djasmu

Izlet u Srbiji (1dan)

328 poruka u ovoj temi

Bila sam baš juče na Taorskim vrelima, sa planinarima iz Beograda. Lepa jesu, ali meni nisu nešto posebno.

Nekad je tu bilo 11 vodenica, danas su ostale svega tri koje samo što se ne uruše. Zaista šteta što ne znamo da cenimo ono što nam je priroda, u ovom slučaju i čovek, dala..

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Један од разлога је што се пре опредељујемо да одемо на дан у бању Морахалом или у Темишвар, а не у наше бање, планине, манастире ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Zvezda je zivot je rekao/la:

Један од разлога је што се пре опредељујемо да одемо на дан у бању Морахалом или у Темишвар, а не у наше бање, планине, манастире ...

Slazem se u potpunosti i potpisujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, ruzna78 je rekao/la:

Zavisi kako ko. Uz sve nedostatke koji nas čekaju obilazeći Srbiju počev od prljavštine, preko naduvanih cena i neljubaznosti, tu je ipak prelepa priroda i svest da obilazimo svoju zemlju.

Bila sam samo jednom u Morahalom banji, ali sam pre toga obišla i još uvek obilazim banje u Srbiji, banju Ždrelo, Ovčar banju, banju u Vrdniku, bazene sa termalnom vodom u Šapcu.., i na svakom od tih mesta se odlično provela. Možda nije fensi reći bila sam u Ovčar banji, kao bila sam u Morahalom, ali sam i tako uvek "out", volim svoje više nego tuđe.

То је мало шира тема, али народ је упао у летаргију, нема патриотизма, не цени се Србија, они који је цене су као што кажеш аут. Мене називају националистом зато што пре одем на Семегњево (Златибор) него у иностранство и им јавно кажем.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

У "наше" спада Станишић, Јахорина, Тврдош итд :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3/21/2016 at 10:38, Teogonija je rekao/la:

Isla organizovano. ne preko agencije i planinarskog drustva,   to je preko jedne firme koja stalno organizuje nesto za svoje radnike 

Ah, sto volim takve firme :-) Ja sam ranije isla sa poreskom upravom jednog grada, bilo je odlicno ;-), ali vise se ne druzim sa osobom koja tu radi, tako da...

Ja ne gledam da li je nase ili ne, vec gledam koja vrsta putovanaj me zanima. Znaci, meni je leti najbitnije more. Ako se nadju pare i za planinu, bar 3 dana, super, ako ne, uvek cu prednost dati moru.

Isto tako i u prolece, vise me zanimaju evropski gradovi, pa i na jedan dan, od planine. Na planini mi je hladno, sem leti, plus nisam dovoljno blizu da bih isla na 1 dan.

U Vrnjacku banju idem bar na vikend.

Jedino gde odemo na 1 dan svake godine su vojvodjanski salasi, Karlovci, Mitrovica ( leti, zbog kupanja), Palic, oblazimo neke otvorene i zatvorene dvorce, Vrsac i Smederevo.

Zatim, idem sa drugaricama na neke izlete koje organizuje...hm...ma neka zena, ne znam ni ko su, znam samo njeno ime i da me redovno sms-om obavestava kada nesto ima :D ( Videla jednom reklamu na banderi i od tada idem vise puta godisnje :D )

Izmenjeno (Tirkizna)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1.maj i Uskrs,istog dana...

Da li ima smisla ici npr.do Lisina?  Da ne bude previse guzve tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako bude lepo vreme, gužva je neminovna.

Dešavalo se da je vikendom i pored lošeg vremena, bilo puno ljudi.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam mogao da pronađem neku opštu temu o Srbiji, pa da postavim ovde konačno jednu normalnu vest iz Blica

http://www.blic.rs/1tm7lmk

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka