pibe

Kako do Zlatibora?

3 poruke u ovoj temi

Mislim da je trenutno za sve one koji kreću put Zlatibora krucijalno pitanje kojim putem krenuti a ne poludeti. Dečko koji živi u Sevojnu kune se da je jedina podnošljiva varijanta ići na Obrenovac ali posle ne na novi put nego na Ub – Valjevo – Požega pa onda od Požege sporednim putem preko Lunovog sela do Užica. Jedino tim putem bih izbegao užasno dugo stajanje u koloni u prepodnevnim satima (planiram da krenem u petak oko 8 ujutru), jer krš i lom čekaju i kod Ovčar banje i dalje pred Požegu pa onda užas oko Sevojna i na kraju pakao kod Mačkata.

 

Prilično sam se snuždio posle razgovora s njim i ne mogu da verujem da posle otvaranja auto puta kojeg sam ja lično decenijama čekao sada opet treba da tresem bubrege preko Valjevskih planina.

 

Dakle, da li je neko išao ka Zlatiboru ovih dana i šta kaže situacija na terenu, gde je najgore i kuda biste išli ako biste morali ponovo da idete do ove lepe ali sve dalje planine?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja bi ipak rekao da je na djelu poznata sklonost ka pretjerivanju i samozamisljanju katastrofalnih situacija koja je nazalost jos vise pojacana visegodisnjim izlaganjem naseg naroda raznim farmama parovima zonama sumraka kuririma informerima itd.

Sad skoro kad sam bio u Beogradu u nekoj kafani nekoliko primjeraka dnevnih novina i ne znas koja je ludja od koje,pakao.

Sve to ostavlja duboke posledice kod ljudi a rekao bih i kod tog mladica iz Sevojna.

 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja uglanom idem NS Sabac, Valjevo , Divcibare , Uzice , nije to tako strasno, kad necu na Divcibare, onda Debelo brdo ,a ako ni to necu onda uz Drinu do BB pa preko Tare :)  To kad resimo da se vozamo! Dodjemo preko Kremne, pa izbegnemo guzvu! 

Od Zlakuse ima neki stari put za Rozanstvo, jedan deo je los, a posle onako,solidan, nema rupa ali je uzak mada nema ni saobracaja, znaci obidjete sve radove na putu...a opet, ako pogodite vreme nema toliko cekanja, na tim privremenim semaforima, vikendom popodne ne rade, pa je to idealna prilika, sada nema ni guzve sa mora ,pa je i to prednost. Nije to tako strasno, mi smo po toj guzvi morali u Uzice, voznja je trajala 1h  tih 25km ili koliko ima vec Zl -UE u spicu sezone ,u 15h ! 

Za Obrenovac ne znam,jer nemam potrenu da idem tuda. ...

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26207
  Ukupno tema
  873975
  Ukupno poruka