jaksa

Ponašanje banke sa karticama za plaćanje na rate

36 poruka u ovoj temi

Tako je, osim što nije tako u praksi.

I navedene druge agencije ne daju da se akontacija plati na rate.

Neke daju - npr Astra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovaj slucaj je malo konfuzan.Ti si hteo da isplatis ceo aranzman u celosti platnom karticom banke Intese i u agenciji to nisu dozvolili.Trazili su ti 50% u kesu ili nekom drugom karticom a ostatak si mogao da platis Intesinom karticom na 6 rata ?Nisam dobro shvatila da li uopste nisi mogao u jednom dolasku da isplatis ceo iznos ili je moglo?

Moje iskustvo sa tom agencijom je na nivou telefonskog poziva i zakljucila sam da u NS rade neke smusene sluzbenice koje svojim odgovorima nisu ulivale poverenje tako da sam odustala od odlaska u agenciju.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U agencijama jos uvek najvise traze solarno placanje:hahaha:

Izmenjeno (drug.lukic)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

VERANDA je svojim pitanjem zapravo meni još više pojasnila situaciju: agencija traži keš jer kao i većini koji posluju na tržištu keš uvek fali, a drugo tih 50% u kešu je u stvari ono što država ne vidi pa ne može ni da oporezuje tako da prave ekstra profit jer se i onako ugrađuju 100% na svaki aranžman ! 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne verujem da je tako - na kraju moraju da daju fiskalni račun.

Ovako je bilo:

"Trazili su ti 50% u kesu ili nekom drugom karticom a ostatak si mogao da platis Intesinom karticom na 6 rata ?"

Da

"Nisam dobro shvatila da li uopste nisi mogao u jednom dolasku da isplatis ceo iznos ili je moglo?"

Moglo je, ali sporan je prvi deo.

Da su rekli moramo da platimo avio karte, ok, nema problema. Da su napisali plati te deo aranžmana na rate, ok, nema problema.

Inače, vrlo je zanimljivo da službenica CC banke nakon dve konsultacije sa kolegama kaže "pa...moguće je da mi (banka) imamo takav ugovor sa agencijom..."

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U agencijama jos uvek najvise traze solarno placanje:hahaha:

Ti solarni često imaju izgovor da im ne radi POS terminal. :)

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fiskalni u turistickoj agenciji sam dobila samo jednom u zivotu i to je bio subagent sto me je bas iznenadilo....

Sad mi je sve jasno....

Politika agencije....napravi se lud pozovi agenciju pa pitaj da li moze da se plati karticom Intese na rate aranzman.Ako kazu moze- imas ih.

Trebao si reci da imas samo tu karticu.... nemam kes.... nemam druge kartice ....moze Intesa?

Odgovor bi verovatno bio MOZE.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jakša, bataljuj ti tog PonteTA, nađi neke pristojnije za taj aranžman...

I tako čisto suJMam da je aranžman njihov, ti su ti verovatno samo podizvođači radova :pardon: , pa nađi čija je zapravo tura, i plati njima...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

napisah gore, ni jedna od navedenih agencija u YUBC nije htela da da ceo aranžman na rate...akontacija  more odjednom.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

rekoh ja, mora solalno placanje:smorilo:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lovu na sunce :D

Lukicu progutao si slovo R 

ili je to neko placanje solalno u soli...kao nekad....:rolleyes:

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemam dilema da je do agencije. 

Naravno mozes i banku da promenis, nekoliko banaka sad automatski razbija na rate po pragovima kupovine. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902753
    Ukupno poruka