Guest neko pita

Smeštaj u Limenariji

333 poruke u ovoj temi

Mala, jel' ta vila beše iza hotela "Ralitsa" sa bazenčetom ispred ulaza u vilu? Menjali su joj par puta naziv u zadnjih 11 godina, pa više nisam sigurna mislim li na pravu.

Ranije utisci gostiju nisu baš bili sjajni. Moguće je da je renovirana.

Kanal od kad je ozidan i od kad je napravljen i onaj kameni mostić preko njega bliže plaži, verujem da nije problem, osim što kišnica koja donese blato, lišće i granje kroz njega sigurno zaprlja more.

Kako ste se snalazili za parking?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pročitala sam temu i uključila pretraživanje, međutim nisam našla odogovore (samo pitanja) vezana za Halkias studio u ponudi Nikane. Pa ako je neko bar prolazio ako ne i bio tamo lično, da pitam: Da li je dvorište upotrebljivo za igranje dece? Kakva je taverna u prizemlju? Kvalitet i cene? Pozdrav i hvala unapred

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dosta je daleko od plaze, jos ako si sa malom decom. Posebno sto mora da se prelazi magistrala. Plus, decu bez nadzora ne smes pustiti samu u dvoriste, upravo zbog magistrale.Prijateljski savet, trazi drugi smestaj, uz more. Toga barem ima na pretek, posebno sad pred sezonu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Topouzis I i II u Limenariji. Da li je neko bio? Kakva je plaza kod te vile? Inace nalazi se uz samu obalu i skromno je opremljena. Hvala unapred!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaža ispred gore navedenih kuća (daleko su one od vila) je upotrebljiva, ali su zato zalasci sunca lepi. Nešto bolja plaža (manje kamenja) je stotinak metara ka Skali Marion.

Kuće su dobile novi naziv (verovatno i nove vlasnike) i malo su umivene i našminkane, pa sada i liče na kuće za izdavanje. Klasičan grčki smeštaj. 

Ko nije previše zahtevan, biće zadovoljan.

Bonus - šum talasa i zalazak sunca.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci od prilike kod hotela Grand je plaza ok? Hvala puno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj deo plaže je svakako bolji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze preporuciti vilu u kojoj ima pristojan studio za 2 osobe i obezbedjen parking ? Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitanje za "Argusovce" :D U njihovim ponudama nigde ne piše da li vile imaju WiFi :neznam: Zanima me, konkretno, za Kiparisiou? Vidim da smeštaj nije ništa posebno ali mi se čini dobra kao baza za obilazak i dobro mesto za prvu jutarnju kafu i večernje pivce uz pogled na more.:kafa:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U ovu vilu sam bila jos 2011. tada nisu imali wifi. lokacija vile je idealna a smestaj je skroman

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Realno gledajuci, smestaj je u proseku nekom, ako se uzme u obzir kakvih ima smestaja sve u GR. Ali , zato sloboda koju imas u vili, e to vec nema nigde... Gazda je Maki, likcina jedna samo takva. Njega ne vidjate nikako. Moze biti da ga vidite ili ne , ali ne ulazi u vilu. Stanuje u istom dvoristu, u jednoj staroj kucici koja se oslanja na samu plazu. Ali, kako preko leta vreme provodi u planini u vikendici, gde pravi svoj domaci uzo, tako i nema sansi da ga vidite. Slobodno u apartmanu moze da spava koliko god hoce vas, to njega ne dotice. On je celu vilu izdao Argusu za sezonu, i to je to.. Inace , odmah do njega vam je jedan od lepsih, ako ne i najlepsi bar u Limenariji, Navagio, gde mozete popiti pice i koristiti njihove lezaljke i suncobrane uz pice. Cene pica su oko 2,3 do 3 eura. Suncobrani su drveni, pravi. Momak koji tamo inace radi vec godinama unazad je iz BLG, Jordan, koji uzgred receno perfektno prica nas jezik, plus je servilan i moze vam pomoci oko dosta toga u Limenariji. Sve u svemu, moje izuzetne preporuke za smestaj kod Makija. P.S. U Navagiu imaju net sa oslicnim protokom, a ruter je na samom sanku i dopire bez problema i do Makija.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A Maki je gazda kuće  Kiparisiou? Vidim da je kuća skromna ali opet ima sve osnovno što je potrebno. Dopada mi se pogled na more i direktan izlazak na plažu. Naravno, i to što Argus ima odličnu cenu. WiFi nije presudna stavka ali dobro je da ga ima. Opet, treba se nekako javiti familiji :D Znate li koliko je otprilike udaljeno autobusko stajalište? I hvala na detaljnom opisu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, Maki je vlasnik vile. Autobusko stajaliste vam je tacno iznad vas, na magistrali, jedno stotinjak metara od vile, odmah pored nadvoznjaka (Nije to nadvoznjak kao na gazeli, nego za pesake :D ). Ako idete kod Makija, to vam je idealna destinacija (U Limenariji) ako ste bez automobila.Sve vam je tu na dohvat ruke Inace, skoro odmah pa do vas je i nadaleko poznat market "Kod bugarina" .Poznat je po tome sto je jedan od jeftinijih marketa ne samo u Limenariji, nego skoro i na celom Tasosu. Inace , vlasnikova supruga je srpkinja, pa i ako vam nesto zatreba sto momentalno nemaju, naruci se za sutra. Imaju inace odlican bugarski sir, bugarsku fantu i koka kolu, koja je kao nasa, gazirana. Ja licno mnogo vise volim grcku fantu, ali ukucani , eto vole ovu nasu, gaziranu... Inace, od Makijeve kuce i pocinje setaliste u Limenariji, tako da vam je smestaj skoro pa u samom centru. Opet vam kazem, od svih smestaja koji se nude u Limenariji, meni je Makijeva vila sam vrh. Kako lokacijski, tako i po slobodi koju imate u vili. Samo , nisam upoznat o uslovima koji su u Argusu. Mislim, koliko se secam da oni imaju one fore, da vi platite 9 nocenja, a budete u stvari 7. Izgube se dva nocenja u putu.Proverite samo taj momenat. P.S. Kod Makija ima i mali prenosni rostilj na cumur, tako da mozete rostiljate do kasno u noc, bez da nekom smetate. Dvoriste mu gleda na more, na Atos. Iznad vas, na magistrali je i market na pumpi, gde imate ubedljivo najveci asortiman mesa, ribe , voca i povrca, tako da ne morate tegliti namirnice za rostiljanje cak iz centra. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno, mnogo ste nam pomogli :klanja:  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko iskustva sa vilom Aldebaran I?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905882
    Ukupno poruka