putomania_ns

Grand Plaza - Hotel & Resort Hurgada

856 poruka u ovoj temi

Mrshavko,

Hvala ti na brzom odgovoru! :smajl:

Kao sto rekoh, meni je prosle godine bilo fenomenalno u Hilton Long Beach-u, ali za ovu godinu je izbor pao na Grand Plazu upravo zbog lokacije o kojoj govoris.

Razmisljala sam da uplatim Resort pre nego Hotel iz razloga sto je Resort noviji pa verujem da su i sobe bolje. Citala sam u okviru teme za ove hotele da se ljudima iz Hotela desavalo da dobiju sobe koje su jako lose i stare, a na sve to, sobe sa pogledom na gradiliste. Eto, to je jos jedan od razloga zbog kojih ce odluka verovatno pasti na Resort.

A kolacici.. pa svi pricaju o nekim kolacicima, ali ja se ni u Hiltonu nisam nekih posebnih kolacica. U Hiltonu je hrana fenomenalna, ali kolacici i voce.. hmm.. malo mrsaviji izbor. Ustvari, kad bolje razmislim, nama se mozda kolacici ne dopadaju jer nase mame prave bolje! :balavi: Hehehe! Moramo da priznamo da su Srbi eksperti za kolacice.

Nego.. taj deo za guzvu na plazi mi se bas ne dopada! :josspavanja:

Hilton Long Beach ima plazu od 1100m, verovali ili ne! Ali, dobrooo.. to me nece tako lako odvratiti od ovog hotela! :smajl:

:thankyou2:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

roki, ja sam bila u Grand plazi! ako te zanima nešto, slobodno pitaj!!! faca.gif

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako me nesto zanima.. pa sve me zanima! :biggrin:

Kakvo je tvoje misljenje po pitanju ovih hotela i da li je bolje izabrati Hotel ili Resort?

Kakve su sobe, hrana, bazencici, plaza? Ma sve me zanima!

Jao, jedva cekam leto i ponovni odlazak u Hurgadu! Ne odricem se Egipta nikako, samo jos da i druge agencije izbace ponudice i to je to! :klap:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za sobe u Hotelu ne znam,uResortu su sve iste i sve gledaju na bazen.Sasvim pristojne za moj ukus i bukvalno iste kao sto ih vidis na slikama na Argusovom sajtu. Ulazio sam u cetiri sobe na razlicitim stranama i samo se malo razlikuje raspored. Mislim da sve imaju terase. E sad,bar po slikama Hilton Long Beach je dosta veci po povrsini od Resorta ali mene je to ovde i privuklo.

Jos jedna zamerka koju sam imao je na momka koji cisti sobu. U stvari,decko je bio odlican,jako fin i ljubazan i sto je najvaznije nije bio napadan i nametljiv ali je jako slabo znao engleski(citaj nikako) i par puta je ulazio u sobu jako rano,oko7:30-8:00 bez obzira sto sam navratima ostavljao natpis da ne ulazi jer SPAVAMO ali smo se nekako sporazumeli posle par dana.

Lokacija je najveca prednost ovog hotela,definitino,naravno po mom misljenju.Sve ti je na 15-20 minuta setnje.Sve je mnogo uredjenije,cistije a opet imas sve sto se nalazi u starom delu.A sto se tice plaze,ovde 6-7 hotela,jedan do drugoga pa je samim tim i nemoguce da mu plaza bude duza ali je pristojna.

P.S. Za kolace si definitivno u pravu. Na izgled su prelepi ali na ukus su smesni u odnosu na sta smo mi navikli da jedemo kod kuce.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

hmmm..resort ili hotel?don-t_mention.gif moram biti subjektivna i reći da ipak glasam za hotel..

Neki od razloga ( pored onog emotivnog vezivanja za sam hotel, mesto i ljudedon-t_mention.gif ), je izlaz na plazu i more.. Meni je ovaj moment bitan, ako već mogu da biram. Mnoštvo bazena i barova je takodje još jedan +.

Sobe mogu biti problem u smislu pogleda, ali napominjem, kod nas je za to bio jedino Jolly krivac. Oni su u Plazi uplati najeftinije sobe za našu turu, a nas odrali za cene sad.gif , dok su Weyout-ovi putnici dobili mnogo bolje sobe u istom terminu!!! . Mada i reklamiranje soba dolazi u obzir, tako su mnogi od nas uradili, bez ikakvih nadohnada.

Higijena u hotelu je besprekorna. Svakodnevno su se sobe čistile, menjala posteljina, peškiri...

Hrana i kolači m m m m m m m, ...

Poseban doživljaj su večere koje su se služile delimično na obali, delimično na bazenu uz neku muzičku tačku.. rock.gif

Pa potom neke animacije, izbori za mis hotela...i sl...

Naposletku jedna od najdražih uspomena, bio je koralni greben i svakodnevno druženje sa svim tim podzemnim svetom.. samo zgrabiš masku, malo hleba i kreće avanturabiggrin.jpg

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Od skoro sam clan foruma i slucajno sam videla diskusiju o ova dva hotela..pa cu podeliti svoje iskustvo sa ostalima kako bi se mozda neko odlucio upravo za ovaj hotel.

Ja sam odabrala Grand Plaza Resort...i prosto ne znam odakle da krenem sto se tice ovog hotela.

Cao Nataaa!

Putujemo 21.aprila u Grand Plazu Resort, dosta toga smo vec procitali ovde, da li znas cene koriscenja spa centra i masaza i da li je cena za te usluge u hotelu fiksna ili se isto tako mozes cenkati? Jos neki savet, gde treba ici u neki shoping, ima li nekih poznatih radnji i sl? Inace ovo je nasa prva poseta Egiptu.

Izmenjeno (ljerka)
skracen citat
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uplatili smo Grand plaza resort preko Argusa 14.09.2011., posle mnogo premisljanja i citanja i gledanja na netu, ipak smo se odlucili za ovaj divan hotel. Javljajte ako imate jos neke informacije.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Par pitanja i od mene:

1. da li je neko putovao sa malim detetom i kako je proslo?

2. da li moze da se roni na plazi, tj.da li imaju ronilacki centar i mogucnost iznajmljivanja opreme, pa sa instruktorom odmah u vodu, a ne brodicima, posto imamo bebca od godinu i po dana?

3. da li ima barenog povrca i mesa bez dodatka zacina (zvuci smesno, ali opet beba)

Hvala unapred, znacilo bi nam da cujemo par komentara...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Iako nisam išla sa bebom pokušaču da ti odgovorim na pitanja.

Nisam primetila da može da se iznajmi oprema za ronjenje na plaži hotela, ali su mnogi ronili sa običnom maskom i disaljkom i bili oduševljeni sa onim što su videli. Ja nisam ronila na toj plaži tako da ne mogu da tvrdim kako je, ali verujem da nećete biti razočarani.

Povrća ima u raznim varijantama, kao i mesa, ali to nije hrana na kakvu smo mi navikli. Naravno, gladni nećete ostati, ali ako očekujete neke gurmanluke razočaraćete se. U restoranu postoji i "kids korner", ali je na njemu uvek bilo nešto malo hrane i često nisam uspevala ni da prepoznam o čemu se radi.

Hrana nije ni blizu onako začinjenja kako zamišljate, ja bih čak rekla da je bljutava.

Doručak je definitivno najbolji obrok tamo i nemojte ga propuštati. :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

nisam ni ja bila sa bebom, ali je u grupi prošle godina bila i jednogodišnja Anja, koja je odlično provela sve dane letovanja. Pri kraju letovanja, informativno sam pitala njenu mamu kako je malecka podnela vrucinu(sredinu jula), promenu klime, drugačiju hranu. Ne sećam se da je mama imala bilo kakvih primedbi. Svako veče, sva deca su uživala uz animacije.

Kad je ronjene u pitanju, kao što cvrča reče, na samoj plaži nema opreme za ronjenje, mm i ja smo svu opremu kupili u bg, mada je imalo i tamo da se kupi na svakom ćošku. Na hotelskoj plaži je bio lep koralni greben, na kome smo svakog dana uživali uz lepotu podvodnog sveta:hehe: .

Bilo je super hrane za sva tri obroka, verujem da će i vašem bebcu da se svidi.

pozdrav

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da, opreme za snorkeling ima na svakom koraku i ne treba da se nosi odavde.

A evo i jednog doručka:

sdc19176.jpg

sdc19183.jpg

sdc19182.jpg

sdc19185.jpg

sdc19188.jpg

sdc19192.jpg

sdc19181.jpg

sdc19174.jpg

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na odgovorima. Znaci, sto se tice hrane da se ne brinemo. Suprug i ja smo pre cetiri godine bili na krstarenju Nilom, a pre tri u Hurgadi u hotelu Sea Star Beaurivage hotelu (mislim da se tako pise) i otprilike znamo kakva je hrana za nas, ali nas tada nije zanimalo sta jedu klinci. A sto se tice ronjenja, mislila sam na opremu za diving, a ne za snorkeling, jer smo te godine prvi put ronili sa bocama i odusevili se. S tim sto su to izleti brodicem do nekog koralnog grebena, pa se tamo roni. A sada bismo voleli da nadjemo varijantu da postoji ronilacki centar u hotelu, pa makar par dana da osvezimo secanja i da ponovo zavirimo u taj divni svet, onako naizmenicno, jedan se igra sa bebom, a drugi roni. Tako bi svi bili srecni, a priustili bi sebi fenomenalan odmor za male pare. A drugi razlog sto sam gledala ovaj hotel je blizina Memse, pa da uvece mozemo da setamo (Sakala mi nije bas za kolica). Na sve moguce izlete smo bili, tako da Hurgadu poznajemo, ne mogu da kazem dobro, ali za pocetnika solidno, takoda bi nam samo te setnje i ostale sa bebom. A isli bismo krajem septembra, pocetkom oktobra.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Razumela sam da pitaš za diving, ali, kao što rekoh, mislim da ne postoji ta mogućnost na plaži. Mada, možda i grešim pa proveri kada stigneš tamo.

Na njihovom sajtu stoji da imaju diving centar, tj. da sarađuju sa nekim, pa biste se možda mogli nešto dogovoriti. :cvetak:

Izmenjeno (Cvrča)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Putujem sada 16.06. u hotel Grand Plaza hotel,samo mi je potrebna informacija da li su za kupanje u moru zaista potrebne neke sandalice jer je dno malo kamenito kao sto su napisali u nekim opisima hotela ili to nije istina?

Naravno napisacu najnovije informacije o hotelu i svemu kada se vratim :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja nisam primetila da su potrebne sandale. Jedan deo jeste malo kamenitiji, ali ništa strašno.

Osim mojih foto-tura Hotela i Resorta sada možete pogledati i nekoliko mojih snimaka. Na nekima od njih vidi se peščani deo plaže koji je ujedno i najbliži hotelu, kao i onaj kamenitiji koji je malo udaljeniji.

Uživajte!

http://www.youtube.c...h?v=lnPek_q9wyI

http://www.youtube.c...h?v=_kK81u6Axg4

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka