nikolaus

Amarina-abu-soma-resort-aquapark

24 poruke u ovoj temi

lijepi e hotel. Kako se kreču cijene za kolovoz?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pogledajte u cenovniku agencije Wayout. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li zainteresovanih za ovaj hotel? Ja gledala preko 1a travel, varijanta 21noć/22dana, deluje mi dosta zanimljivo. Čini mi se da će do leta biti svi radovi gotovi. Primamljivo mi je to da je nov, vidim na novijim slikama da ima sad već i više zelenila, a i cena za ovu opciju mi je nekako ok, za 2 osobe, 21 dan, sa svim taksama 2550e. Totalno sam sluđena 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledala sam Hilton i Steigenberger Aqua Magic Resort,što kažete na njih?

Steigenberger Aqua Magic je odličan, ali obavezno uzmite superior sobu. Plaža je onako, ali nema izraženu plimu i oseku. Stacionirajte se uz plažu sestrinskog Steigenberger Al Dau.

Hilton bih preskočila, pre onda Continental.

Sjajan je Sunrise Romance u Sahl Hasheeshu, ali je i skuplji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima sveze info o ovom hotelu, vredi li ga odabrati? Bilo kakvi utisci i saveti ce mnogo pomoci❤️Dosta nam je povoljnija varijanta od SRM! Nadam se da ce se bar neko javiti, pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još da dodam za radnje ispred Amarine šta je vredno pomena, imate radnju Cleopatra sa čajevima, začinima, uljima, parfemima...Prodavac je ljubazan, nenametljiv, ne zavlači vas, cene su fiksne, ponudiće vas različitim čajevima, obavezno sve pomirišite i tražite da probate od manga, guave i kokosa.

Čajevi su na merenje, verovatno u Hurgadi na pijaci je jeftinije ali nama su se neki dopali, pa smo uzeli po manje kesice. Hibiskus je jeftiniji, veća pakovanja pa smo ga uzeli za najmilije i prijatelje i svi su prezadovoljni. Niz ulicu imate sličnu prodavnicu sa sličnim cenama.

Druga radnja vredna pomena je prodavnica papirusa, prodavac se zove Adel, tipičan primer prodavca u Egiptu, pitaće Vas odakle ste, prosipati otrcane fore, da ste najbolji ljudi, govoriće Vam da ste najbolji prijatelji, ponudiće Vas čajem od hibiskusa.

Ali sve to zaboravite kad ugledate papiruse pa kad prodavac zamrači i ugasi svetlo pa zasijaju.

Nismo poznavaoci papirusa, ali meni je to isto izgledalo kao oni u muzeju papirusa u Luksoru. I jeftinije u startu 3 puta nego u Luksoru plus još smo mogli da se cenjkamo. Prodavac je pred nama savijao, zgužvao, teglio i papirus se uvek vraćao u prvobitan oblik bez oštećenja. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar opis. Mi se spremamo sredinom novembra da malo odmorimo u Amarina Resortu uz posetu Luxoru i još jedan kraći izlet. Mislim da će to za 7 dana biti sasvim dovoljno.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka