Guest neko pita

Smeštaj u Limenariji

333 poruke u ovoj temi

Kad smo odlucili da letujemo u Limenariji,nisam pronasla mnogo o smestaju u koji idemo. Evo sad nekih utisaka,koji ce mozda pomoci da se neko odluci ili ne za ovu kucu.Bili smo smesteni u vlili Maria(nekada se zvala Stefanos),koja je od plaze udaljena 30-ak metara.Nista luksuzno,ali cisto,sa osnovnim kuhinjskim priborom,novim friziderom...mi smo bili u 2+1 studiju,i imali sasvim dovoljno mesta.Terasa je prostrana,iako moram napomenuti da su terase dvokrevetnih studija (koji su okrenuti ka ulici) ,manje. Svaka terasa ima bocni pogled na more,i tendu.Preko puta vile se nalazi prodavnica ,koju drzi bugarsko-srpski bracni par,i ima savim pristojne cene.U neposrednoj blizini je i pekara.Ono sto bi za nekoga mozda mogao biti problem,je to sto nema klima uredjaja (ali ima ventilator u svakoj sobi), kao ni wi . Wi fi smo hvatali od restorana pored vile, Rodolfo's (mislim da je sifra bila R2007 ) ali to hvatate samo ako vam soba ne gleda na ulicu. Da dodam jos,da su posteljinu i peskire menjali na 5 dana,tada su i cistili apartman,da sve sobe imaju komarnike,i da u kupatilu na zidu stoji fen za kosu. Ako sam nesto propustila,a nekog zanima,tu sam...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vila Elena, stigli smo oko 11, tamo nismo zatekli nikoga,vec ima broj za zvanje. Dogovoreno je da mozemo da se smestimo od 13h ali je gazda rekao da cite i da sacekamo do 14h. Cekali smo, smestili se u hol vile i gazdarica je cim je dosla urucila decku priznanicu da smo platili ostatak iznosa. Bukvalno ni zdravo nije rekla vec odmah uvalila to.Trazili smo da prvo vidimo sobu i kao ok, ali je i dalhe insistirala na novcu iako smo trecinu unapred platili.

jako neprijatno iskustvo

Soba je mala, neuredna, kuhinja jos manja, a tus kabina bukvalno za decu.sve je mini ovde.

Sijalica ne radi ali su naravno zbrisali cim su uzeli pare...

kljuc i privezak su zalemljeni a dobili smo i kratak kurs kako se koristi klima uredjaj koji inace ne radi.veselo

1437306190443287407359.jpg

1437306132525-80397534.jpg

1437306211585-574103743.jpg

1437306248227687580220.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да ли је неко био у Thalassies Studiosu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да ли је неко био у Thalassies Studiosu?

Thalassies_Studios_Limenaria_01.thumb.JP

Thalassies_Studios_Limenaria_04.JPG

Izmenjeno (Tower)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Smesteni smo u vili Delfini pored Limenarije, sve pohvale za smestaj, čist, prostran, sve što je potrebno od pribora, parking, ljubazni vlasnici. Nov je namestaj, sve radi odlicno, mirno je malo van mesta. Za svaku je preporuku. Stilarija je odlicna sa sve rolo konarnicima sto znaci na letovanju, veliki frizider sa delim za friz, šporet sa rernom ....

Mana je plaza u tom delu, ali ko obilazi plaze, dobar je izbor. Kamenje / stenje je u vodi u tom delu plaže, desno 1km je Tripiti beach.

Izmenjeno (andrej26)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jos jedno obavestenje za vilu Elena u Limenariji. Vrata od terase i kad se zatvore moze ko hoce da ih otvori. Ima neki mehanizam kad se zaklope leva i desna strana koje su klizne da se podigne neki prekidac. Onda samo cimnes vrata i to padne tako da se nisi ni zakljucao. Bili smo na trecem spratu, ali verujem da je tako u svim sobama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je mozda neko odseo u Vili Keramidi?planiramo u julu pa me zanima kakvi su utisci?

Izmenjeno (Smajli)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Keramidi se nalazi u mirnijem delu Limenarije, u sporednoj ulici, ali se ipak čuje saobraćaj iz ulice koja vodi u unutrašnjost ostrva. U blizini vile se nalazi prodavnica i nešto dalje pekara. Verovatno putuješ kolima, pa se kupovina može obavljati i u marketima koji se nalaze u centru. Kod stare, male crkve, nalazi se odlična pekara, a u toj uličici se nalazi i prodavnica već spominjanog Bugarina. Na pumpi sa desne strane, kad dolaziš iz Prinosa, postoji odlično snabdeven market sa dobrim cenama. Ako imaš potrebu da opereš kola, na ovoj pumpi postoji samouslužna perionica.

Vlasnica je studirala u Srbiji, tako da se može sporazumevati i na srpskom jeziku.

Vlasnica vile ne živi u vili i u nju dolazi samo po pozivu i kad na pet dana menja posteljinu i peškire. Možete je naći u jednoj od dve poslastičarnice (ona je vlasnik obe) u Limenariji i Potosu.

Kad doputujete, prvo proverite da li se ključ nalazi u vratima ili negde oko vrata. Ako ne nađete ključ, pozovite vlasnicu, brzo će doći.

Vila je novijeg datuma, apartmani su prostrani i čisti. Nameštaj nov. Terase velike, sa obe strane. Preporučujem jedan od tri apartmana na spratu. Četvrti se ne izdaje. Sa terasa apartmana u prizemlju doseže pogled samo do automobila, koji su parkirani tik do terase.

U vili uglavnom borave Srbi.

Nedostaci vile su:

- Slabiji pritisak vode. Kada se više ljudi tušira, stalno se menja temperatura vode, a neretko i nestane. To se dešava i kad se neko pametan seti (srpska posla) da bi mogao da opere kola u dvorištu, iako zna da se zbog njegovog pranja drugi neće tuširati. Na ulazu u dvorište postoji česma sa kratkim crevom, koje služi da se operu noge od peska.

- Dvorište je malo poplačano i nema mesta za sva vozila. Nisam ni pokušavao da se parkiram u dvorištu, jer sam odmah po dolasku prisustvovao svađi, a u vezi zagrađivanja vozila. Sa desne strane vile postoji prazan plac, pod maslinama, gde sam parkirao kola. Vlasnica vile je rekla da je ok da se tu parkiram.

- Kome je na odmoru bitan internet, u ovoj vili neće biti zadovoljan. Internet postoji, ali je baš slab. Ruter se nalazi u apartmanu broj 2 u prizemlju. Domet je verovatno ok u tom apartmanu (video sam da tinejdžeri sede na stepeništu pored vrata tog apartmana), dok ga je u drugim apartmanima bilo na kašičicu (kad ga je bilo). I oko interneta su se ljudi svađali. Par dana je internet bio skroz isključen, zato što je porodica, koja je boravila u apartmanu u kome se nalazi ruter, isti isključila. Njima internet nije trebao, a ruter je zujao, pa su ga logično isključili. E onda su Srbi pokazali da smo visoko-tehnološka nacija i da bez interneta nema života, pa su osuli drvlje i kamenje na mladi bračni par sa dvoje dece, koji se nisu nešto preterano uzbudili. Meni su bili baš simpatični.

I pored gore navedenog, mogu da preporučim ovu vilu. Odnos cene i kvaliteta je više nego dobar.

Izmenjeno (putnik srećko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Srecko hvala mnogo na odgovoru,me se jedino dvoumimo posto idemo sa detetom od 3 godine,pa nam je problem zbog udaljenosti vile,koliko sam videla udaljena je od centra i od plaze prilicno,da li mislis da nam to nece biti problem?Hvala jos jednom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šteta vam je da na Tasosu budete upućeni samo na jednu plažu, posebno ako je to gradska plaža u Limenariji. Par km i pre i posle Limenarije ima divnih plaža koje vredi obići.

Izmenjeno (Devojka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, Smajli je rekao/la:

posto idemo sa detetom od 3 godine,pa nam je problem zbog udaljenosti vile,koliko sam videla udaljena je od centra i od plaze prilicno,da li mislis da nam to nece biti problem?

Vila jeste udaljena od centra i plaže. Gradska plaža je mala i nije nešto. Velika plaža (Grand bič) koja se nalazi desno od centra je solidna, ako se zna da je gradska. Levo od gradske plaže, sa druge strane brda, nalazi se plaža Metalija, ali tu ima dosta pešačenja uzbrdo - nizbdrdo, što sa malim detetom može biti nezgodno. 

Ovo gore napisano čitaj ako putuješ autobusom i nemaš nameru da rentiraš kola.

Postoji i opcija da do okolnih plaža odlazite lokalnim autobusom, što je nekom ok, a nekom komplikacija. Nismo svi isti.

Ako putujete kolima, treba da obiđete i druge plaže, kojih na jugu ostrva ima dosta i koje su mnogo lepše od gradskih. Te plaže nisu puno udaljene od Limenarije. Imaš posebnu temu o plažama na Tasosu, pa isčitaj malo temu i naći ćeš ono što ti odgovara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idemo kolima,pa cemo obilaziti plaze,hvala vam na brzim odgovorima,rezervisacemo ovaj smestaj pa kako nam bude

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma kad ste kolima,onda problema nema.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili smo se pre nekoliko dana iz Limenarije i bili smo u vili Moli. Ona se nalazi na magistrali odmah do (ili bolje rečeno) ispred vila Aldebaran. Mi smo imali dupleks, koji je na drugom spratu, a to znači dve sobe sa terasama (jedna gleda na magistralu, a druga u dvorište tačnije u vilu Aldebaran), dva kupatila i malu kujnu i hodnik. Osnovna zamerka smeštaju je mala kvadratura kujne i terasa. Teško da dve osobe mogu da budu u isto vreme u kujni, odnosno četiri na terasi. Rešo je na gas, pa to nekome može da predstavlja problem. U kujni su dva frižidera, ali smo mi koristili jedan. Kujna je solidno opremljena ima i aparat za filter kafu, ali nema dasku za sečenje. Peškiri se manjaju na 5 dana i tada se čisti apartman. Pri dolasku dobijte sapune, toalet papri i tečnost za sudove. Prvi put da nismo imali nikakve zamerke na higijenu prilikom ulaska u apartman. U svakoj sobi je  po jedan fen, tako da nema potrebe da nosite svoj. Cela vila se svakodnevno cisti. Kreveti prosečni. Sve u svemu opet bi došli. Uskoro postavljamo i slike.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A koliko vam je vila bila udaljena od plaze? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906139
    Ukupno poruka