Tamara

Oktobar U Egiptu

116 poruka u ovoj temi

Imas sve u temi 'izleti u hurgadi'. Ne mogu da se setim tacnih podataka oko kuce delfina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel zna neko koja agencija ima ponude Egipat za kraj oktobra?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da sam ti na to pitanje vec odgovorila, ali evo opet, obe agencije nude sam kraj oktobra.... u krajnjem slucaju procesljaj malo net, nacices sigurno....

Izmenjeno (ljerka)
izbrisani linkovi agencija, zabranjeno reklamiranje
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Nazis,skontala sam odmah cim sam ti poslala poruku pa sam videla da ima Argus i bas sam cesljala taj dan po netu pa sam bila zaboravila gde sam sta videla,lepo mi i izgleda hotelcic sto si mi preporucila,jesi bila tamo?Citala sam negde na forumu da su ljudi isli bas preko Argusa u taj hotel i da su bile duplirane rezervacije pa ne znam kako se to moze proveriti,kazu da to nije do agencije nego do hotela!?

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam prosle godine kraj oktobra i pocetak novembra.Vreme je super,tempereatura preko 30 stepeni,duva vetric,more toplo...ma savrseno!Jedina mana je sto mrak pada malo ranije i cim sunce zadje,na plazi je malo hladnije...sve ostalo je extra!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko koje agencije si isla?

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moguće da samo Argus ima aranžmane za oktobar ili je još rano da "izbace" i ostali? Pošto vidim da se sa Argusom malo ko proslavio, molim vas da javite kada još neko postavi ponudu. Ja sam zvala spirit početkom meseca, rekli su mi da će biti u drugoj polovini jula kombinacija 2+9 Kairo-Hughada, ali ne vidim da su postavili.

Izmenjeno (maki326)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kontiki ce ponude za oktobar postaviti na sajt tek krajem meseca. Verovatno se i drugi spremaju, samo treba sacekati. Ja se nadam nekom aranzmanu od 15 dana (Kairo-Hurgada), sredinom oktobra, pa ako neko negde vidi neka javi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Spirit je izbacio oktobar!!!!Nisu preskupi, mada i dalje je Agrus povoljniji.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali Spirit ima vodiča Bojana, a to nema cenu!

:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kontiki je izbacio ponudu za oktobar, ima i 15 dana sa Kairom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja opet bila u Kontikiju. Ne vazi ona ponuda sa sajta, izacice nova za 2 nedelje. I nista od 15 dana Kairo-Hurgada, bice mozda samo 12 dana...:tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, bzv.

9+3?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemam pojma... nisu bili nesto raspolozeni da pricaju o tome, kao jos se nista ne zna.

Na kraju nece ni biti kombinacije sa Kairom, i onda cu se mucki klackati satima do Kaira. :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam šta se događa. Zvala sam dosta agencija i baš nerado govore o ponudi za oktobar, a posebno Kontiki. Meni su rekli da od ponedeljka (16.08.) očekujem detaljnije informacije, jer će oni tada znati 'koliko mesta ima na letovima'.

Inače, volela bih ako bi neko mogao da mi pomogne oko izbora agencije. Zainteresovana sam za aranžman Krstarenje Nilom sa odmorom u Hurgadi. Trenutno, potpuno identični program za datum 06. oktobar nude agencije: Matico, Spirit i Fantast iz Novog Sada (12 dana/11 noćenja: 3 na brodu, 1 u hotelu u Luksoru i 7 u Hurgadi). Gotovo svi detalji vezani za ovaj program, uključujući cene i način organizacije putovanja je isti. Kontiki ima za 02. septembar i naravno, kao što sam već rekla, nove informacije mogu očekivati tek početkom sledeće nedelje, ali će cena biti snatno viša u odnosu na sadašnju. Da li možete da mi preporučite agenciju? Kome smem da verujem, koga bi trebalo svakako da izbegnem i na šta mogu da računam? Pretpostavljam da ima 'šarenih' iskustava, ali se nadam da će 'isplivati' neko preko koga ću svakako moći sigurno da otputujem. Dakle: Matico, Spirit ili Fantast? Pitanje je sad.....

Unapred, hvala!!!!!

Izmenjeno (tetka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904670
    Ukupno poruka