djasmu

Izlet u Srbiji (1dan)

328 poruka u ovoj temi

Naši hotelijeri ipak preteruju. Dobila sam odgovor od motela "Vetrenjača". Traže 4.600 dinara za dvoje za noćenje sa doručkom. Mislim da je to ipak previše. Nisu oni na obali mora ili jezera ili na nekoj planini, već 2,5km od centra Vršca. Nemaju ni zatvoreni bazen, saune, masaže..., pa da toliko zidaju cene. Šta vi mislite? Nije li ta cena previsoka?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jeste slazem se sa tobom. Bila sam skoro na nekoj svadbi i hrana je bila strasna :(. Oni imaju neki mini akvapark i balone sa teniskim terenima. Lokacija je na samom ulazu u grad, ajde da je ka Bregu kao sto je Vlla. Hotel Srbija ima sve nove renovirane sobe i dobar restoran, Alcudia se zove, sa ok cenama i dobrom hranom i jos se nalazi u strogom centru!

A sto se Vile tice oni imaju uzasno visoke cene oduvek...ali prati sajt desava se da zveknu veliki popust za vikende kada nisu popunjeni.

Izmenjeno (leprsava)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naši hotelijeri ipak preteruju. Dobila sam odgovor od motela "Vetrenjača". Traže 4.600 dinara za dvoje za noćenje sa doručkom. Mislim da je to ipak previše. Nisu oni na obali mora ili jezera ili na nekoj planini, već 2,5km od centra Vršca. Nemaju ni zatvoreni bazen, saune, masaže..., pa da toliko zidaju cene. Šta vi mislite? Nije li ta cena previsoka?

Si probala sa planinarskim domom mislim da imaju ok cene. Do tamo mozes doci taxijem il pesaka. Pesaka imas normalnog hoda od centra grada oko 1:30 sata. Nemozes da se izgubis jer samo taj put je sirine za kola a i dosta je dobro oznacen. Taxi je oko 400 didzi iz samog centra. Mislim toliko je izaslo nas 2 kad smo jednom isli. Mada mislim da Vrsac moze da se obidje za jedan dan. Dolazis kolima il prevozom. Ako ides prevozom preporucio bi ti voz ( doduse trentno je ovaj novi u kvaru al ide dizelka sa vagonima ) jer je dosta jeftiniji od skupog busa. Vremena su im ista a voz je dosta tacan tj do sad sam isao 10 puta i kasnjenje il nije bilo il je bilo tipa 2 minuta. Imas iz BG dunav voz u 07:20 i on ti stize oko 09:05, a za povratak imas voz u 16:45 i on stize oko 18:45 ( pazi samo nedeljom ima samo jedan voz za VS-BG BG-VS ). Cena karte ti je za voz 512 povratna il 320 u jednom smeru. Od zeleznicke do centra imas oko 2km. Za buseve karta ti je duplo skuplja 700 jedan smer i 1070 povratna ( ako nisu poskupili ) al zato imas svakih sat vremena.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na trudu. Idemo svojim kolima. Proveriću kakav je taj planinarski dom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa onda ti planinarski ne predstavlja problem ako ides kolima jer je pout asvaltiran do crvenog krsta ( odmaraliste ) a odatle je nasut i tu imas mozda 2km najvise. Sobe su sasvim ok ( makar bile pre 7 meseci ), hrana onako osrednja zavisi sta ti zapadne tj koja vrsta jela neka je fenomenalna a neka onako slaba. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj posto sam ja iz VS :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zbog kvarenja vremena, izlet sam odložila do daljnjeg, ali će mi sve informacije koje ste dali značiti. Hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Provedite vikend ili godisnji odmor na Divcibarama, Etno selo Kraljev Sto. Lokacija je proglasena za Vazdusnu banju, pomaze kod bolesti srca i krvnih sudova, za decu sa bronhijalnim problemima je spas. Svake godine 13 og maja se slavi Slava Kraljevog Stola, to je jedna prava seoska slava. Izleti u prirodi, staze za bicikliste, Ravna gora u blizini, jahanje ponija, planinarenje, voznja vozicem kroz divcibare, sve su to mogucnosti koje imate.

Izmenjeno (mirarbi)
reklama
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja cu ove godine za 1.maj da krenem jednom zanimljivom rutom, koju i preporucujem, jer ima MNOGO TOGA ZANIMLJIVOG DA SE VIDI na sve ukupno 50ak kilometara:

Despotovac - manastir Manasija - kada krenete ka RESAVSKOJ PECINI i LISINAMA, usput cete naići na PARK MAKETU Despotovac gde možete da vidite srednjevekovne manastire u obliku makete rađene u razmeri 1:17 (ulaz je 100din) - zatim vam je na par kilometara vodopad Lisine koji od ove godine malo drugacije izgleda jer se odronila jedna od glavnih stena (tu mozete i da raspalite roštilj poviše vodopada pored ledene rečice) - Resavska pećina je isto tako jako blizu i ulaz je 300din - zatim se vratite do sela DVORIŠTE odakle imate skretanje ka ĆUPRIJI - kada nastavite tom putanjom prolazite pored RESAVICE, RAVNE REKE, skoro napustenih rudarskih mesta, cuvenih PASULJANSKIH LIVADA (ko je bio u vojsci zna o cemu se radi) - mozete da obidjete MUZEJ UGLJARSTVA u SENJSKOM RUDNIKU koji je dalje usput - nailazite na odvajanje za SISEVAC levo (imate par kilometara do njega.tu je manastir SISOJEVAC star 8 vekova, postoji par izvora sa termalnom vodom i bazenima pa se mozete i okupati, mozete kupiti svezu pastrmku) - vraćate se na regionalni put DESPOTOVAC - ĆUPRIJA i nailazite na manastir RAVANICU gde isto pored reke mozete da raspalite rostilj, obiđete manastirski kompleks i nastavite dalje - u selu SENJE imate skretanje za selo STUBICU, pa ide POPOVAC, BOŠNJANE (raspitajte se) koje ce vas dalje izvesti na regionalni put PARACIN - ZAJECAR - nastavljate ka ZAJECARU i videcete veliki krst na jednom brdu sa desne strane ( tu mozete da svratite do manastira LEŠJE koji se nalazi u istoimenom selu...manastir je kopija Ruskih crkava, oko manastira su razni lekoviti izvori...makar zbog prelepog pogleda koji se pruža iz manastirskog dvorišta ili da kupite mirišljavi tamjan koji je mnoooogo bolji od indijskih štapića) - dalji put ka ZAJEČARU (oko 10ak km) vas dovodi do moje krajnje destinacije GRZE. Prelepi predeli, izvor, rečica...taman da stignete 1. maja u 16h jer će biti i koncert NEVERNIH BEBA , koje ce se u potpunosti uklopiti u atmosferu predela GRZE.

To je moja preporuka, ne samo za Prvi maj...zaista bogat sadrzaj...prelepi predeli...

(ko ima vremena jako blizu od GRZE je i planina RTANJ i cuveni rtanjski čaj)

salut

Izmenjeno (bassomnia)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da mi da preporuka za ekskurziju na jedan dan u Juzni deo Srbije, da neje daleko od Skopja?

Evo recimo vidim nesto za Vlasinsko jezero dali ima sto da se vidi ili nista narocito? Jel postoje neko interesantno mesto tamo, restorani i sl.

Ako ima jos kojih predloga super :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima dva hotela sa restoranima ,jako pristojno, i vikendice ,lepa planina sa jos lepsim jezerom ,turistickog sadrzaja nema i ne treba jer je to planina,jezero je poznato po plutajucim ostrvima koji kada dodju do brane zakace se camcima i vuku nazad na istima se moze videti i krava kako pluta dok je pasla,ostrvo se odvoji i tako ostane t,klima je tamo fenomenalna,kazu da je i provereno da kada covek provede barem 5-6 dana tamo potpuno promeni krvnu sliku na bolje itd itd........Preporucujem,predeli su prelepi do same Vlasine, od Vranja do tamo imas 74km...............................

ps sada kada je sezona imas u ponudi pedoline ,skutere za vodu ,camce i tako te zezalice..............

Izmenjeno (urkepz)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Epa odlicno vidim na google da mi je samo 2 sata voznje od Skopja pa moze da krenem na jednodnevna ekskurzija da izbegnem vrucica u Skopju :) Po slike i kako ti si mi objasnio vidim da je nesto slicno kako nase Mavrovsko jezero :) A dali je bolje uvericu se za oko 14-15 jul :)

Samo kazi mi kakve su cene za rucak, kafa i sl. jer mrzi me da vucem za jedan dan hrana sa sobom, jeli jeftinije ili?

I dali ima negde da promenim evra u dinara ili bolje da uradim do na ulaz u SRB na granici ?

Hvala jos jednom :)

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cene su pristupacne karakteristicne za jug srbije imas dva hotela stari i novi koji se zove Narcis on je prema brani sa leve strane puta,tamo je bolje,eure mozes da m enjas usput jer prolazis pored Vranja,kroz Han i Surdulicu ,na jezeru nema menjacnice ali konobari nisu gadljivi na eure

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Ti na info, pisacu ti kako je bilo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

obavezzno,ja sam tamo kampovao svake godine ili isao u vikendicu sa drustvom,a onda sam se ozenio :azdaja::viking: :dosada:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka