lea

Hotel Theoxenia **** Uranopolis

384 poruke u ovoj temi

Ja imam jednog decaka od 14 i dve devojcice (10,3)I ja se nadam da cemo se sresti, jer smo mi tamo od 3 do 10 jula.Mene isto zanima ako neko ima vise informacija o hotelu Theoxenia.U tom delu Grcke sam jec bila ali ne i u ovaj hotel.klap.gif

Koliko ja znam hotel je kompletno prodat u tom periodu i gosti su uglavnom srbi, moji prijaelji treca godina idu u taj hotel sa jos 5 porodica i prezadovoljni su odnosom cene i kvaliteta,to vam je to bice vam kao da ste u srbiji samo narodnjake da ponesete.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

"vrca zvrco" zaista nema razloga za brigu! Hotel Teoxenia je stvarno dobar za pare koje dajes i ono sto oni nude. Njihova plaza je malo manja ali na njoj nikada nije bilo guzve. Lezaljke su bile 5eur-a za ceo dan. Imaju bazene sa slanom vodom (i za decu i za odrasle). Imaju igraonicu za manju decu, terene za sport, igraliste za decu, a hotel do njih Aristoteles ima bazen sa toboganom i vecu igraonicu za decu (mi smo tamo bili cesto). Sve je puno Srba, a ima dosta i Rusa. Te godine je bilo i dosta Grka. Svi dolaze sa porodicama. Hotel je pravi porodican. Nisi pogresila sto si ga izbrala. Ja bih ponovo isla tamo, ali sada smo orjentisani na Sitoniju i apartmane pa idemo u Metamorfozi.

A hrana je bila odlicna. Mi smo bili prezadovoljni - uvek je bio i slatki i slani program i svasta nesto.Ne mogu se setiti svega jer je to za mene bila ogromna kolicina hrane. Mi smo imali polupansion, a bila je mogucnost i doplate za all.

Ne znam sta ljudi sve ocekuju kad odu u hotel, ima nas raznih... Mi smo bili zadovoljni i uslugom i kako su se ophodili prema nama. Do duse, mi nismo mnogo zahtevni. Sobe su ciste , posteljina se uredno menja,kao i peskiri (uvek su nam davali vise peskira zbog bebca). Kao sto rekoh, nista nam nije smrdelo!!!!!!

Lep odmor i lep provod.

Pozdravosmeh.gifosmeh.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno sada mi je malo lakše,nismo ni mi mnogo zahtevni ,ali komentari su razni pa sam se malo uplašila.Inače Sitonija je jako lepa mi smo bili prošle godine prelepo je zaista obišli smo je celu ima dosta lepih plaža tako ako te nešto zanima draga "Pančevka " slobodno pitaj :)

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja imam jednog decaka od 14 i dve devojcice (10,3)I ja se nadam da cemo se sresti, jer smo mi tamo od 3 do 10 jula.Mene isto zanima ako neko ima vise informacija o hotelu Theoxenia.U tom delu Grcke sam jec bila ali ne i u ovaj hotel.klap.gif

:DSuper baš se radujem ,sigurno ćemo se sresti jer i nama počinje aranžman 03 -15 jula :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi idemo u Theoxeniu, od 05.06. - 15.06.!

Interesuje me da li u ovom hotelu postoji mogucnost da se plati konzumacija pica na plazi i da to bude zamena za placanje lezaljki (ako ste me shvatili sta htedoh reci :lol:)?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi idemo u Theoxeniu, od 05.06. - 15.06.!

Interesuje me da li u ovom hotelu postoji mogucnost da se plati konzumacija pica na plazi i da to bude zamena za placanje lezaljki (ako ste me shvatili sta htedoh reci :lol:)?

Mislim da u vasem hotelu nemoze ,u Aristotelu su dve lezaljke 6€ i dobijete 2 pica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da se i ja zapljunem :klap:

Mi smo u Teoxenii od 02.07 do 13.07. sa dečacima od 6 i 10 , tako da..Neno i Zvrca... gledamo se :don-t_mention:

Interesovalo bi me, ako neko zna, kada ide dvoje odraslih i 2 dece koliko ležajeva je na raspolaganju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neznam tacno za ovaj,ali u vecini hotela u Grckoj kadu su dvoje dece ispod 12 god. u pratnji 2 odraslih dobijaju trokrevetnu sobu.Mi smo sada u ovom hotelu dobili apartman (tako pise na vauceru koji smo dobili od Nemacke agencije) jer imamo deceka od 14 god. koji placa punu cenu,a dve devojcice idu gratis jer su ispod 12god.klap.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

klap.gif

Stižu još tri porodice sa decom!osmeh1.gif

Mi smo u Teoxenii od 01.07 do 12.07. devojčica 11 i dečak 4, i ostalo društvo je sličnog uzrasta, znači nema spavanjadjavolko.jpg .

Nego zna li neko, kako stići kolima do tamo, i da li u hotelu daju peškira za plažu.

Pozdrav!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 23.2.2011. at 22:28, bokitod je rekao/la:

Cuo sam da u Theoxenia hotelu sobe nisu bas najbolje *osecaju se neki mirisi i slicno( zna li neko nesto o ovome

Hotel THEOXENIA je stariji hotel, sastoji se prakticno iz dve paralelne zgrade. Sobe se parcijalno renoviraju, sto znaci da postoji mogucnost da se dobije " starija " soba. Medjutim, to nista ne menja, jer je higijena na zaista visokom nivou ( bio sam u avgustu 2010 ), a na ono " starije ", mislim na namestaj. Sva kupatila su skoro renovirana, tako da je ostao samo namestaj i ulazna vrata nekih soba ( sobe se ne nalaze u klasicnim hotelskim hodnicima, vec su u direktnom dodiru sa spoljnim " svetom " ). Nikakav (ne)miris se ne oseca u sobama!!! U svakom slucaju, hotel je za sve preporuke!

U 9.6.2011. at 11:24, Dejan M je rekao/la:

klap.gif

Stižu još tri porodice sa decom!osmeh1.gif

Mi smo u Teoxenii od 01.07 do 12.07. devojčica 11 i dečak 4, i ostalo društvo je sličnog uzrasta, znači nema spavanjadjavolko.jpg .

Nego zna li neko, kako stići kolima do tamo, i da li u hotelu daju peškira za plažu.

Pozdrav!

Pre svega, POZZ i sa moje strane! Theoxenia je pravi izbor za klince, pocev od decijeg igralista, bazena, plaze, hrane... Zaista je sve sjajno ( bio sam u avgustu 2010 )... Kolima je vrlo jednostavno doci, iz Soluna se prati put za KAVALU ( odlican nov put, uzivanje za voznju ), cim se prodju jezera sa desne strane, pratite putokaz za STAVROS... Pravo kroz STAVROS ka JERISOSU, kroz JERISOS ka URANOPOLISU ( desetak minuta voznje ) i 2.6 km pre URANOPOLISA, sa desne strane nalzi se hotel THEOXENIA. Nemoguce ga je promasiti, deluje impozantno pored samog puta. SRECNO!

Da, u svakoj sobi ima i velikih peskira, mada bas ne znam koliko su takvi beli peskiri za plazu.

U 3.3.2011. at 9:02, nena09 je rekao/la:

Interesuje me da li se lezaljke na plazi ispred hotela Theoxenia naplacuju,posta sam na nekim forumima procitala da je to 5€ po danu.Takodje me zanima da li se i pice iz veceru dodatno placa?Ako neko zna neka napise?

Lezaljke na plazi se placaju 5 evra, ali za to se dobije i jedno pice. Na plazi levo, par minuta hoda kroz vodu, hotel Aristotelis, lezaljke su besplatne. Pice uz veceru se dodatno placa, kako sednete da vecerate, opsedace vas ljubazno osoblje sa pitanjem : Do you want something to drink , na engleskom koji cete jedva razumeti :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi takodje idemo u ovaj hotel od 01.07. do 10.07. sa dvoje dece (dve porodice) tako da cemo se videti i druziti tamo! Novosadjani

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

" kivikalac" bilo bi lepo da nam se javiš i iz prve ruke kažeš kako je bilo na letovanju, kakav je hotel ,sobe ,usluga ,cene .plaža ,jel se plaćaju ležaljke ,jel ima peškira ,kakva je hrana.........uf nemogu više :tuga: ...uostalom znaš i sam šta sve zanima mnoge od nas koji idemo početkom jula....... Veliki Pozdrav ......hvala unapred !!!! :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dakle, vratili smo se iz Theoxenie u sredu!

Sve u svemu bilo je prelepo.

Svih 11 dana vreme nas je dobro posluzilo. Jedan dan smo imali pravi pravcati potop, ali taj dan smo se "prikljucili" kumovima u Flogiti (50 km od Soluna).

Ovako, hotel je super sredjen. Ne znam kada je renoviran i da li je, ali je namestaj i unutrasnjost sasvim ok. Hotelski. Ne znam kome sta tu treba, ali racunajte da smo mi cetvoroclana porodica, sa decom od 5 i 2 god.

Imali smo tzv. "no view" sobu, dovoljno prostranu, dvokrevetnu, sa sofom i donesenim jos 1 krevetom na tockice, koji nismo ni koristili za spavanje.

Terase gledaju na hodnik kojim se stize do soba sa pogledom, ali to nam ionako nije bilo bitno (zato smo ih i uzeli). Ove terase su duplo vece od obicnih terasa, tako da smo imali "privatno dvoriste".

Cistoca u sobama je za pohvalu. Svaki dan ih ciste, svaki dan menjaju peskire i svaki 3. dan menjaju posteljinu.

Usluga je za svaku pohvalu. Sta god nam je trebalo, dogovoreno je sa osobljem. Trebao nam je i lekar (upala usiju u pitanju), i rekose da mozemo da im se javimo u bilo koje doba noci i da ce oni zvati dr iz Uranopolisa da dodje.

Ipak smo isli u Dom zdravlja (koji se nalazi u Jerisosu) preko dana.

Hrana je odlicna. Dorucak i rucak podrazumevaju uvek po 5-6 ukusnih obroka + vise vrsta salata + aparat sa kafom i sokovima. Postoji mogucnost da za vreme obroka porucite i od njih pice, koje odmah placate ili na odlasku.

Uz veceru idu obavezno 3 vrste slatkisa i sladoled u kolicinama koje zelite (sami vadite kugle). Sto su mnogi koristili u neverovatnim kolicinama, i garantujem da nisu mogli sve da pojedu, al sta ces... ljudi su razliciti...

Do plaze se brzo stize podzemnim prolazom. Taj dan kad smo stigli poceli su da naplacuju lezaljke, kako vec neko ovde rece - 5 evra, 2 lezaljke i suncobran. Pri tom lezaljke otkljucava momak tek oko 10-11h, sto za nas sa sitnom decom nije prihvatljivo, ako ne boravis ceo dan na plazi. Tako da smo se dali u potragu za drugim plazama. Osim toga mi i inace na odmorima volimo da sunjamo, tako da u svakom slucaju ne bi smo na jednoj plazi bili duze od 2 dana. Lezaljke su poceli, posle 5 dana da naplacuju i ispred hotela Akti Uranopoli, i trenutno se jedino ne naplacuju lezaljke ispred hotela Akrathos koji je odmah do Theoxenie.

Ova plaza je po meni i najbolja za klince! Pesak, lep ulazak u more, nema trave u vodi, ljulje i klackalice. I za nas starije - bar, koji je bar tri puta jeftiniji od onog ispred Theoxenie!

U okviru hotela je odlican kompleks bazena. Ja nisam bila, isao je suprug s klincima. Jedino sto je voda izuzetno slana, tako da je njemu skoro lose bilo od gledanja pod vodom.

Osim toga ima simpaticna igraonica za klince, za losije vreme, a iznad bazena je jako lepo sredjeno igraliste sa toboganima, ljuljaskama i sl.

E sad ovo je iz naseg ugla. Kao sto rekoh mi sa malom decom smo se odlicno proveli i odmorili.

Ono sto ja preporucujem je i plaza u Jerisosu (izuzetna za klince, a i roditelje sto da ne), akvarijum u Jerisosu, Aristotelov park iznad Stagire, plaza u Stratoniju, plaza u Nea Rodi, Uranopolis predvece, izlet brodom do vrha Atosa,... pa ako jos nekoga nesto zanima neka pita :)

Izvinjavam se ako sam udavila, ali verujem da bi meni nesto ovako znacilo pre odlaska u hotel ;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na detaljnom opisu, meni veoma znaci. Ja sa porodicom krecem u petak i sad mi je mnogo lakse.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@kivikalac

Hvala pun na detaljnom opisu :klap:.........pozzz

Izmenjeno (samco)
obrisan nepotreban citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26914
    Ukupno tema
    902690
    Ukupno poruka