vladaNg992

Putovanje po Evropi par meseci (interrail ili bilo kako)

1 poruka u ovoj temi

E ovako, pozdrav ljudi! :)

Ja sam Vladan, imam 30 godina, iz Negotina sam, ali sam vrlo cesto u Beogradu.

Sve sto hocu?

Radim od kuce pa to planiram vec neko vreme. (sto bi znacilo da idealno i ta osoba bi morala da radi od kuce/remote).

Jednu zanimljivu osobu koja je spremna i zeli isto sto i ja, da obidje Evropu (jeftino) tako sto  cemo da putujemo preko Interaila (ili busevima) i spavamo u relativno jeftinom smestaju. (ne mora samo Evropu, ali u prvoj toj nekoj iteraciji - recimo Evropa).

Svuda po par dana, videti sto vise, slikati, neklasicno putovanje, ne zanima me samo da vidim nesto klasicno nego i neklasicno  - tipa doci u Amsterdam i popeti se na neki toranj gde se niko ne penje (lupetam, ali razumete me).

Deluje mi jeftino koristiti Interail karticu, ali treba sve videti, snaci se, ili mozda busevi a i jeftini letovi.

Tipa - dogovorimo se - odemo u Pestu par dana, pa nastavimo dalje, Bec, Prag i tako veci deo Evrope, pa koliko traje da traje :)

I cilj jeste, videti sto vise i ne potrositi desetine hiljada evra.

Poenta je da to ne bude bas klasicno putovanje, da ostane u secanju za zivota kao nesto prelepo.

Jel postoji uopste neko ko je spreman na to i zeli isto sto i ja? 

(godine su mi nebitne u principu).

Nemam nema ocekivanja posto vidim da se retko ko kome javlja ovde i da je prica napravljena, ali evo pokusavam.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905769
    Ukupno poruka