LETNJA IDILA

Letovalista za mlade u Grckoj

6 poruka u ovoj temi

Da li neko moze da mi kaze koja su najpopularnija letovalista na severu Grcke kad su u pitanju mladje generacije ? Primecujem da se tamo nalaze uglavnom ona letovalista koja posecuju stariji ljudi i parovi sa malom decom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Teško da ćeš u severnom delu naći nekakvo letovalište za mlade sa provodom i ne znam čim... Možda u pefkohoriju ima par nekih klubova, ali generalno znam da je za provod i mlade najbolji zakintos i eventualno lefkada...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kalitea Halkidiki

Gradsko letovanje u Solunu na pr: Uvece puno kafica i mesta za izlazke, grad ima svoje plaze na koje se ide busom a kasnije se mladi, sto turisti sto Grci, vracaju s plaze tim istim busom, upoznaju se i caskaju usput. Nekad grcki pevaci gostuju po kaficima uvece, to se sazna u turist info kucici, gde i sta ima od dogadjanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da ne zaboravimo Paraliju :) Ne znam kakvo je sada stanje, ali pre korone je imala bar dve diskoteke.

A za Lefkadu mi bas i nije poznato da je neki centar nocnog provoda...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lefkada i nema neki nocni zivot mozda lik mislio na Krfa ko zna…

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Lefkadi veliki brodovi za izlete u Nidriju prave nocne plovidbe i zurke za mlade msm mogu svi koji su platitili dnevni izlet taj nocni je gratis a pice se placa dodatno tako je bar bilo 2019

To je kao neki vid nocnog zivota.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906048
    Ukupno poruka