Nikola S.

Rusi u Egiptu?

90 poruka u ovoj temi

Zamislite da nas ima koliko Rusa e onda bi videli sta je to haos. A devojke su nam toliko fine da kada sam bila sa deckom u Kusadasiju neke nase devojke su na nagovor Turcina gole trcale po plazi.

Izmenjeno (zliki_666)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

hahaha,e jesam se nasmejala-gole trcale po plazi!!!ee,i to majka na more salje...znam,sta da se radi..tranzicija,tranzicija...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma koje majke, od moga decka njegov brat i drug su smuvali dve sestre i odmah odveli u krevet pred ocima njihovih roditelja. Sramota, a ovi samo nemo posmatrali, stace kada imaju fine cerke.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ju!!uzasi promiskuiteta!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

davojke koje su na nagovor bilo koga, ma odakle da su te devojke, su, morate priznati u najmanju ruku glupace...ma koliko priznali ili ne...

e sad, da su devojke same zelele da se skinu i trckaraju po plazi gole, to je vec nesto drugo...to se moze opisati sa mladost/ludost, sa "eto doslo im ili sa bas ih briga niko ih tu ne zna pa zele malo da divljaju" i sl. i td...sto u potpunosti podrzavam...

a sto se tice Rusi vs Srbi u pogledu ponasanja ...nismo bas mi toliko daleko od njih,kao sto bi smo voleli da budemo ili kao sto sebe smatramo...

ja nemam nista protiv da mladi turisti predju neke "norme ponasanja" ali kada stariji turisti to rade, to mi je...ajd da budem fin, malo glupavo...imali su vremena kada su bili mladi da 'divljaju"...

Izmenjeno (danzig)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su ipak najgore Ruskinje koje se vataju sa Egipcanima, pa zbog njih sve devojke ispadose....ruskinje!

...nisam siguran kako da se izrazim povodom ovog posta,ali moram, one koje se vataju, ako ih popularno zovemo ruskinje neka tako i ostanu ali kao sto draga profesorka kaze "ispadose ruskinje"... pa kada se vataju onda neka ih takav "nadimak" bije... e sad to sto i mi imamo puno tih "ruskinja" to je vec nesto sasvim drugo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zamislite da nas ima koliko Rusa e onda bi videli sta je to haos. A devojke su nam toliko fine da kada sam bila sa deckom u Kusadasiju neke nase devojke su na nagovor Turcina gole trcale po plazi.

Isto nase devoje, isto Kusadasi, 2004. 'vataju se po plazi sa Turcima u nadi da ce im ovi platiti neko pice ili ih pozvati sledece godine da kod njih kuci letuju. :) A Turci oni najgori cigani sto kod nas na buvljacima prodaju nosene stvari ili perje, a nase devojke na oko lepe, atraktivne a u glavi... Cisto sumnjam da bi ih kuci i pogledale da prodju pored njih ali ko zna. Ne znam da li su shvatile da su Turcima bile samo prolazna letnja avantura ili se jos nadaju pozivu... mada ne bi me cudilo i da su Turci njima bili prolazna avantura. :)

Ovakvih ili slicnih primera je bilo bas dosta u Turskoj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Primera ima dosta, ali po meni nezaostaju ni Holadjanke i Engleskinje , kada malo popiju podivljaju i u bukvalnom smislu salecu muskarce Ruskinje su mala deca za njih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali ako ijedna Ruskinja pridje mome decku izgledace kao da ju je napao copor tigrica.

MNJAUUUUUU!!!

Izmenjeno (zliki_666)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa vidjala sam ja da se udvaraju iako devojka sedi pored..one su totalno prolupale..samo da im je da pobegnu iz rusije..tako da cuvaj decka!!!hahaha

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pocinjem da ostrim kandze !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao kakav sam ja par imao ove godine u Regini...majka i sin '84 ...nasi... Tuga.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ajd' to malo opsirnije? ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno Segio,daj jos koju rec, pocetak obecava :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka