dujaspasa

Primasol El Mehdi 4*, Mahdija, Tunis

11 poruka u ovoj temi

@dujaspasa Dobro ste prosli, pisala sam o nasem "slucaju" prilikom dolaska i smjestanja u hotel...mi smo uspjeli da se srucimo u krevet tek poslije dva sata po ponoci (a na put krenuli prethodni dan u jedan popodne)  i promijenjene tri sobe, mada ni poslije trece nismo dobili ono sto smo trazili...ali TO JE MAHDIJA, pa istrpim sve - i tri sata voznje uz tri "presjedanja" (kad se slece u Tunis) i sve ostalo.

p.s. Uhvatio me neizdrž kad sam vidjela Vase slike i opise:smajl:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Povratak kući

Na vreme nas je vodič obavestila o vremenu povratka i u dogovoreno vreme je po nas došao kombi. Taman smo na tenane ručali i popili kafu. 

Put do Monastira čas ovakav... 

AirBrush_20240115125637.thumb.jpg.b637f5

A čas ovakav... 

AirBrush_20240115125729.thumb.jpg.3e49ae

U povratku smo leteli sa nekom tunižanskom avio kompanijom. 

AirBrush_20240115125813.thumb.jpg.43eafa

I sad da vam iskreno kažem da smo se baš lepo proveli ove dve nedelje. Ako zanemarim petljavinu sa smeštajem sve ostalo je bilo vrlo dobro. 

Ako bi rešili da opet idemo u Mahdiju izabrali bismo ponovo ovaj hotel. 

Za vreme našeg boravka obilazili smo okolne gradove, a i samu Mahdiju. Nakupovali se svega i svačega, kao i obično u Tunisu, jer je i jeftinije i kvalitetnije. Tako da oni koji vole razgledanje i šetnju mogu baš da se nauživaju. Na izlete mogu sami ili preko agencije. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na putopisu ,dobar hotel ste izabrali, gledala sam El Muradi sa pet zvezdica i ne vidim da je bolji od ovog,sem sto ima bljestav pod, veci bazen...ali mnogo losiju plazu i jos sto je onako veliki, pa dok dodjes do te plaze...:rolleyes:

Povratak kući

Na vreme nas je vodič obavestila o vremenu povratka i u dogovoreno vreme je po nas došao kombi. Taman smo na tenane ručali i popili kafu. 

Put do Monastira čas ovakav... 

AirBrush_20240115125637.thumb.jpg.b637f5

A čas ovakav... 

AirBrush_20240115125729.thumb.jpg.3e49ae

U povratku smo leteli sa nekom tunižanskom avio kompanijom. 

AirBrush_20240115125813.thumb.jpg.43eafa

I sad da vam iskreno kažem da smo se baš lepo proveli ove dve nedelje. Ako zanemarim petljavinu sa smeštajem sve ostalo je bilo vrlo dobro. 

Ako bi rešili da opet idemo u Mahdiju izabrali bismo ponovo ovaj hotel. 

Za vreme našeg boravka obilazili smo okolne gradove, a i samu Mahdiju. Nakupovali se svega i svačega, kao i obično u Tunisu, jer je i jeftinije i kvalitetnije. Tako da oni koji vole razgledanje i šetnju mogu baš da se nauživaju. Na izlete mogu sami ili preko agencije. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dujaspasa

Godinama vec idemo u El Mouradi Mahdia i nikad nije bilo potrebe da menjamo sobu niti smo "stavljali u pasos" :smajl:, ali pretprosle godine dobili sobu iznad trafostanice susednog hotela, ali mrzilo nas da menjamo sobu, nismo otvarali terasu, ni sedeli na terasi, uglavnom bili napolju. 

Prosle godine smo imali iskustvo sa sobom kao Vase, u stilu "moj te mota oko plota" :ljutko:, na kraju sam recepcioneru dala evropsku banknotu, ali smo u krevete legli u 2 posle ponoci, a krenuli na put pre podne prethodnog dana jer nissmo u BG (posle su se "izvadili" sa korpom voca koju smo dobili u sobu:plez:).

Ove godine, ja se spremim (mislim na banknote), spremim pricu na arapskom...kad, odmah OK soba, mirna strana, bocni pogled na more (nije nam bitno)...nismo menjali, ni davali trinkelt...i naravno, opet korpa  voca u sobu (ali sad me vec znaju kao "starog" gosta :)))

Ipak, nikad nisam sigurna sta ce me sacekati sledeci put!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka