Guest neko pita

Smeštaj u Limenariji

333 poruke u ovoj temi

Da li neko moze da mi kazegde se nalazi vila Kiparisou ?

https://www.google.rs/maps/dir/40.6262728,24.570376/40.6263127,24.5704026/Limenaria,+%D0%93%D1%80%D1%87%D0%BA%D0%B0/@40.6266318,24.5698285,256m/data=!3m1!1e3!4m10!4m9!1m0!1m0!1m5!1m1!1s0x14aee88100dd3d63:0x8b6b2976eebb3015!2m2!1d24.5762096!2d40.6282676!3e2

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prvi put idemo.:) Hvalaaa :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle duzeg premisljanja, kako nam se ne bi slucajno desilo da ostanemo bez smestaja, decko i ja smo rezervisali kucu Halkias u Limenariji, preko Nikane, vidim da je 1.5 km udaljena od centra odmah iznad magistrale,a blizu mora, ali su nam rekli da ne treba vise od 10 minuta pesaka do centra. Interesuje me zna li neko kakav je taj deo plaze, moze li da se kupa posto sam cula da je generalno Limenarijska plaza najgora na Tasosu i da ima neke ploce na ulazu u vodu? Kolima smo ali ako se ulenjimo da mozemo da se okupamo tu, i uvece ne namucimo da dodjemo do setalista. Hvalaa vam unapred na info, mada vidim da je tema malo zamrla. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Tallasies nouveau?Utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nov hotel, blizu centra, ali je blizu i magistrala.

Moguće da se čuje buka od saobraćaja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze biti da se cuje magistrala , ali sumnjam , jer se nalazi malo ispod nje. Ali , realno nije udaljen vise od desetak metara od magistrale. Ali, ruku na srce, hotel izgleda kao iz bajke, cist i sredjen samo tako. Koje su cene?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dečko ja, i jos jedan par, idemo kolima na Tasos. Zanima me kakav je tamo nocni zivot? Neki kazu da je potpuno mrtav, osim restorana. Al opet cula sam da ipak ima i diskoteka i barovi na plazi. Nismo bas neki party mnijaci, ne bismo izlazili svaku noc do jutra, al ne bismo bas ni penzionerski odmor. Mooooolim vas obradujte me :D :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dečko, ti i još jedan par spamujete po forumu sa istom ovom porukom ;)

U Limenasu i nije neki noćni život; ali možeš da slušaš domaćicu po ceo dan kod Seke u kafiću na plaži :). Mislim da je Potos živahniji noću - ali tamo nisam bio...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Živahan je noću ... al nemojte postavljati isto pitanje baš na svakoj temi ... nemoj baš 5 istih poruka . :nesvest: :'( .. odaberi temu i tu piši ..

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima neki komentar o vili Delfini pored Limenarije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neka preporuka za apartman? kako se okvirno krecu cene smestaja u julu za dvoje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo hotel Antonios za kraj avgusta.Da li je neko bio tamo?Na slikama deluje prelepo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prelep je na slikama hotel ... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prelep je na slikama hotel ... a ima li na tim slikama i slika plaže - jesi li to gledala ... 

Na plazu helikopterom.  Barem mislim tako , jer ako me secanje sluzi, mislim da se on nalazi sa leve strane magistrale, iz pravca prinosa. Sve mislim da je on u nivou ravni sa zlatarom, ako se ne varam. A ako je tako , onda obavezno uz kupaci i peskire da ponesu i alpinisticku opremu, trebace im zasigurno vise od ostalih rekvizita.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam iskreno i nikada mi neće biti jasno, zašto se ljudi "pale" na bazen na slikama ..a idu na more ...:neznam: :neznam: :neznam: 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905882
    Ukupno poruka