Guest neko pita

Smeštaj u Limenariji

333 poruke u ovoj temi

Peškiri i posteljina menjaju se posle 5. dana. Sef ima u sobi ali mi ga nismo koristili pa ti ne mogu reći koliko košta, čini mi se 2-3 evra po danu. Na Tripiti smo išli samo jednom autom, meni se ta plaža i ne sviđa naročito jer se nalazi ispred hotela. Mnogo bolji izbor je Metalija, mislim da ti treba jedno pola sata hoda do nje.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jos samo jedno pitanje :)

Ima li u blizini neka pekara?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne. U blizini je jedan dobar supermarket ali je i u njemu izbor peciva mali.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

:tuzni: pa dobro, sta da se radi. Kad nema bolje, snaci cemo se sa tim sto ima :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ma ništa ne brini i spremi se za maksimalno uživanje. Eh blago vama...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Eh da, ako slučajno budete u apartmanu 105, zaboravili smo tavu tamo...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Нећемо мерити колико је ова вила од мора али 150 метара сигурно није,мада није нека ни плажа тј у води је огромно камење и ретко ко се купа на плажи близу виле тако да удаљеност мање више није ни битна.Пут до виле јесте прашњав и ту се ништа није променило додуше скоро сви путеви са леве стране Лименарије су баш такви прашњави и неасвалтирани.Вила ко вила има два лица једно споља тј ван соба и друго у собама.Споља стварно изгледа лепо,наравно и унутра али собе су већ прича за себе.Нас је по уласку у собу дочекао благо речено шок.Соба нити је била очишћена нити сређена.У кухињи буђав тост,на сред кревета пуна пиксла,прекривачи на неколико места прогорени цигарама,пола сијалица је радило пола није,паучине колико хоћеш,завесе благи ужас нашта личе и наравно пешкира нигде ниједног.Касније нам је објашњено да је газдарица љута и неће да да пешкире јер је боже мој неко украо пар пешкира па она више неће да их ставља у собе.Не улазим у то дали их је неко украо или није али ако већ није хтела да да пешкире онда је једноставно могла да јави агенцији а агенција туристима да неће бити пешкира.Собе се нечисте пети дан већ се само мења постељина,мада су и кревети посебна прича.Кревет је парче дрвета одређених димензија које стоји на пар клоцни.Ако неко има нека питања нека слободно пита.Газде нит су љубазни нити динамични,њих једоставно заболе за све.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo i mojih utisaka iz vile Discovery.

 

Sto se tice samog izgleda, ne treba puno pricati, obzirom daje vec dosta toga receno. Vila ima smestaj rasporedjen na dva sprata i nisko prizemlje, bazen, ljuljaske i klackalicu za decu, prostor predvidjen za pripremanje rostilja.

Apartmani u prizemlju imaju terse, koje su bukvalno u ravni sa zemljom. Ukoliko vam to ne odgovara, morate naglasiti prilikom rezervacije da ne zelite apartman u prizemlju

Ostali imaju prostrane terase, sa minijaturnim okruglim stocicima na kojima mogu da stanu najvise tri tanjira, a sa ostalim gledajte gde cete. Izmedju terasa nema visokih pregrada, tako da moze biti naporno ukoliko imate preterano “drustvenog” komsiju. Mi smo imali srece :D

 

O recepciji i holu necu puno pisati.

Sto se sobe tice (ne znam da li je to bio 2+1 ili trokrevetni studio – mi smo trazili dvokrevetni, ali dobili ovaj), i iako nije delovala tesno, cesto smo udarali u ivicu kreveta prilikom prolaska do terase.U sobi francuski krevet grckih dimenzija (meni je bio dovoljno dugacak, ali ako ste visi od 1.80 m , noge ce sigurno visiti) i jos jedan obican koji smokoristili za odlaganje garderobe, posto je ormar bio veoma mali. U ormaru se nalazio sef pricvrscen za komad iverice :). Njegovo koriscenje se dodatno naplacuje, ali mi ga nismo koristili.

Kuhinjski prostor je veoma mali, ugradni, ne svidja mi se stoje tik uz krevet, ali dobra stvar je sto se moze zatvoriti kad zavrsite sa kuhinjom

Kupatilo je ok, ni malo, ni veliko, sa tus kadom ( i zavesom:)

To bi bilo to sto se tice samog izgleda i opremljenosti.

U dvoristu bazen, sa plicim delom za decu. Pored svih onihlepih plaza na ostrvu, nama nije bio potreban.

 

Sto se ostalog tice – jeste u prasnjavoj, neasvaltiranoj ulici, jeste ruzan pogled sa terase, jeste udaljena od prilicno lose plaze nekih150-200 m, ali ako produzite jos 100-200 m u desno dolazite do dela gde je sljunak sitniji i koja moze posluziti za prvu pomoc u danima kad ne obilazite ostrvo. Takodje, na oko 1 km udesno, nalazi se plazaTripity. Moze se i prosetati (nisam merila, ali mislim da ne treba vise od pola sata), a moze se ici i kolima ili autobusom. Do Metalie, koja je na suprotnom kraju grada ima oko 30-35 minuta lagane setnje.

 

Do prodavnice ima pola minuta (cim se izadje iz vile desno i onda uzbrdo utabanom stazicom), do prve pekare ima nekih 10-ak min hoda, a do centra15-ak minuta lagane setnje.

 

Za razliku od Djape, nas apartman je bio spreman cim smo stigli. Doduse, osecao se jak miris nedovoljno ispranog sredstva za ciscenje, koji je toliko iritirao da sam morala da zavrnem rukave i sve ponovo operem. I sporet, i frizider i posudje :huh:

 

Vlasnici– sa vlasnikom vile se mozete sporazumevati na srpskom, a sa vlasnicom na engleskom. Prvi kontakt sa njima smo imali kada sam trazila peskire i na tecnom srpskom dobila odgovor da ih necemo dobiti zato sto smo lopovi!? Zamislite molim vas – ni pet ni sest, nego lopovi!! Valjda je imao lose iskustvo sa prethodnim grupama, ali ipak mu to ne daje pravo da vredja!

Ali, kako na odmor nismo dosli da bi se druzili sa gazdama, a posle svega ovoga, svu komunikaciju sa njima smo sveli na "dobar dan" u prolazu. Ipak, ne odoleh poslednjeg dana da ga pitam hoce li da prebroji peskire :bez-zuba:

 

Bilo kako bilo, insistirala sam kod predstavnice agencije da dobijem ono sto nam je obecano prilikom uplate smestaja.

 

Posle petog dana, doneti su cisti peskiri i posteljina, ali apartman nije ciscen, u kupatilo se nije ni provirilo ( uzeti su samo peskiri sa terase, oni u kupatilu su ostali netaknuti).

 

Sve usvemu, nismo dozvolili da nam sitnice pokvare odmor i ukoliko bi se ponovo odlucili za boravak u ovom smestaju, potrudili bi se da izbegnemo sobe u prizemlju i one na prvom spratu koje se nalaze tik uz ulazu vilu.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prosle godine prvi put u Grcku a ove prvi put na Tasos.

Izbor je pao na pomenutu vilu, nova prosle godine primila prve goste.

Kazu da je na 1km od samog mesta 100m od plaze, Tripiti cinimi se.

Idu 4 porodice sopstvenim prevozom!

Svaka informacija o svemu (smestaj, plaza, snabdevanje) dobrodosla!

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel' ovu vilu ponovo drži "Atlantic"? Čini mi se da još uvek nisu izbacili cene za leto 2010. ili se varam?

Rekla bih da je "Jota" udaljena više od 1km od Limenarije i sigurno mnogo, mnogo više od 100m od Tripiti plaže (izuzev ako agencija ne naziva čitav taj pojas od centra Limenarije do prave Tripiti plaže Tripitijem). Pogledajte Google mapu koju su postavili na sajtu agencije. "Jotu" su označili brojem 2, a hotel "Blue Palace", koji je na samoj Tripiti plaži, brojem 18. Između ta dva objekta, dakle od "Jote" do Tripitija ima više nego od centra Limenarije do "Jote", dakle više od 1km, a ne 100m kako agencija navodi.

Znam da se ova vila prošlog leta pojavila u ponudi i da je tek izgrađena (prvobitno su imali na sajtu kompjuterski pravljene fotografije vile), što znači da treba da je sve lepo, novo, čisto. Takođe znam da je uz samu obalu, ali nisam baš sigurna da je taj deo limenarijske obale ok za kupanje, jer Limenarija generalno nema dobre plaže i ulaz u vodu je većim delom grozan, pun kamenja, mulja, ježeva. Ipak, kao baza za ljude sa sopstvenim prevozom ovo je dobra solucija. Tu neće biti buke, imaćete gde da se parkirate, sigurno ćete imati i pogled na more, a do dobrih plaža i prvih prodavnica i restorana ćete kolima lako stići. Najbliži veći super market vam je na manje od 1km od vile, pored benzinske pumpe, sa povećim parkingom.

Izmenjeno (mirarbi)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mirabi puno hvala za informacije.

Kada smo birali destinaciju vise smo paznje poklanjali smestaju jer sam smatrao da se na Tasosu podrazumeva lepa plaza i cisto more.

Od 4 porodice koje idu zajedno 3 imaju sopstveni prevoz tako da se setanje podrazumeva.

Moram da priznam da si me malo zabrinula komentarom o limenarijskoj plazi. Medjutim sama cinjenica da je Jota udaljena vise od 1km od Limenarije kao i jedna od slike sa tvoje MFT, ona na kojoj si prikazala pescanu plazu koja povezuje mesto sa Tripitijem, predpostavljam da se vila i nalazi tu negde, ipak mi daju nadu da ce i to biti OK!

Inace za Atlantic sam cuo da su generalno OK agencija pa zato ako kazu da je 100m od Tripitija ja ostavljam mogucnost neka je i 200 ali da je to to, mada kod nas je sve moguce!

Posebno mi znaci informacija o marketu jer smo bili svesni da on nije u neposrednoj blizini!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Od centra Limenarije, od niza hotela "Ralitsa", "Talasies", "Agali"... do Tripiti plaže postoji, uslovno rečeno, plaža, peščana, duga nekih 2 kilometra, koja je na nekim delovima pristojna, a na nekim skroz bezveze (mnogo mulja, kamenja, ježeva). Zato tu vrlo retko ima turista u nekom uočljivom broju. E sad, kakav je baš taj deo ispred vile "Jota", ne mogu tačno da znam.

Što se agencije "Atlantic" tiče, imam izuzetno visoko mišljenje i samo pozitivna iskustva.

Vila ne sumnjam da je odlična, jer je potpuno nova.

Od vile do Tripiti plaže, ali prave Tripiti plaže, tj. one centralne, lepe uvale, ima minimum 800m do 1km, a ne 100 ili 200 metara, sudeći po Google Earth-u.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vila Jota se nalazi blizu plaze Trpiti i moze se reci da je stotinak metara udaljena od nje. Voda je cista na njoj.

Ona se nalazi na pocetku plaze, a hotel Blue Palace negde na kraju, s tim sto je Blue Palace bukvalno na plazi.

Jota je nova vila i jako lepa. Nalazi se pored magistrale pa ne znam da li to moze da smeta, narocito onima koji su smesteni u apartmanima koji gledaju na ulicu.

Tripiti plaza je udaljena skoro 3km od Limenarije. Koliko znam na samoj plazi ne postoji nijedna prodavnica za osnovne namirnice, ali kao sto je Mirarbi rekla na 1km se nalazi solidno snabdeven super-market.

Razgovarala sam sa mnogim ljudima koji su prosle godine bili u ovoj vili i svi su bili prezadovoljni.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@nikana

I tebi puno hvala na ovim informacijama.

Inace izgleda da ljudi iz Antlantica nisu bas najpreciznije obelizili lokaciju vile na Googl mapi.

Igrajuci se "lenjirom" na Google Earthu ustanovio sam da od tacke gde je Jota oznacena pa do centra Limenarije ima max. 550-600 metara, kilometar ima tacno do Metalije. Verovatno se nasa vila nalazi jos "ulevo" gladajuci kartu. Premeravajuci ustanovio sam da se izgleda nalazi blizu mesta gde su oznaceni hoteli Antonis i Grand bic hotel, valjda sam dobro zapamtio imena. Gledajuci slike rekao bih da je plaza ispred ta dva hotela jako dobra pa s toga nebi bilo lose da je i Jota tu negde.

Ako sam u pravu potvrdite!

Kako bilo mi danas rezervisasmo u Atlanticu sa sve 20% popusta a kao sto vec rekoh od nase 4 porodice 3 idu sopstvenim prevozom tako da cemo verovatno obici celo ostrvo!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uvek sam pre za blizinu dobre plaze i pogled na more sa terase apartmana, nego za blizinu centra mesta.

Znala sam da jedan od podataka koje agencija navodi mora biti netacan, jer objekat ne moze biti na 100m od Tripiti plaze, a na 1km od Limenarije, kad se zna da je Tripiti plaza na oko 2,5 do 3km od centra Limenarije. E sad, sudeci po mapi sa sajta agencije, zakljucila sam da je tacan podatak o udaljenosti od mesta, a netacan o udaljenosti od plaze.

Izmenjeno (mirarbi)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905059
    Ukupno poruka