znaci dobili smo odgovor "nista nije savrseno pa ni ovo" - ne znam cemu ova tajanstvenost, mi samo hocemo da znamo sta kupujemo...

Bas bih voleli da nas obavestite sta ce Vam reci u CMC-u povodom toga. Ne razumem sta to znaci da niko nije ponudio nedelju u zamenu, jel to znaci da odredjene hotele uopste ne mozemo dobiti jer su uvek popunjeni i nisu u zameni.Takodje mi nemamo nikakvu informaciju o dokupljivanju nedelja na drugim destinacijama, to nama niko u CMC-u nije spomenuo.Objasnite nam molim Vas o cemu se radi!!!???

Mi jos nismo isplatili celu sumu, vec smo uplatili samo akontaciju, ali nakon sto smo culi za ove probleme poceli smo ozbiljno da se premisljamo da li da isplatimo ostatak. Svako iskustvo nam je dragoceno i lose i lepo...mozda ne bi bilo lose da Vase prijatelje ukljucite u ovu diskusiju kako bi saznali sto vise...

A sto se tice Vaseg putovanja na Tenerife, ako Vas nesto interesuje slobodno pitajte, bice mi zadovoljstvo da Vam odgovorim.

Pozdrav... Jaca

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

to o tim dodatnim nedeljama cete videti kada dobijete karticu i kad uspete da se registrujete, u sustini za ukupnu cenu koliko bi vas izasao aranzman sa bodovima, bez koriscenja istih mozete rezervisati destinacije koje su u ponudi. problem e sto su ovi objekti u ponudi nesto kao last minute

Najbolje od svega je sto ste vi za CMC vezani dok ne isplatite i ne postanete clanovi RCI, posle toga kompletnu rezervaciju mozete da radite sami bez njih. Ono sto vam nisu rekli je da ovim sto ste platili niste isplatili i ukupnu clanarinu, vec cete npr 2011 morati da uplatite na RCI konto 100 evra kao clanarinu.

Ono sto smo mi dobili kad smo kupovali bodove je i 10 dana u Satelitu o njihovom trosku, i dodatak za 2 osobe na tenerifama, tako da nam vaucer vazi na 4 osobe, da smo se jos malo cenkali dali bi nam i jos 7 dana na tenerifama :bez-zuba:

Generalno gledano ovo su bodovi koje vredi ispucati za neke skuplje destinacije, npr imas hotela koji kostaju za 4 osobe 2000 evra a ti mozes u njima boraviti za 600 sto priznaces nije mala razlika, a malo luksuza u zivotu zelim i mogu sebi da priustim.

Neke objekte zaista moras da rezervises i po godinu dana u napred, npr u septembru se rezervisu hoteli za letovanja za sledecu godinu.

Meni u tom CMC vecina zaposlenih deluje nedovoljno obuceno ili im je to sistem da niko nema sve informacije, pa onda moras da zoves ovog, pa onog....

Mi smo se pitali jesmo li pogresili, ali prijatelji zbog kojih smo uopste usli u ovu pricu su opet dokupili 10 bodova.

Oni imaju 5 komada dece i kazu da nekad nema bas tog hotela ali da nisu jos bili u nekom mnogo losem, ali za njih 7-moro je ovo svakako isplativija varijanta kako god okrenes.

Mi se nismo pokajali, a koliko vidim niko od onih koje mi znamo nije se pokajao, sto je kupio clanstvo.

ako te nesto konkretnije zanima ja mogu moju jacu polovinu da ispitam, posto se on vise bavi kompjuterima, a meni prepusta nerviranje kad moram da pozovem agenciju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bas to sto kazes i mene nervira ta njihova neposlovnost i sve te nepotpune iformacije, a da ne pricam o neljubaznosti osoblja u agenciji u Nevesinjskoj.

Mi smo isto na prezentaciji nakon sto smo uplatili akontaciju dobili dodatnih 3 dana i dodatak za jos dve osobe-decu tako da smo bili na Tenerifima 10 dana nas 4-oro.Tamo smo bili smesteni u kompleksu Resort Regency koji se sastoji od 5 hotela. Nas hotel Paradice course, ako se to moze nazvati hotelom ja bi pre rekla odmaraliste za promotivni turizam, nije ni blizu hotelu sa 4 zvezdice. Jesmo mi dobili apartman sa spavacom sobom i kuhinjom, ali taj hotel nema nista od sadrzaja osim bazena pa cak ni recepciju ni restoran. Namestaj prilicno ishaban, hotel ne obezbedjen tako da se kradje desavaju svaki cas-lopovi ulaze kroz terasu dok spavas nocu ( nama se to desilo), pa cak ni spemacice ne rade svaki dan a ne daj boze da ti opere sudove ili izbaci djubre, samo obrise podove i sredi kupatilo( vikendom ne rade, a preko nedelje svaki drugi dan-prosto smesno)Nocu se prave zurke po sobama a ti nemas kome da se obratis jer nema nigde nikoga.Mi smo obisli i ostale hotele ovog resorta koji su daleko ekskluzivniji i koji su sasvim neka druga prica( npr. Lagos de fanabe je hotel iz snova ali se pitam da li se on moze dobiti.) Otud nase sumnje i bojazan da to nije praksa da su ti hoteli samo za gledanje pa kazu "znate takve hotele morate rezervisati mnogo ranije" a ovakvi kao ovaj gde smo mi bili smesteni za razmenu, da nije to ono sto kazu " mi cemo vam ponuditi nesto slicno'!!!Inace u razgovoru sa drugim gostima u hotelu koji su rezervisali on line taj hotel kosta 220 eur sedam dana za cetiri osobe.( mozes i sama proveriti- ukucaj samo naziv hotela)

Da slazem se da su razlike u ceni velike, i da se ove nedelje ne kupuju za destinacije za masovni turizam vec za atraktivnija i luksuznija mesta. Mi zaista i hocemo da obidjemo takva mesta ali ako vec dajemo pare unapred hocemo i ekskluzivu...znas ukusi su razliciti i cime je neko zadovoljan je relativno i zato mene iskljucivo zanima da li ja na primer mogu dobiti hotel u Parizu ili Nici u centru a ne 30-100km od tih mesta.

Zaista bih volela ako bismo mogli nekako da stupimo u kontakt, ako se slazes, da malo porazgovaramo, da nas uputite ...Mi smo iz Panceva, pa ako se slazete ostavila bih Vam moj mail da se dogovorimo!?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jjdd

kako to mislis ulazili vam dok ste spavali preko terase :ljutko:

ima li u tim sobama sef, kako ste cuvali vredne stvari, planiramo da koristimo tu poklon nedelju, pa me mnogo toga zanima, moja koleginica je preko cmc-a bila smestena ovde

th_IMG_1289.jpg

jeste li i vi bili ovde, oni nisu imali problem sa lopovima iako sam ja nasla na sajtovima das se masovno ljudi zale da su bili pokradeni

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi jos nismo isplatili celu sumu, vec smo uplatili samo akontaciju, ali nakon sto smo culi za ove probleme poceli smo ozbiljno da se premisljamo da li da isplatimo ostatak. Svako iskustvo nam je dragoceno i lose i lepo...mozda ne bi bilo lose da Vase prijatelje ukljucite u ovu diskusiju kako bi saznali sto vise...

A sto se tice Vaseg putovanja na Tenerife, ako Vas nesto interesuje slobodno pitajte, bice mi zadovoljstvo da Vam odgovorim.

Pozdrav... Jaca

citat:

napisano: jjdd 29 jul 2010 Zdravo svima,evo mi smo se upravo vratili sa tenerifa(poklon putovanje CMC agencije).

Za pocetak malo korisnih informacija: Sto se tice samog poklona ,nema prevare zaista dobijate besplatan smestaj u jednom od 5 hotela resort regency. Naravno nemojte ocekivati najekskluzivniji hotel jer to je ipak besplatan smestaj. Hoteli su udaljeni od plaze oko 2 km uzbrdo,pa vam preporucujem rent a car (www.arcarhire.com). Nas je kostalo 156e za 10 dana Citroen C3. Mi smo avionske karte rezervisali online i kombinovali smo najjeftiniju varijantu u tom momentu: Budimpesta-Madrid-Tenerife u odlasku i Tenerife-Madrid-Beograd u povratku ( www.jumbo-travel.rs ) Kostalo nas je 280e po osobi. Jos sto se tice hrane treba reci da zaista nije problem jer postoji veliki izbor marketa ,najbolji je mercadona. Cene su pristupacne u marketima a u restoranima su nesto skuplje nego u Beogradu.

Na Tenerifima obavezno treba posetiti Loro Park i Siam Park kao i glavni grad Santa Cruz.Provod je zagarantovan,puno restorana,pabova sa zivom muzikom....Plaze su pescane sa sivim i belim peskom a najbolja je plaza Del Duke. Toliko o tome.

jjdd pa zar vi niste bili na putovanju,ovu temu pratim zbog prijateljice koja se vec 100-ti put premislja da li da ide ili ne ,a ovde ne moze procitati prave informacije

Izmenjeno (smesko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da u sobama ima sef i ja toplo preporucujem da ga uzmete odmah . Mi smo ga placali 15 eur za sedam dana i doplata jos 7 za tri dana. Mi smo srecom sav novac i dokumenta drzali u sefu tako da se lopovi nisu mnogo ovajdili. Uzeli su nam dve kartice i nesto malo novca. Fotoaparate i kamere takodje kradu tako da povedete racuna gde ih ostavljate.

Nas hotel se zvao Paradice course, nije ovaj sa slike ali obrati paznju oni su svi kaskadni i lako se popeti na terasu.(Mislim da je ovo hotel Laguna, i u istom je delu gde smi mi bili smesteni)Savet je da terasu ne ostavljte otvorenu nikako kad niste tu, a ni nocu.Nama su lopovi bukvalno usli u sobu tokom noci dok smo spavali, morali su proci pored nas.Ne zamislivo ali je tako!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Supruga i ja vratismo se sad za vikend sa Tenerifea. Koristili smo poklon smestaj CMCa, pa cu vam ovde opisati moje utiske.

Dva dana pred polazak javio mi se Vladimir - decko koji dole docekuje goste iz Srbije a i sa Balkana. Iznenadio me je poziv, nisam ga ocekivao, jer otkad sam preuzeo vaucer od CMCa, nisam imao vise kontakte sa njima.

Vladimiru sam potvrdio da dolazimo u petak popodne na severni aerodrom, i da cemo u smestaju biti uvece. Tako je i bilo, uzeli smo auto na aerodromu, i uz neke sitnije probleme, a uz pomoc navigacije stigli smo na odrediste (Regency Club) negde oko 21:30. Meni vise nije bilo ni do cega, jer sam putovao celog dana, i od klimatizacije po aerodromima i avionima, glava mi je pucala. Ali Vladimir je hteo nesto da nam prezentuje odmah to vece, i mi smo resili da ga saslusamo. Uz ogradjivanje da je ovo nas odmor i da treba sami da ga kreiramo, ne bi on da se namece, ponudio nam je organizovani izlet u nedelju, koji obuhvata obilazak 2/3 ostrva, rucak, kamile, likere, zmajevo drvo, vulkan, vodic na srpskom jeziku... po ceni od 55EUR/osobi. Meni se sam pristup nije svideo, jer sam imao losa iskustva ranije, na drugim destinacijama/agencijama sa tim izletima "odmah sad, brzo odluci i daj pare". Rekao sam mu da je ok ponuda, ali da cemo sutra da mu javimo da li idemo ili ne.

On je onda insistirao na tome da moramo odmah sada da mu kazemo da idemo, da zna koliko mesta je rezervisano, da je sutra prekasno... E onda sam rekao da u tom slucaju necemo da idemo.

To bas nije bilo ocekivano i onda je malo okrenuo plocu - te moja firma vas je pozvala ovde da gostujete, a vi necete da se druzite, pokazite malo postovanja, zahvalnosti, ovo ono - varijanta da nam ubaci neki osecaj krivice, sto je kod moje supruge i uspelo, i vec je pocela da se koleba oko izleta. Meni je to samo bio znak da sigurno necu da idem na taj izlet, i zeleo sam sto pre da zavrsimo tu pricu.

Ok, onda nam je ponudio da potpisemo neki ugovor, na kojem je bilo nekoliko stavki - izjavljujem da ovde gostujem po prvi put, postovacu kucni red, necu dovoditi goste u apartman, dajem depozit od 300 EUR (keš ili broj kartice) koji ce služiti za nadoknadu eventualne štete koju počinim, jedan dan cu provesti sa predstavnikom agencije, u slucaju da apartman napustim pre dogovorenog roka, platicu 215EUR.

Ovo sve kad sam pročitao, i uzimajući u obzir prethodni razgovor oko izleta, poželeo sam da se zahvalim, okrenem i odem da potražim neki drugi smeštaj i završim priču sa CMCom, RRom i RCI-em. Ceo prvi utisak mi je bio mučan. Ali, pošto sam shvatio da je već 10 sati uveče i da bi u tom slučaju prespavao u kolima, ipak sam rešio da prihvatim igru, potpisao sam papir, preuzeo ključ od apartmana i ostao tu. Videću šta će se dalje dešavati.

E sad smeštaj.

Bili smo smešteni u četvorokrevetnom apartmanu 108, u kompleksu Regency Club. Apartman je luksuzno opremljen, ima spavaću sobu, a u njoj TV, budilica, sef i veliki ormar sa ogledalima na sve strane, veliko kupatilo sa kadom, bideom, fenom, dnevnu sobu (tv, radio cd mp3, trosed dvosed) sa kompletno opremljenom kuhinjom (sve ono što imate kod kuće, pa možda i nešto više, komplet posuđa, mikrotalasna, frižider, rerna, šporet, daska za peglanje, pegla...), terasa koja izlazi u dvorište, puno cveća i drveća, i posle par stepenika dolazi se do bazena. Smeštajem smo bili zadovoljni, osim što je bračni krevet bio malo problematičan - sastojao se od dva klimava kreveta.

Zadovoljan sam uslugom recepcionara, uvek su bili ljubazni i na usluzi. Pošto u samom apartmanu piše da preporučuju da se stvari drže u sefu, a i zbog priča sa ovog foruma o lopovima koji upadaju u apartman(jjdd), uzeli smo sef (15EUR), ali sef nije bio ispravan, pa su ga majstori popravljali u subotu u dva navrata, i to smo konačno sredili u subotu uveče.

Do utorka nisam video Vladimira, a u utorak u 10h smo otisli na ranije dogovoreni sastanak sa njim.

Ovog puta razgovor nije bio napet, sve je bilo ok. On nam je ispričao malo o firmi, kako sistem funkcioniše i ponudio nam da kupimo apartman, tj. jednu ili više nedelja.

Evo malo detalja o celoj priči:

Regency Resorts imaju svoje apartmane na Tenerife-u i traže zainteresovane kupce, da im prezentuju ponudu. CMC je jedna od njihovih filijala, tj. firma koja prikuplja podatke o potencijalnim kandidatima i prosleđuje te informacije u centralu. Na osnovu podataka koje ostavite u CMC, ali i na osnovu termina kada birate da iskoristite njihov poklon smeštaj, RR odlučuje koji će vam apartman dodeliti. Sad oni u ponudi imaju više različitih kategorija smeštaja. Mi smo dobili jedan od boljih, bar po Vladimirovim rečima, jer smo se odlučili na odmor u oktobru, a njihova pretpostavka je bila da smo bolje platežni klijenti, i da smo već bili ranije na odmoru, a da ljudi koji idu na jedan odmor, biraju letnje termine (pa se onda može desiti da dobijete smeštaj niže kategorije, kao što je neko već opisao na ovom forumu - jjdd)

Dakle, smeštaj je kategorisan na dva načina - po kvalitetu imaju umesto sistema sa zvezdicama, neku njihovu varijantu sa krunama, gde je zlatna kruna vrh ponude, a imaju i srebrnu krunu (to je mislim onaj hotel paradise court, na koji se zalila jjdd), koji isto ima bazen, ali recimo nema recepciju 24h, i generalno je lošiji smeštaj.

Druga kategorizacija smeštaja je po mogućnosti korišćenja u toku godine, pa tu imaju crvenu zonu, koja podrazumeva da je smeštaj dostupan svih 12 meseci godišnje, bela zona nešto kraće, recimo 6-8 meseci godišnje i plavu najkraću zonu. RR apartmani Tenerife pripadaju crvenoj zoni, tj. sezona im je cele godine, recepcija se nikada ne zatvara.

Jednom kada kupite to je vaše i možete ga koristiti vi ili bilo ko drugi kome vi date na korišćenje (samo pre toga obavestite RR), postoji mogućnost iznajmljivanja i prodaje, ali ne znam tačne detalje ovoga. Ako imate jednu nedelju a ne koristite je ove godine, možete je prebaciti za sledeću godinu, ali ne i prenositi u onu iza. Isto je moguće pozajmiti termin iz sledeće godine i koristiti ga u ovoj.

Osim ovoga, postoje i bonus nedelje koje svako može koristiti, koliko hoće, jer na njihovom sajtu, kao i u katalozima koje dobijete, razni apartmani širom sveta nude smeštaj u određenoj nedelji, članovima po povlaštenim cenama.

Cene

Do cena je malo teže doći ukoliko ozbiljno niste rešili da kupujete. Takva im je poslovna politika. Nema onoga: ovo košta tolko i tolko, pa izvol'te, nego mi te oduševimo, pa ti prodamo, a ako nisi kupac, nećeš ni saznati cenu. Ipak nekako sam došao do Vladimirove ponude za dva apartmana, uz pretpostavku da ću kupiti, jedan dvokrevetni u Regency Club-u za 9000EUR i drugi četvorokrevetni u apartmanima pored Regency Club-a (mislim da se zove Neptuno) za 14000EUR. E sad, šta se tu kupuje - kupuje se jedna ili više nedelja dana korišćenja tog apartmana godišnje. Kupovina je prava, španski notar overava kupoprodajni ugovor gde se navodi tačno koji apartman se prodaje i koja/e tačno nedelja/e u godini (1-52). Jednom kada kupite to je vaše, nasleđuje se i nikada ne prestaje pravo svojine nad tom imovinom. Od ostalih obaveza, tu je uplata godišnjeg održavanja, zavisno od apartmana, ali nekako sam zaključio da se to kreće od 150 do 250 EUR napr.

Plus imaju opciju (nije obavezno) učlanjenja u RCI, servis koji za 40EUR godišnje članarine nudi mogućnost zamene korišćenja vašeg apartmana za neki drugi, nekog drugog člana koji hoće da menja. Mislim da i kod same zamene, ima nekog dodatnog troška, ali reda veličine 100-200 eur. I još nešto, koliko se sećam u CMCu su mi nudili nekih 40 nedelja ukupno korišćenja nekog apartmana za nekih 10ak hiljada EUR, a ova Vladimirova ponuda je bila ipak bolja, tako da je moj savet da ne žurite sa kupovinom u Beogradu

Eto to je moje iskustvo sa time-sharing-om. Sve u svemu, ako preskočim onaj neprijatni početak (recimo da sam bio umoran od puta i neraspoložen za bilo kakve kombinacije, a da je Vladimir bio iznenađen mojim odbijanjem) mogu reći da sam zadovoljan, lepo sam se proveo, čuo sam zanimljivu ponudu, koja mislim uopšte nije loša, jer kupovinom kod njih dobijate smeštaj sa garantovanim nivoom kvaliteta usluge, pa onda ne može da bude iznenađenja da ste nešto uplatili a niste dobili to što su vam obećali. Nisam kupio jer nemam para za to, ali ideja mi se sviđa, pa možda jednog dana... (iako kažu da ponuda važi samo jedan dan, i da kasnije ne možete kupiti i da hoćete, ipak ne verujem u to)

Ostale utiske sa putovanja ostaviću u temi Tenerife - plaze i hoteli

Ako imate nekih pitanja jos, slobodno, rad sam da odgovorim na sve sto znam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26888
    Ukupno tema
    902144
    Ukupno poruka