meteori

Štrumfanje po Kefaloniji - putopis

18 poruka u ovoj temi

@STEALTH

Zahvaljujem od srca! Dirnule su me Vaše riječi. 

Vi se jedan od tih ljudi kojima sam zahvalna jer, naravno, pročitala sam Vaš putopis. Spremala sam se dugo za Kefu. I inače, čitam teme sa mjesta na koja želim otići ili sam bila. A cilj putopisa je i bio da ljudi imaju osjećaj da su tamo i neizmjerno mi je drago ukoliko sam to postigla. I nama je žao Džekija i spominjemo ga neprestamo i svima pričamo o njemu. Baš i danas smo. 

Da, pisala sam o Zakintosu. 

I o Krfu, Eviji i Skjatosu (2016.). Nažalost, ne i prošle godine sa Skjatosa, a obišli smo neka malo neobičnija mjesta. Kastro biciklom i npr. crkvu Agios Alexandros. 

Iznajmiti brodić za nas nije opcija. Znam da Vi to radite i zato, između ostalog, volim čitati Vaše utiske. Ali ako neko taksira do Fterija, taksiraće i do Ammidi plaže. Tako da, hvala. 

A g. @Lunjo je car! I to car kojii daje odlične savjete o cvijeću. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Brutalna tema i izv

Brutalan izvestaj :)

Ovo treba da procita svako ko nikada nije bio tamo. Ljudi nisu svesni sta propustaju i sta dobijaju. Samo je jedno sigurno - Kefa je sigurica. Zato joj se i vracam ove godine posle 2017. Toliko toga ima da ponudi, i svaki put sto je najvaznije mozes da napravis novo letovanje.

Lassi je nerealno mesto. Ima toliko plaza i dostupnost kao retko koje mesto u Grckoj. Neverovatno nesto.

Platis Gialos je nesto posebno. Tako jednostavna a tako dobra plaza. Meni licno jedna od najomiljenijih u Grckoj.

Pessada je raj na zemlji.

Hvala na divnim opisima, slikama i svaka cast za akciju. Vrhunski odmor. Samo ste mi jos vise pojacali zelju da tek sad ne mogu docekam :D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mali off-topic.
@meteori 
Pronasao sam obe:

Zakintos:

http://www.putovanja.info/forum/forum/topic/7677-zakynthos-the-flower-of-the-levant/?do=findComment&comment=906987

Krf (bice mi interesantno kako ste vi doziveli, mi smo bili prosle leto):

http://www.putovanja.info/forum/forum/topic/32107-krf-ostvaren-san-putopis/#comment-865724

Bice citanja danas i sutra :)

Izmenjeno (STEALTH)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka