mbuba

Nea Skioni, Lemonis Panagiotis apartmani

1 poruka u ovoj temi

Ovaj app sam rezervisala na osnovu recenzija sa sajtova nikana.gr i grcka info i jos nekih informacija sa ovog foruma.

Nista nije ukazivalo na stvarne probleme koji ce nas docekati.

1. Cena koju nam je vlasnica Dina , slatkoreciva i dobro proracunata dala jos u decembru za 12 nocenj aje 80 eur/ danu uz napomenu da ce cen abiti veca i da nam ovo cini zbog ranog bukinga i 12 noci.

Kad smo stigli videli smo da su ljudi placali od 65 do 70 eur , kako koga je odrala.

2.Kuca je dvojna. Tus desno ne dirajte ni  za zivu glavu. To sto oprh noge umalo me kostalo glave jer je vlasnica drugog dela tolikomurllaa na mene da mi se sve smucilo.

3. Klime u spavacoj sobi nema, ova u dnevnoj radi  kao  ventilator, spavanja nema.

4. Kupatilo malo i neuslovno, bez kadice. Voda pliva po celom app kad se tusirate.

5.Frizider zapusen, voda iz njega curi stalno. Struj anikakva, osiguraci stalno iskacu.

6. Super brzi internet koji nam je naplacen radii ko puz ili ne radi uopste.

7. Naglasila sam da imam problem sa kolenima i da mi ne odgovaraju stepenista i stene na plazi. Sacekalo me i jedno i drugo. Njeno stepeniste levo vodi pravo na stene. Vrlo opasno i za odrasle  a posebno za decu.

8. Lezaljke koje navidno imate besplatno u stvrai imate dve za 4 coveka ako poranite. Suncobrani prakticno neupotrebljivi, mali i svaki dan ih vucete nazad na terasu.

9. Sve ovo vidite pisto vam najpre uzme pare p ase mozete zaliti do sutra, ona pare ne vraca.

10. Vrhunac je bio kad nam je stiglo dvoje prijatelja iz Pefkohorija na kafu. Demonstrativno je zahtevala da odmah napuste smestaj jer gosti nisu dozvoljeni. Pa zeno, nismo dosli u konc.logor da mi niko ne sme doci. Luda zena potpuno.

11. Stalno obilazi i strazari, opominje da se vod ane trosi, da klima radi na 25 stepeni i da se iskljucuje kad nismomu app. Ma moze da radi i na 2 stepena, toj freon nikad nije dopunjen, ne hladi uopste. Spavanja nema uopste ali krivi smo sto odmah dadosmo pare.

I na kraju, ljudi, mi sutra idemo kuci. Vodite racuna da ne prodjete kao mi.

Lhudi kazu da ranije nije bilo ovako. Sta se desilo ne znam.

Pihlepa za novcem, gramzivost,..ne znam.

Znam samo da je moj odmor koji cekma celu godinu potpuno propao i da me u ponedeljak  ceka arbajt.

Zivi i zdrvai bili!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka