Serafim

Kastri Loutro

6 poruka u ovoj temi

vila Manikas

Jedina vila u mestu koja je u ponudi domacih turistickih agencija. Letovao od 02.-11.06.2023. Smestaj je uobicajen za grcke uslove,sve je upotrebno i u funkciji. Vlasnici imaju restoran i beach bar u vlasnistvu, tako da su na plazi besplatne lezaljke. Mesto je malo, ima jednu pekaru, mesaru i prodavnicu ( extra opremljena), dve taverne i crkvu. Pijaca je subotom, a mir i tisina su od jutra do veceri. Za neka eventualna pitanja u vezi vile ili mesta sam na raspolaganju. Moram da pohvalim sve iz agence Halo Travel iz Nisa koja organizuje ovu destinaciju, u mom slucaju je sve proteklo profesionalno i ljudski. Bravo i Hvala. 

IMG_2443.JPG

IMG_2444.JPG

IMG_2445.JPG

IMG_2448.JPG

IMG_2449.JPG

IMG_2450.JPG

IMG_2451.JPG

IMG_2452.JPG

IMG_2453.JPG

IMG_2454.JPG

IMG_2455.JPG

IMG_2456.JPG

IMG_2418.JPG

IMG_2419.JPG

IMG_2420.JPG

IMG_2421.JPG

IMG_2422.JPG

IMG_2435.JPG

IMG_2437.JPG

IMG_2438.JPG

IMG_2457.JPG

IMG_2459.JPG

IMG_2460.JPG

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav.kakav je ulaz u more? Ima li kamenja? Zbog male dece pitam.Generalno kako ste zadovoljni plažom,morem u tom mestu i samim mestom? Ima li talasa i vetra?

Izmenjeno (vilenjak)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovanje, mesto je u produzetku Nei Porija. ista dugacka plaza podeljena recicom koja bi trbalo da malo usahne u ovim mesecima, Kao sto ste videli na slikama,nema velikih talasa, ulaz u vodu je postepen, ali na oko 5-6 m je pescani sprud, pa je voda ponovo do struka i onda krece dubina. Na ulazu i dnu je pesak bez kamenja,trave i jezeva.Ista je kao u Nea Flogiti, ako poredim,vetar blag,osvezavajuci.Potoji tus i kabina za presvlacenje,wc u resoranu,cist tako reci sterilan.Masto je malo, prakticno je selo, ima dosta vikendica i napustenih kuca.Nema parkova i igraonica za decu, ali mozete setati sirokom plazom iha-haj.Pijaca je subotom ( u Nei Poriju je petkom) ima mozda 12-ak prodavaca,ali imalo je sve sto nam je "bilo potrebno". Sveza riba,voce,povrce,masline,domace maslinovo ulje,masline,sir,slatkisi (kolaci),domaca jaja  i potrepstine za kuhinju i garderoba.Prodavnica koja se vidi upravno sa terase ( na 30-ak m od vile) je extra snabdevena, ima prakticno sve ( cak i farbu za kosu), nema magnete :D. Vlasnici vile drze u prizemlju prodavnicu, ali nismo nista kod njih pazarili, tako da ne znam cene. Apartmani nemaju komarnike,ali zatecicete aparat, pa kupite tablete u extra radnji (nije bilo nesto preterano komaraca).U mesari porucujete meso za rostilj (postoji u dvoristu vile pored parkinga u dvoristu), u poslasticarnici domaci kolaci i sladoled (kugla 2 e) kafa. Pekara je izmedju njih.Giros kod Dimitrosa (vlasnik vile-mladji) u restoranu je 4,5e i nema ribe,junetine, jagnjetine, nista sem svinjskog!Porcije bas izdasne, a ima i manji za poneti. Bus linija za Leptokariju je valjda pocela da radi (pisalo na tabli od 26.06-18.09.) Ono sto sam ocekivao od mesta za odmor, sam i dobio. Vikendom je plaza malo vise puna (vikendasi) ali smo preko nedelje bukvalno bili sami na istoj+ decko za barom (muzika vrh). Frape ne uzimajte kod njega ( 4,5 e) vec u retoranu (3 e)pa na plazu, uostalom i on motoricem predje tih 15-ak metara i dostavi Vam do lezaljki. Toliko, ako Vas zanima jos nesto, tu sam .Pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala mnogo.gledam neki hotel Kastro tu blizu te vile gde ste vi bili

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro se raspitajte da li smestaj radi! Svaki dan sam prolazio pored, restoran (koji je do ulice) je radio, ali gostiju nije bilo. Na delu plaze postoje trscani suncobrani, ali nema lezaljki. Ne znam da li jos uvek nude smestaj :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čuo sam se sa njima,naš čovek drži taj hotel,nude i polupansion,imaju ležaljke i suncobrani na plaži.nema ih u ponudi naših agencija. Od 28.08  za 10 noći imaju sad popust 950 eura polupansion dvokrevetna soba za dvoje+dete.. mislim da je ok cena,korektno izgleda hotel i plaža.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka