meteori

Štrumfanje po Kefaloniji - putopis

18 poruka u ovoj temi

Citam kada se vratim iz Austrije :) !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ma, svaka vam cast zemljaci! Odusevila ste me. Malo mi je zao sto niste videli Fteri. Licno, mislim da je to najlepse plaza koju sam videla. I opet bih ponovila ono pesacenje. Sa Lilom P, naravno uvek. Ubedila bih ja nju. Pozdravljam vas I guglajte Pilion za sledecu godinu. Kupice vas sigurno! 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@meteori

Nemam reci, svaka vam CAST na ovom putopisu. Rasplakali sme me malo (a imam 35 godina, musko) na zadnjem pasusu:

Hvala svim ljudima koji su ikada podijelili informaciju o Kefaloniji. Zahvaljujući vama, nama je bilo divno. Nadam se da sam neke ljude “nagovorila” da odu, a druge podsjetila kako im je bilo lijepo. Veliki pozdrav za sve.

Vratili ste me nekoliko godina unazad kada sam ja obisao Kefaloniju:

http://www.putovanja.info/putopisi/kefalonija-lefkada-2017-30-08-2017-10-09-2017/

Procitajte, mozda vam da ideje sta videti kada sledeci put posetite Kefu.

Procitao sam ovu temu bez da trepnem i da budem iskren - osetio sam se kao da sam ja bio sa vama na letovanju, kao neki duh koji vas je pratio. Svaka vam cast na nacinu pisanja, izrazivanja i nacin na koji ste dolovili ono sto se vi proziveli. I definitivno ste promenili moj nacin razmisljanja sta se sve moze obici po ostrovima biciklom.

Meni je bas pao zao Dzekija, kao da je molio da ga uzmete nazad sa vama u Srbiji :)

Hteo sam da vas pitam - jel ste pisali ovakvo nesto slicno i za Zakintos? Ja idem krajem avgusta (ako Bog da), pa hteo bih da procitam kako ste Vi doziveli to ostrvo. Meni je samo Zakintos ostao kao zadnje neobidjeno Jonsko ostrvo, pa svake preporuke su dobrodosle.

P.S Imam jednu preporuku i za vas - sledeci put kad ste na Kefaloniji, obidjite i plazu Ammidi koja se nalazi severnije od Fterija.
https://goo.gl/maps/23iXXqYbqVD3FLvx5
Nije nikako dostapna pesice, ali zato se moze iznajmiti brodic u onu luku ispod Zole. 
Evo jednu panoramu sa nje:
https://maps.app.goo.gl/DY9DBvo5iUx9CYWs8

Moram da pomenem i naseg clana @Lunjo jer ce me Zola uvek potsecati njemu i njegove utiske sa Zole. Ne secam se da je iko ikada bio smesten u Zoli sa ovog foruma...

Izmenjeno (STEALTH)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada

Zahvaljujem. I meni je žao što nismo vidjeli Fteri, ali to je dobar podsticaj za povratak. :D

Ne bih ja imala ništa protiv da vam se pridružim. Mlađa jesam, ali se sa engleskim lijepo snalazim pa razmišljam da bi ste me prihvatile. :D :D :D

Pilion mi jeste na radaru. Mislili smo ga obići prošle godine u okviru izleta sa Skjatosa, ali se ne mogu sjetiti šta je bilo. Ili smo se ipak odlučili za Skopelos/Alonisos jer je bio isti dan ili je bio otkazan zbog vremena.

Dogovorili smo se da ćemo se držati ostrva još malo, dok godine dozvole vožnje biciklom. A onda, Bože zdravlja, i nešto na kopnu. I Parga mi je zanimljiva.

Veliki pozdrav od zemljaka!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka