STEALTH

Zapadni Krit 2023

36 poruka u ovoj temi

Hvala vi, mozda gramatika i neke recenice nisu OK, originalni tekst sam napisao na makedonskom, pa onda sam pomocu Gugl Translate-a prevodio i popravljao taj prevod.

@Rosbacher - Ma nisam bio i na Lycabettus i za to mi je krivo jer sam go pikirao jos kada sam odlucio da prespavam u Atini, ali sta je, tu je...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Konačno – kako bih ocenio ovaj odmor i da li je vredeo toga?

Rekao bih apsolutno da, ali bih to ocenio sa 8/10. Zbog lošeg vremena za 1/3 od danima tamo koje mi je pokvarilo ukupnu sliku. Siguran sam da bi bilo sunčano kao prva 3-4 dana - dao bih ocenu 15/10.
Ali ipak, štedeo sam novac cele godine za odmor na koji sam čekao 20 godina. I nije me razočarao, voleo bih da se vratim sutra. Nadam se da ću nekada u životu imati priliku da se vratim na Krit, ovog puta da prošetam i istočnim delom. Pa čak i ako se ponovi zapadni deo, zašto ne? Mislim da me je vremenska prognoza "obavezala" na to.

Eto razloga da se vratiš/vratite na Krit...plus Likabetus ;)

B-R-A-V-O  za sve što si podelio s nama :klap::klanja:

I jedan koristan savet: Na Maltu (a cenim i na Kipar) nikako pre septembra, prevruće je...

Mi smo bili na Malti polovinom novembra pre par godina, bivalo je i tada preko 25 stepeni...

Raznežio si me prvim postom i bebećom slikom :srce:, a slatko nasmejao opisom putovanja nazad 

"Od Kalambake do Grevene rodio sam 3-4 dece"  :hahaha:

P.S. Tačno sam znala da si tu negde sličnih godina kao moj sin :cvetic:

Izmenjeno (Dobra Jela)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste, 1987-mo godiste :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@STEALTHHvala na detaljnom opisu. Lepo je kada se neke zivotne zelje ostvare, zato samo napred!

Setala sam obalom, nema sanse da se prepozna plaza leti i zimi :D

U februaru je samo radila Isida pekara, gde sam ostavila novac za vlasnika apartmana. U Isida hotelu sam mogla da koristim teretanu besplatno :D Moj apartman je bio s druge strane Raiffeisen banke :D

Izmenjeno (Eowyn)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste, 1987-mo godiste :D

Stariji si 3 godine, sve je to tu negde ;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čestitam na trudu, da nam dočaraš.  Sjajno:blago: 

@STEALTH

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka