seagull

Cairo (Kairo)

3 poruke u ovoj temi

Od 15. 05.2023.g. air Serbia leti 3 puta nedeljno za Kairo i nazad.

Red letenja Beograd Kairo Air Serbia

Kompanija Air Serbia leti na liniji Beograd-Kairo-BeogradRed letenja Beograd Kairo Air Serbia je po trenutnom rasporedu, koj je podložan promenama, sledeći:

- Iz Beograda za Kairo uz avionsku kartu po Red letenja Beograd Kairo Air Serbia svakog ponedeljka i petka sa polaskom iz Beograda u 23:15h i sletanjem u Kairo u 02:10h sledećeg dana. Let traje 2h55min.
- Iz Beograda za Kairo svake srede sa polaskom iz Beograda u 23:20h i sletanjem u Kairo u 02:15h sledećeg dana.
- Iz Kaira za Beograd svakog utorka i subote sa polaskom iz Kaira u 02:55h i sletanjem u Beograd u 05:55h. Let traje 3h.
- Iz Kaira za Beograd svakog četvrtka sa polaskom iz Kaira u 03:00h i sletanjem u Beograd 06:00h.
 Cena povratne avionske karte po Red letenja Beograd Kairo Air Serbia  iznosi OD 254 EUR samo sa ručnim prtljagom za povratnu avionsku kartu Beograd Kairo Beograd. Ukoliko se odlučite za let samo u jednom pravcu cena avionske karte za avion iz Beograda do Kaira iznosi OD 138 EUR. Letovi na liniji Beograd Kairo Beograd su planirani od sredine maja 2023. godine. Doplata za kofer do 23kg je oko 50 eur.
Izvor informacija: JeftineAviokarte.rs

Da li ima zainteresovanih da u svojoj organizaciji posetimo Kairo, Aleksandriju, a zatim avionom odemo na 6-7 dana u Sarm avionom iz Caira ili Aleksandrije?
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da ćemo mi oko Nove godine organizovati odlazak u Kairo, Alexandriju, piramide, a onda ipak u Hurgadu u svoj apartman ako ne bude izdat. Ako bude onda se javljam za opciju sa Šarmom :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ostacemo u kontaktu. Ozbiljno sam zainteresovana za celu pricu. Ipak ne bih sama u  obiilaske.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26954
    Ukupno tema
    904376
    Ukupno poruka