seagull

Uslovi za ulazak u Grcku, leto 2021.g.

555 poruka u ovoj temi

Sa antigen/rapid testom moze da se udje u GR, ali taj test mora da bude pozitivan (to znaci da ste prelezali covid) i da je ne mladji od 2 meseca i ne stariji od 9 meseci.

Ljudi koji nisu prelezali (nemaju pozitivan antigen/pcr test) moraju da imaju negativan pcr ne stariji od 72h ili potvrdu o vakcinisanju 2 doze i da je proslo minimum 14 dana od druge doze.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Једно питањце. Да ли се PCR тестови на лични захтев могу радити у домовима здравља према месту становања?

На порталу е-управе стоји да се изабере општина или установа где се жели радити тест, али када се ту кликне излази само пар опција. типа Батут, Клинички......

Mogu, odete sa uplatnicom u zelenu zonu i to je to. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko, ako se putuje preko agencije autobusom u Grcku, da li prilikom povratka mora opet da se ima PCR test (radjen u Grckoj) ili vazi onaj koji nosimo iz Srbije? Da li smo duzni posle povratka iz Grcke (a i Crne Gore) da se prijavljujemo nekoj kovid ambulanti u Srbiji? Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Negativan PCR test ti ne treba ako se kopnom (bus,automobil) vraćaš iz Grčke.Ako se vraćaš avionom za sada ti treba test (ako nisi vakcinisan) ili ideš 14 dana u karantin.Tako je za sada ! :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Negativan PCR test ti ne treba ako se kopnom (bus,automobil) vraćaš iz Grčke.Ako se vraćaš avionom za sada ti treba test (ako nisi vakcinisan) ili ideš 14 dana u karantin.Tako je za sada ! :neznam:

Hvala brate! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I eto rece granicar alvirovicu,moze s antigen testom..dakle.jel on verodostojno lice sigirno nije izmislio,a zvanicno nigde nista jos,totalni debilizam.

Niko ne izmislja potvrde,stoji na zvanicnom sajtu euro tursa npr,znaci lazu,mazu?

Razumijem tvoju frustraciju ali nisam ti ja kriv. Glavno je pitanje koje laboratorije priznaju kao validne za antigenski test, primjera radi na ulasku u HR jedine validne su Aqualab, Beolab, Medlab, Yugolab ostale ne priznaju. U jednom od današnjih postova imaš navedeno kako su pre dan-dva vratili turiste sa GR granice, busom su krenuli iz NS a nisu imali PCR test, nego samo antigenski, naravno kriva je agencija koja je iz nekog razloga izmislila kako im ne treba PCR test. Zvanični sajt neke turističke agencije kao npr. "Euro turs" nije mjerilo, samo ako je objavljeno na gr.gov. U svakom slučaju želim ti sretan put :hello:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam ponovo izvadio Zeleni sertifikat. Sad na njenu, pored podataka o vakcinaciji, stoji u datum oozitivnog PCR testa (preležao sam), kao i ime laboratorije (kod mene Vatreno oko).

E sad, begde sam čuo da to važi u okviru 6 meseci, a s obzirom da sam preležao u decembru, nisam siguran koliko to uopšte ima nekog značaja.

U svakom slučaju, vakcinisan sam i čekam svoj datun.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jedno pitanje za članove iz Makedonije...postoji li u Štipu ili u Kočane ovlaštena laboratorija za PCR test za prelazak granice

unapred hvala za pomoć

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko da li je potrebno imati rezervisan smeštaj ili može na bum kao predhodnih godina? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako uzeti Zeleni sertifikat za osobu mlađu od 16 godina koja je preležala Covid ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako uzeti Zeleni sertifikat za osobu mlađu od 16 godina koja je preležala Covid ?

Isto kao i za osobu stariju od 16 godina...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa viber četa

IMG_20210529_163510.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nasa drzava za sada ima ima neki ucenjivacki stav prema onima koji rade PCR test , drzavni monopol pa plati ako vec oces da putujes .

Gde jos moze da se uradi PRC test a da ga Grci priznaju ? Npr. Makedonija, Bugarska ....koliko kosta i gde ?

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905852
    Ukupno poruka