pera_detlic

Antique Roman Palace

1 poruka u ovoj temi

Nas devetoro, uzrasta od 6 do 72 godine, letovalo je u avgustu '21. Malo je reći da smo svi prijatno iznenađeni. Hrana je odlična. Raznovrsna i veoma ukusna. Iako je zbog covida bio asistirani švedski sto, ni u jednom momentu nisu se stvarale gužve, ni za sto ni u redu za hranu.
Higijena je na visokom nivou. Ne znam koliko puta dnevno smo viđali ženicu koja čisti lift! A ako se liftovi glancaju više puta dnevno, jasno je koliko je i ostalo čisto. 
U sobi imate sve što može zatrebati, uključujući papuče, blokče i hemijsku, šibice i pribor za šivenje. U kupatilu gel za tuširanje, šampon, balzam za kosu, mleko za telo, jednokratne kape i rukavice za tuširanje, blaznice i štapiće za uši. Sve se po potrebi dodaje novo. Peškire će zameniti kad god da tražite.
Spremačice svakodnevno ostavljaju vodu, čaj, kafu (jacobs cronat gold kesice, sa sve posebnim kesicama mleka za kafu) i šoljice za jednokratnu upotrebu, a ako tražite i flašu gaziranog soka.
Jedina zamerka, ako postoji, je što spremačice rade po ceo dan pa su naš sprat obično čistile u vreme nakon ručka kad smo želeli malo da odmorimo.
Plaža je odmah preko puta. Nikad nije gužva, u svako doba lako se nalaze ležaljke. Čak i u baru na plaži (voda, sokovi i kafa uključeni u alll inc) nikad nije gužva. Na plaži su dva tuša, a kod bazena čak i zatvorene kabine za tuširanje. Pored bazena je poslastičarnica,u kojoj nikad nije gužva, u njoj su popodne kafa, sladoledi na štapiću i gomile kolača uključeni u all inc.
U baru koji radi 24/7 je brza hrana, sokovi i kafe, uključujući i tursku kafu. 
Peškire za plažu možete menjati kad god poželite u spa centru. U prva dva dana odrasli dobiju promo petnaestominutnu masažu leđa. 
Kasni check-out, ako soba nije zauzeta od istog dana je u 16h i ne naplaćuje se. Nama su ostavili sve tri sobe, iako smo pitali za bar jednu. 
Hotel nema bučnu animaciju, što je nama odgovaralo, a nekom možda i neće. Svako veče kids club (par puta su preskočili, valjda zbog malo zainteresovane dece) i posle neki šou za odrasle. U baru na krovu 6 puta nedeljno klavir uživo. Jako lepo i opuštajuće, za onog ko voli. 

Sve u svemu, jako smo zadovoljni. Ako neko razmišlja o ovom hotelu, ima moju preporuku.

 

4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905031
    Ukupno poruka