Guest neko pita

Smeštaj u Limenariji

333 poruke u ovoj temi

Postovani

Zelim da odgovorim na ovo sto je zokaaaaa napisala. Ja sam prosle godine bio u vili mini hause i to bas preko agencije Lui travel i super sam se proveo!!!

Sobe uopste nisu hooorooor kao sto zokaaaa kaze, vec su fine male pristojne i fino sredjene. Moja soba je bas bila do magistrale i nije uopste toliko bucno kao sto doticna kaze. Pored toliko dnevnih aktivnosti spavao sam kao top i odmorio se extra. Pritom su vlasnici vile veoma ljubazni i sta god je trebalo bili su tu za nas. Jedino lose je sto se desava da bude slabiji pritsak vode kad se svi vrate sa plaze poslepodne ali Boze moj, nije katastrofa.

Tako da toplo preporucujem ovu vilu i zokaaa jednostavno nije imala srece to leto.

Pozdrav svima

Sone, ime moje... Prvi post, i bas na ovoj temi, jel tako? Prosto ti nesto ne verujem... Nego , pre ce biti da je neko iz agencije na brzinu otvorio nalog , da bi ishvalio vilu.. Na forumasima je da procene dal da ti veruju ili ne...Ja licno, bez uvrede, ne bih..Kod mene si izazvao kontra produkt. Pozdrav.P.S. Necu dalje polemisati .

Jos jedno pitanje za smestaj...posto vidim da ste upuceni. Ja sam uplatila Vilu Anna (ne Anna Beach). Na google-u nema apsolutno nista o ovoj vili, samo nesto sturo na sajtu agencije. To je jedino sto je ostalo slobodno pocetkom avgusta. Inace, aranzman je uplacen preko Argusa, prvi put. Ranije sam putovala preko Vive i oni su ok. Hvala unapred na odgovoru!!!!

VilaAna je nova vila, nalazi se na kanalu, odmah iz Vila Ana Beach. Nova je vila u potpunosti , sterilno je cisto sa spoljne strane kad se gleda. Nisam siguran za unutra kako je. Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala, SSone, mnogo!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

planiram da idem na Tasos za par dana ali nista nisam uplatio, nego planiramo da tamo nadjemo smestaj.

Dali neko zna dali ima neka agencija u Limenariji i koliko su otprilike cene.

pozdrav... :-)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam danas stigao Potos, smestaja ni za lek. Neki je praznik ovde pa bukvalno u Potosu nema smestaja. Otisao sam do Nikane i ona mi je pronsla jedini trokrevetni studio u Limenariji. Mislim da ce imati smestaja od ponedeljka ali sutra nikako.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vratio sam se u sredu iz Limenarije. Bili smo u kući Chrisa, ne bih je nazivao vila. Kada smo stigli predstavnik agencije reče: "danas u 18h sastanak u dvorištu vile...", a jedna gospođa priupita: "Gde ti je ta vila?"

Kuće je tu i tamo ok, ali ništa specijalno. Kreveti su prilično neudobni, a svi sa kojima sam pričao o tome su se složili. Ako je vreća za spavanje 4, a dormeo 10, oni kreveti su 3+.Nije krečeno sigurno par godina, stariji nameštaj, sve u svemu, mislim da za te pare može i bolje da se nađe. Pogled na more imate čak i iz prizemlja. Mi smo bili u prizemlju i čak sam ja jedno veče zatekao nezvanog gosta, bubu rusa u kupatilu. O tada ih više nisam viđao. Kupatilo je skučeno, nema zavese na "kadi" pa prilikom tuširanja se isprska celo kupatilo, jer je pritisak neverovatno teško kontrolisati. Ko je u levom delu kuće, sa vremena na vreme čuće se neverovatno brujanje, kada se voda pumpa u bojler na krovu u kom se greje voda. To ponekad zna i da Vas probudi u toku noći. Pored pogleda na more imate pogled na neku zapuštenu livadu i neki šut koji niko da skloni, a koliko sam saznao zbog istog se gazdarica vile svađala sa komšijama više puta.

Da ne bude da je sve tako crno :). Gazde su ok, jako su ljubazni, gazdarica zna engleski. Jedan dan smo svi dobili po kesu njihovih domaćih smokvi. Kad god Vam nešto treba gledaće da Vam izađu u susret. U kući ima wi-fi (znam da je neko ranije pisao da se kačio na komšijski). Centar je odmah tu na 50m, a opet je uveče mir i tišina. Plaža zaista i jeste na 50m, ali ta plaža je gotovo neupotrebljiva. Mi smo se prvi dan ujutru okupali na njoj, a već smo popodne išli na drugu. Svakako većina koja dolazi na ostrvo, planira da obiđe i druge plaže, a ne samo plažu u mestu u kom boravi. Tripiti je ok plaža, na manje od 3km od smeštaja, metalija je na 700-800 metara, ali zobg stepenica i brda na 15 minuta hoda je. Pefkari na 3km, a sad o ostalim je već pisano i na drugim temama, a pisaću i ja, kaoko o plažama tako i o hrani i restoranima.

Predstavnik agencije Bane, je super lik, moram ga pohvaliti, jer je tu bio za sve što nam treba.

Ako nešto treba pitajte.

Pozdrav

Izmenjeno (bres)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa dobro ste mu i odgovorili "Gde ti je ta vila" a na tu Zapustenu livadu niste ni trebali da gledate da ne biste kvarili opsti utisak...Dobro da je sve ostalo bilo kako treba...Dao sam ti plus na iskrenosti i ulozenom trudu na opsirnom tekstu... :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala Drasko. Pišem kad stignem i o klopi i o nekim plažama.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ljudi,ima li kakvog smestaja na Tasosu za mene,suprugu i dete od 4 godine?

Imao sam problema sa ramenom,pa nisam znao do danas da li smem voziti do GR,zato kasnim,a smestaja nema nigde.

Pomagajte,hvala!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima. Na Tasosu sam boravila svega 3 od uplacenih 10 dana, dok sam ostatak provela u Nea Vrasni. Do promene plana je doslo zbog groznog smestaja, tako da zelim samo da posvetujem forumase da u Limenariji nikako ne uzimaju trokrevetni studio u Discovery-ju, jer je prevara-osetila sam na svojoj kozi.

Studio u koji smo bili smesteni je studio za 2 osobe u kojem je bukvalno uradjeno sledece: bracni lezaj je pomeren iz svojih okvira (na zidu postoje udubljenja od oko 5cm u koji se smesta krevet) ka kuhinji i da bi se na 30cm(ako ima i toliko) od njega ubacio POMOCNI LEZAJ (krevet je manjih dimenzija i na njemu odrasla osoba ne moze da spava ispruzena).Pri tome od pomocnog kreveta ne moze da se izadje na terasu, a da se isti ne preskace. Zatim,3 osobe ne mogu ni da se smeste za sto na terasi zbog sirine terase/odnosno ubacene trece stolice.

Da biste nesto stavili u frizider morate da sednete na krevet ali i da pazite da se ne ubodete na ''nocnu policu". "Nocna polica" je oblik nocnog stocica koji se sastoji od daske dimenzija 20x15cm preko koje se nalazi staklo. Kada se vrata od minijaturnog frizidera otvore razmak od njih do kreveta je 15cm. Razmak od kuhinje do duseka kreveta je manji od 1/2m, a razmak do "nocne police" je oko 25cm.

Od onoga sto smo jos zatekli,a da nije bilo u redu je sledece:

poklopac od police za zamrzivac je polomljen,drzac za fen je polomljen,sveto na terasi ne radi, polomljen/odlepljen je prekidac za ringlu,na posteljini ima rupa). Na sve sto smo se pozalili upravi vile, dobili smo odgovor da sve ispunjava svoju funkciju,a nijednog trenutka nisu ni ponudili da bilo sta od ovoga poprave, sto govori i o odgovornosti same uprave.

U prilog nasoj tvrdnji da se radi o dvokrevetnom a ne trokrevetnom studiju ide i to da se samo kod bracnog lezaja nalaze 2 nocne sijalice/lampe, dok se u svim trokrevetnim naravni nalaze tri lampe iznad svakog kreveta po jedna.

Takodje, obratite paznju na plazu Vati, koja je inace prelepa, ali ima pcela milion-u vodi i na pesku, jer je moje dete u roku od 1h 2x ubola pcela-na jednu je stala na plazi a druga je bocnula prilikom ulaska u vodu.

Isto tako smo preziveli i oluju 2.9. i zaista nije bilo prijatno-kisa je padala od nekih 22h do 6h ujutru, uz grmljavinu. Odrona i blata je bilo duz celog puta od Limenarije ka Limenasu.

U svakom slucaju, nadam se da ce vam ovaj post biti od pomoci prilikom izbora smestaja :)

Pozdrav

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dobar dan svima! Procitah skoro celu temu 'Tasos ostrvo koje se voli' ali nisam nasla nista o ovoj vili u Limenariji. Elem, nameravamo da letujemo u Limenariji u gorepomenutoj vili, koja je na samoj obali, ali me cisto zanima da li je iko pre bio u ovoj vili? Idemo preko argusa, sopstvenim prevozom. Ono sto mi je bitno je da saznam kakva je higijena studija i u slucaju da je neko bio (ne samo prolazio pored) da li je lako naci i da li ima parking? Svaka info je dobrodosla. Hvala!

p.s. Jos jedno pitanje - da li ima neki Lidl (sem onog u Keramontiju) a da je usput od granice sa Makedonijom?

Zdravo...molim vas utisci o smjestaju i samoj lokaciji,plazi i sl. Kiparisiou? hvala :)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Objekat se nalazi na samoj obali mora, gazda je Grk, Maki... Totalno nezainteresovan, necete ga uopste videti tokom boravka. Inace je pozitivac. Dvoriste mu je dosta neuredjeno, tako da od rastinja tesko da se moze proci , uz to komarci kao da abituju samo u njegovom dvoristu. Inace, plaza mu je totalno neuredjena, ali nije frka, imas pored nje "Bar Navagio" sa pravim lezaljkama i drvenim suncobranima, Nearvno , ovo ide uz pice... Pogodnost vam je sto mu se u neposrednoj blizini nalazi market "Kod Bugarina" , koji je ubedljivo najpovoljniji na celom Tasosu. Sve u svemu, isplati se ici kod Makija , samo ne znam za cene kakve su u Argusu. P.S. Inace, vila se iznajmljuje iskljucivo Argusu, dugi niz godina unazad, tako da je nemoguce doci u nju sopstvenom rezervacijom.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sone brate, nisam iz agencije. Otvorio sam nalog i postavio taj post jer sam zookin komentar procitao tek kad sam uplatio Tasos, tj. vilu Mini Haus i to preko Lui Travela i nije mi bilo dobro. Ali uopste nije tako kao sto kaze. Barem meni nije bilo. Imao sam lepo iskustvo i zeleo sam da ga podelim. Veliki pozdrav

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prosle godine smo bili u Limenariji,isto tako sam videla komentare tek kad smo uplatili vilu Mini Haus,i nije mi bilo svejedno.Bas zato sam otvorila nalog,da svima kazem,da je vila Mini sasvim OK,cista soba,naravno mala,ali za nas troje sasvim dovoljno mesta,terasa dosta velika za sto,tri stolice,gazde su OK,

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko moze da mi kazegde se nalazi vila Kiparisou ?

Izmenjeno (srnabambi)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li si bila vec u Limenariji, mislim poznajes li je?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka