Angie03

Sahl Hasheesh hoteli

24 poruke u ovoj temi

Čini mi se da ne postoji ova tema, a mene jako interesuje (a verujem i ostale) koji hotel preporučujete u Sahl-u?

Mi smo 2019. bili u Pyramisi i imali smo pozitivno iskustvo, ali bismo ove godine probali neki novi hotel, pa bi mi značilo da me posavetujete.

Izgleda mi kao da je Pyramisa cenovno najpovoljnija u tom delu.

Moje pitanje je da li vredi dati više para za neki drugi hotel u Sahl-u, ili je razlika mala?

Hvala vam unapred.

I želim vam divno letovanje i još bolju godinu. Zaslužili smo je!?

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U tom delu nismo bili, ali čitajući forum, stekla sam utisak da tamo nema loših hotela, svi su odlični. Samo se plaže razlikuju, u smislu da negde postoji normalan ulazak u more, a negde je isklučivo sa pontona. Možda da vam to bude orijentir.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Razmislite o Old Palace. U njemu nisam bio ali sam ronio i obišao ceo Sahl Hasheesh.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala Vam Jakša.

Old Palace deluje predivno.

Volela bih da se javi neko ko je bio, pa da mi kaže nešto više o hotelu.

Najviše me zanima kakva je hrana (u Pyramisi je npr na plaži svaki dan bio isti meni), kakve su sobe, kao i da li je prilaz plaži dobar?

More je u celom tom delu savršeno, pa je usluga ono što će presuditi u odabiru.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mozda da uzmete Albatros Citadel u razmatranje? Nama je bili jako lepo u njoj 2019. Videh da je usluga i tamo malo opala od prosle godine ali je to hotel u koji bi se uvek vratila. Ima fantasticne korale :)

Izmenjeno (mimi28)
2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Old Palacu nam je pre par godina bilo lepo, ali boravak ulepšalo dobijanje Schalett soba koje su mnogo bolje od standardnih. Plaža je odlična i postepen, čist  ulazak u more, a  desno prema Baronu kreću lepi koralčići i pitomo ronjenje u vodi ne preko glave i malo dublje  sve do Barona. Što se tiče ručka, ukoliko se u medjuvremenu nije promenilo, samo u glavnom restoranu... Nije daleko, ceo hotel je manji, intimniji... 

Albatros je u avgustu prošle godine imao dobru uslugu, kasnije pad, provereno od naša  dva para prijatelja... Bili dve godine za redom, izuzetna arhitektura, higijena dobra, naravno ronjenje,  zbog koga smo ga i izabrali i ponovili, ali problematičan po normalnom ulasku u more sem jedne lagune gde se po utiscima prijatelja stvarala gužva... Sem dobre usluge, šta su Vam još  prioriteti? 

4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sem usluge važno nam je i more, zbog ronjenja, pa smo zbog toga najviše za Sahl. 

Još uvek se dvoumimo između Caribbean-a i Sahl-a, ali mi je šetalište ono što me najviše vuče toj oblasti.

Hvala Vam na predlozima, zaista mi pomažete.

 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Angie03 pročitajte i po stranim forumima skorije utiske o Old Palacu, za Caribbean ih ovde već imate. Lično, zbog svega navedenog uvek bih izabrala Old, ali proverite...

https://www.holidaycheck.de/hi/old-palace-resort/21c5d3ac-d056-3b13-ac96-933207a0b9a3   Nemci su mi često precizni i realni, pa uz kopy-paste na google translate i pokupim dobre informacije.... Takodje, i rusi umeju fino da napišu zapažanja....

https://tophotels.ru/hotel/al36450

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Karibijenu apsolutno nemate ronjenje. 

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Angie03već dva dana mislim o onome što sam Vam napisala....

Nije zahvalno  preporučivati u ovo vreme, kada egipćani štede radi održavanja sezone, evidentno fulaju i škrtare gde mogu... Samo sam sigurna da se u najskupljim hotelima to valjda ne odražava.... Kada nekome preporučim hotel, onda želim da sa sigurnošću stojim iza toga.... I, elem, mi prošlo leto, po drugi put u Citadeli, čak nam je usluga i bolja bila, ćekale nas dve sobe na biranje jer smo povratnici, i naravno, poslala upit.... Ušli u sobu za 5 minuta... Sve je bilo super, a onda, naša dva para prijatelja koji su bili u istom, u roku od mesec i dva, usluga drastično opala.... Očito da je u ovo vreme zaista nezahvalno za nešto garantovati.... Shodno tome, možda niste imali vremena... Ali ja malo bacila pogled za Old Palace..... Nemci ga još ove godine nisu posetili, rusi se žale da se srozao...... I kada smo mi bili, kao što sam već napisala, generalni utisak je podiglo dobijanje super sobe...  Evidentno je da ga njihovi vole, pomračilo mi se kada sam dok smo čekali sobu, bacila pogled na bazen koji se crnio od njihovih... Pomračilo mi se, ali beše neki njihov praznik, i nestadoše, ali su svo naredno vreme bili brojni.... Ali i nevidljivi preko dana.... Naravno, obožavaju bazen, a plažu obidju, i samo  u zalazak, i baš su bili fini, ne bahati..... 

Sada čitam da hotel malo nizbrdo ode..... I zaista ne znam šta da Vam kažem???  Sada Vam sve tek komplikujem... Takodje mislim da su preterali sa cenom..... Ali, plaža je zaista lepa, o pitomom ronjenju desno od hotela, gledano prema moru, takodje plus... Mali, razbacani koralčići na minimum dubine, ali bez peraja neidite... Maska naravno...  Rulet je izgleda u pitanju i lična odluka, ali sam sigurna ako želite i ronjenje, kao što je @buki.buveć napisala, zaboravite Caribienn, tamo nema ničeg od korala... Takodje, svi misle da je Sahal baš živahan..... Nije..... Ima sve lepo u centru, ako tako mogu da kažem, pet minuta od hotela izgradjeno, ali i nezaživelo.... Arrival Placa je fotigenična ujutru i uveče, naravno, može da se šeta, voze električni automobilčići, bicikli.... Niste zarobljeni zidovima hotela, ali  nigde ništa nije baš zaživelo, bar kada smo mi pre 5 godina bili.... Možda sam i malo ocrnila i preterala, ma može da se lepo šeta sve do Piramise..... Ali ne očekujte uveče živost, pune kafiće, radnje..... Svi su ipak fokusirani na svoj All koncept i zašto bi dodatno triošili.....

Znam, sada sam Vas totalno sludela oko izbora, ali je jače od mene, morala sam da se ogradim ? Ali za sva dodatna pitanja i nedoumice sam tu ?

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
 

U Old Palacu nam je pre par godina bilo lepo, ali boravak ulepšalo dobijanje Schalett soba koje su mnogo bolje od standardnih.

 

Da li ste takvu sobu uplatili u agenciji ili ste ,,ubedili" recepcionara da vam je da? 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I@sashadpbni prva, ni druga, treća - sreća  :yesss:

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Draga Maštalice, izgleda da ste mi Vi i BukiBu dosta pomogle. 

Na kraju ćemo se verovatno vratiti u Pyramisu, jer smo za male pare dobijali sasvim dovoljno.

Ronjenje nam je najvažnije, jer dečko planira da od 10 dana bar 5 roni sa bocom, a to samo može u Sahalu.

Osim toga, momci koji rade po hotelima su uvek bili divni, pa ćemo ih častiti da bi poboljšali uslugu (ako bude lošija), a i svakako su zaslužili. :)

Vidim da je Pyramisa slabije u ponudi ove godine, pa sutra imam zadatak da se definitivno odlučim za hotel, da pronađem najbolju soluciju i da uplaćujemo, jer nam se godišnji odmori bliže.

Javljam Vam se iz Egipta i prenosim sveže utiske uskoro.

Hvala vam puno svima.<3

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Angie03 mislim da vam je to najisplatljivije..... Ali nezaboravite da se obavezno prošetate do Olda, i kao što napisah, desno, gledano prema moru i Baronu, uživancija za ronjenje....  Da Vam malo još zakomplikujem..... Da li ste razmišljali o Fourt Arabesque? Verujem da je skuplji od Pyramise, ali u cenovnom rangu sigurno sličan Oldu.... Proverite i imate sveže utiske o njemu, a i inače se dosta pisalo. Bila sam i ja, i uvek bi njega izabrala u odnosu na Old. I na kraju njegove plaže  upravo se nalazi Diving centar.  

A  evo jednog svežeg raporta iz Pyramise....                        https://www.youtube.com/watch?v=fRGm8LQvTyI

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Angie03 pogledajte u agenciji M atico.educo travel, mislim da oni imaju Piramisu u ponudi

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26767
  Ukupno tema
  898021
  Ukupno poruka